Blog

Ablak befeszítés-gátló ablakokra, teraszajtóra

Sajnos a mai biztonságot nézve, már nem elég, ha van egy biztonsági ajtónk. A gondolkodásban mindig előttünk járó betörők rájöttek arra, hogy ahol biztonsági ajtó van, de a lakás a földszinten vagy az első emeleten található, ott meg lehet próbálkozni a műanyag nyílászárók, ablakok, vagy teraszajtók befeszítésével.

Tovább olvasom

Hevederzár szerelés bejárati ajtókra Budapesten

A hevederzár az a megfizethető biztonság, amelyet gyorsan, raktárról, jó árban, akár két munkanapon belül fel tudunk szerelni budapesti ügyfeleink számára. A hevederzár szerelés szinte bármilyen bejárati ajtó esetén megoldható, amennyiben az ajtó megfelelően van beépítve. A szerelésnek két feltétele van. Az egyik, hogy az ügyfél elfogadja a cégünk által kínált, konkurens cégek árainál magasabb árat, a másik, hogy küldjön nekünk egy fényképet az ajtóról belülről, hogy lássuk a lehetőségeket a felszerelésre.

Tovább olvasom

A zárbetétek felhasználási területei

Zárbetétekkel az élet nagyon sok területén találkozunk, legfeljebb nem tulajdonítunk nekik nagy figyelmet. Aki azonban zárcserére szorul, bármilyen okból kifolyólag, annak már muszáj odafigyelni a részletekre. A zárbetétek, mint a nevében is benne van, betétek, azaz a zárszerkezetet működtetik a nyílászáróban. A zárbetétek kulcsával forgatjuk el a zárszerkezetnek a záródási pontjait. Zárbetétekkel találkozhatunk bejárati ajtókban, rácsokban, üvegajtókban, garázsajtókban, kertkapukban, tároló- és pinceajtókban, redőnyök zárjaiként, kapcsolószekrényekben, postaládákon és még sorolhatnánk.

Tovább olvasom

Kínai zár helyett biztonságos zárbetét

A kínai zárbetétek helyére, minden tévhit ellenére, igenis lehet és kell jó minőségű zárbetétet beszerelni, ezzel is növelve/fokozva az ajtó és egyben a család, magánszféra védelmét. A hazánkban beszerelt HiSec bejárati ajtók száma több tízezerre rúg, és sajnos a legtöbb ajtóban még mindig a gyári, silány, minden védelem nélküli kínai zárbetét van berakva. Ha ezek tönkremennek, a magyarok többsége ugyanolyan rosszat vagy még rosszabb minőségűt szerel, vagy szereltet be magának. Hogy esetleg valaki előre gondolkozzon a betörés megelőzésében, még szakember tanácsa meghallgatása után is, az általában a magyar lakosság körében elég ritkának mondható.

Tovább olvasom