Blog

Vidéki munka

A weboldalunkon minden olyan információ megtalálható, amelyre az ügyfélnek szüksége van. A baj azonban az, hogy az ügyfelek nem olvassák el ezeket. Megkeresik a telefonszámot és egyből telefonálnak, holott nem lehetnek teljesen biztos abban, hogy azt dobta ki a kereső, amire nekik szükségük van. Ebből pedig félreértések és kisebb viták alakulhatnak ki, amit mi mindenképpen szeretnénk elkerülni.

Tovább olvasom

Zárcsere megrendelése zárszerviznél

Mai, kicsit humoros, vicces írásunk azokról az ügyfelekről szól, akik valamilyen szempontból egy adott embertípusba tartoznak. Ilyenek például azok, akik biztosan nem rendelnek semmit, és amit, mi is tudunk előre. Ez kicsit vicces, mert kérdezhetik, hogy honnan tudjuk ezt, de tény, hogy tudjuk. Megérzés és tapasztalat. Olvassanak tovább!

Tovább olvasom

Ingyenes kiszállás fogalma

Muszáj írnunk erről a témáról, mert az emberek nincsenek tisztában ezzel a fogalommal, illetve, mai rohanó világunk hatásának köszönhetően, még csak végig sem hajlandók gondolni ennek a jelentését. Mai írásunkkal ezt szeretnénk tisztázni, bár ehhez végig kell olvasni ezt az oldalt.

Tovább olvasom

Mottura ajtózárcsere ára Budapesten

Szakmai szempontból, mi nagyon sokszor elcsodálkozunk azon, amikor az ügyfelek abszolút nincsenek tisztában egy trezorzárral ellátott ajtó értékével kapcsolatban. Mint semmi ebben a világban, a jó minőségű Mottura zárszerkezetek sem működnek örökké, néha cserére szorulnak. Vannak azonban olyan ügyfelek, akik majdnem szívrohamot kapnak a zárcsere költségének hallatán, és igencsak butaságokat gondolnak, mely gondolatoknak hangot is adnak. Nekik készítettük mai írásunkat, kérem olvassák tovább, hogy megtudják, milyen „kincs“ is van a kezükben!

Tovább olvasom

Superlock ajtó kilincs cseréje

Az izraeli Superlock ajtó igen népszerű a magyar piacon, de komplett ajtót már nem lehet vásárolni. Az elmúlt 15 évben beszerelt bejárati ajtók mára kezdenek meghibásodni, a zárak akadozni, a zárbetétek megkopni és ami a legrosszabb, a kilincsek is kezdenek letörni. Illetve a bennük lévő rugó elgyengül, így lógni kezd és egyre nehézkesebb az ajtókilincs lenyomása.

Tovább olvasom

Mottura zárak szervizellátása

A legnépszerűbb zárak egyike az olaszok által gyártott és forgalmazott Mottura biztonsági zárak. Magyarországon igen népszerű, több ezer nagytestű és kistestű zárszerkezet került forgalomba, beszerelésre bejárati ajtókba, amelyek nyújtják a védelmet a lakás számára.

Tovább olvasom

Mottura ajtózár csere

A betörési statisztikákat alapul véve, sajnos a magyar, de főként a budapesti lakosok, még mindig nem költenek kellő összeget lakásuk védelmére, pedig ez nagyon fontos dolog. A munkahely után a legtöbb időt otthon töltjük, itt vannak a megszokott tárgyaink, értékeink és szeretett családtagjaink, akikkel esténként és a hétvégeken otthon tartózkodunk. Egy rosszul megvédett bejárati ajtó könnyű célpont a betörő számára a zsákmány megszerzéséért. Több mint 10 éves tapasztalat az, hogy bizony minden esetben a könnyebben védett bejárati ajtót választják. Ha az Ön ajtója mellet van egy erősebben védett, bizony Önhöz fognak bemenni!

Tovább olvasom

Hevederzár betét csere

Az elmúlt 20 évben több tízezer hevederzár került felszerelésre különböző zárszerviz szolgáltatók által, vízszintes-, függőleges-, félkaros-, kétszárnyú változatokban. Ezekből is kiemelkedő a Biztibuk hevederzár, Miskolci hevederzár, Magzet, Prezidium, Elzett, Turiss, Abus, Barlock hevederzárak mennyisége.

Tovább olvasom