Blog

A zárbetétek felhasználási területei

Zárbetétekkel az élet nagyon sok területén találkozunk, legfeljebb nem tulajdonítunk nekik nagy figyelmet. Aki azonban zárcserére szorul, bármilyen okból kifolyólag, annak már muszáj odafigyelni a részletekre. A zárbetétek, mint a nevében is benne van, betétek, azaz a zárszerkezetet működtetik a nyílászáróban. A zárbetétek kulcsával forgatjuk el a zárszerkezetnek a záródási pontjait. Zárbetétekkel találkozhatunk bejárati ajtókban, rácsokban, üvegajtókban, garázsajtókban, kertkapukban, tároló- és pinceajtókban, redőnyök zárjaiként, kapcsolószekrényekben, postaládákon és még sorolhatnánk.

Tovább olvasom

Kínai zár helyett biztonságos zárbetét

A kínai zárbetétek helyére, minden tévhit ellenére, igenis lehet és kell jó minőségű zárbetétet beszerelni, ezzel is növelve/fokozva az ajtó és egyben a család, magánszféra védelmét. A hazánkban beszerelt HiSec bejárati ajtók száma több tízezerre rúg, és sajnos a legtöbb ajtóban még mindig a gyári, silány, minden védelem nélküli kínai zárbetét van berakva. Ha ezek tönkremennek, a magyarok többsége ugyanolyan rosszat vagy még rosszabb minőségűt szerel, vagy szereltet be magának. Hogy esetleg valaki előre gondolkozzon a betörés megelőzésében, még szakember tanácsa meghallgatása után is, az általában a magyar lakosság körében elég ritkának mondható.

Tovább olvasom

Dunakeszi zárszerviz, zárcsere

Cégünk, a többi zárszerviz szolgáltatóval ellentétben, szívesen vállal bármilyen zárszerviz szolgáltatást Dunakeszi városában. Általában a budapesti székhelyű zárszervizesek kicsit mostohán viszonyulnak az agglomerációban található városokhoz, de mi készséggel állunk pl. többek között a dunakeszi lakosok szolgálatára is.

Tovább olvasom

Zárbetét csere a betörés megelőzésére

A betörés kétféle módon történhet. Az egyik, amikor erőszakos behatolás történik, azaz vagy a bejárati ajtó felfeszítésével, vagy az ajtóban lévő zárbetétek manipulációs nyitásával, törésével történik. Azonban van egy olyan betörési mód is, amelyre a legtöbb ember egyáltalán nem gondol, ez pedig az, amikor egy ingatlanba a saját kulcsával hatolnak be.

Tovább olvasom

Azonos zárlatú nyitás

Szerencsére egyre gyakoribb szempont a magyar lakosság bizonyos rétegében az a kényelmi szempont, hogy egy kulccsal tudják nyitni a bejárati ajtót és családi házaknál egyéb ajtókat is. Az azonos zárlat kialakításánál már mindenképpen minőségi zárbetétekről beszélünk, de ez nem azt jelenti, hogy megfizethetetlen az áruk.

Tovább olvasom

Zárszerviz Budapest III. kerület

Fő profilunk a teljes körű zárszerviz ellátás Budapest kerületeiben, így a III. kerületben is. Gyors helyszíni zárcserékkel, zárbetét cserékkel, továbbá ajtónyitással, hevederzár szereléssel, minőségi zárbetétek beszerelésével foglalkozunk. Gyorsszervizünk ügyeleti jelleggel vállal Budapest III. kerületének minden részén bejárati ajtóval kapcsolatos zárcsere szolgáltatást. Beltéri ajtók vagy szobaajtók zárjainak nyitásával és cseréjével nem foglalkozunk, azokhoz általában asztalos szakembert szoktunk ajánlani, mert a szobaajtók javarésze még mindig a fából készült változatú.

Tovább olvasom

Zárszerviz árai Budapesten

Mai cikkünk apropóját ismét csak az élet produkálta, mégpedig egy érdeklődő hölgy személyében, aki azzal a panasszal fordult hozzánk, hogy letörött a külső kilincse, és tudnánk-e ezt neki orvosolni. Eleinte kínai ajtóra gyanakodtunk, de nem voltak meg az ajtó „ismertetőjelei“, így inkább kértünk egy fotót a kilincsről. Ekkor derült ki, hogy egy izraeli Mul-T-Lock ajtóval állunk szemben.

Tovább olvasom

Műanyag zárbetét csere Dunakeszin

Rengeteg műanyag ajtó van beépítve Dunakeszin a családok számára oly népszerű lakóparkokban, mind fehér, mind barna színben. Ezekből a műanyag ajtókból is vannak olcsóbb, illetve drágább változatok. Ez az építtetőtől függ, hogy ki melyiket szerelteti be, milyen minőségben és milyen nyílászárókkal adja át a társasházat a lakók részére.

Tovább olvasom

Vidéki munka

A weboldalunkon minden olyan információ megtalálható, amelyre az ügyfélnek szüksége van. A baj azonban az, hogy az ügyfelek nem olvassák el ezeket. Megkeresik a telefonszámot és egyből telefonálnak, holott nem lehetnek teljesen biztos abban, hogy azt dobta ki a kereső, amire nekik szükségük van. Ebből pedig félreértések és kisebb viták alakulhatnak ki, amit mi mindenképpen szeretnénk elkerülni.

Tovább olvasom