Blog

A megfelelő hevederzár kiválasztásáról

Amikor az emberek hevederzárat szeretnének szereltetni, minden ember más és más módon üti be a keresőbe a „hevederzár szerelés” címszót. Van, aki ékezettel, van, aki ékezet nélkül. Valaki a típusra utal (bár az emberek többségének fogalma sincs a hevederzár típusokról, sem pedig a fajtákról), valaki a gyártóra (ez is igen ritka), valaki az árakra, más pedig a kártyával védett verzióra, vagy esetleg a legolcsóbb megoldást keresve próbál megoldást találni.

Tovább olvasom

Garanciavállalás a hevederzár szerelésre

Új témával rukkolunk elő, hiszen ha jól emlékszem, akkor arról még nem írtunk, hogy melyek azok az esetek, amikor NEM vállalunk, nem vállalhatunk garanciát a hevederzár szerelésre. Persze elméletileg ilyenkor jogos a garancia nem vállalása, ám -nem egyszer- mi mégis bevállaltuk garanciába, és ingyen átnéztük az ügyfél ajtaját, problémáját, holott nem az általunk felszerelt hevederzárral volt baj. Mai cikkünk témája ez. Tartson velünk, mert nem tudhatja, hogy a mai cikkben taglaltak vonatkoznak-e Önre.

Tovább olvasom

Amikor az ügyfelek használják ki a zárszerelőket

Nagyon sok írásunkban említettük már, hogy hogyan tudják szándékosan, vagy akaratlanul a zárszerviz cégek megtéveszteni vagy félrevezetni az ügyfeleket. Ma azonban fordul a kocka, hiszen nem egyszer előfordult már minden zárszerviz vállalkozás életében, hogy bizony az ügyfelek is tudnak szándékosan vagy akaratlanul csibészek lenni, és kihasználni az adott szituációt. Erről szól mai bejegyzésünk.

Tovább olvasom

A kulcsmásolás nem a zárcsere szolgáltatás része

Mai témánk nagyon is időszerű, hiszen némely ügyfél természetesnek veszi éés elvárja, hogy a zárcsere elvégzéséhez 5,6,7 vagy akár 8 kulcsot is prezentáljunk. Ez azért nem így működik, ennek van egyrészt egy biztonsági háttere, másrészt az sem mellékes milyen kulcsokkal állunk szemben. Az ár vonzatáról már nem is beszélve! Érdemes ma velünk tartania!

Tovább olvasom

A kínai zárbetétekről

Miért olyan „népszerűek” a kínai zárbetétek Magyarországon? Miért találkozunk velük minden harmadik ajtóban? Mi az, amit a vásárlók, ügyfelek nem tudnak ezeknek a betéteknek a kapcsán? Miről lehet a kínai cilindereket felismerni? Mai témánk erről szól. Érdemes velünk tartania, lerántjuk a leplet arról, amit eddig homály fedett…

Tovább olvasom

A kiszállási díjról

Aktuális blogunkban a kiszállási díj lesz a téma. Beszélünk arról, hogy mit is takar pontosan, mire vonatkozik. Taglaljuk a félreértéseket, továbbá, hogy mivel keverik gyakran össze az ügyfelek. Tartson velünk, mert ez egy igen érdekes és megosztó téma!

Tovább olvasom

Zártörés, zárcsere videók

Figyelemfelkeltés céljából színesítsük egy kicsit az oldalunkat különböző videókkal, amelyben szemléltetjük, a különféle zártöréses módszereket, zárcsere folyamatokat. Ezzel az a célunk, hogy a zártörés esetében pl. felhívjuk a figyelmet arra, hogy milyen egyszerűen, gyorsan és hangtalanul el lehet végezni ezt a műveletet.

Tovább olvasom
Shares 0