Blog

Vasalatok, szalagzárak

Mind a műanyag- illetve fa ajtógyártó cégek úgy oldották meg a zárhely kialakítást, hogy az ajtó élén, a homlokon, egy hosszmarást alakítottak ki, amely szélessége 16 mm-től akár 24 mm-ig is terjedhet.

Tovább olvasom

Félkaros hevederzár

A félkaros hevederzárak igen népszerű megoldások, melyekből az elmúlt 15 évben több ezer került felszerelésre, hevederzár-szerviz keretében, Budapest különböző kerületeiben. Különféle bejárati ajtókra lettek felszerelve a hevederzárak, pl. egyszárnyú panelajtó, kétszárnyú bérház ajtó, vagy bármilyen Magyarországon beszerelt lépcsőházi bejárati ajtó.

Tovább olvasom

A tűzgátló ajtókról

A figyelmetlenségnek köszönhetően tűz bármikor és bárhol keletkezhet. Alattomos jelenség és nagyon gyorsan terjed, amennyiben van neki megfelelő tápanyag. A továbbterjedését azonban le lehet csökkenteni. Nemcsak maga a tűz veszélyes, hanem az égés során keletkező gázok is! A megfelelő kialakítású, speciális tűzgátló ajtókkal a tűz terjedését lehet féken tartani, persze ezt sem a végtelenségig.

Tovább olvasom

Miért a Zár Zorro?

A Zár Zorro Kft nemcsak egy zárszerviz szolgáltató, hanem az évek alatt kinőtte magát különböző zárak forgalmazásával, importálásával kapcsolatban is. De ezt egy másik blogunkban fogjuk részletezni. A zárszerviz tevékenységet a legjobb szaktudásunkkal vállaljuk elvégezni, garanciával, csakis minőségi zárakkal, termékekkel.

Tovább olvasom

A zárak egyszerű beazonosítása

Szerencsére az a tapasztalatunk, hogy egyre több és több ügyfelünk használja ki az okostelefon adta előnyöket, és küldenek számunkra fotót a cserélendő zárakról, vagy az ajtóról, amire hevederzárat kellene felszerelni. Ez nagyon jó hír, mi nagyon örülök neki, mert egyrészt megkönnyíti a mi munkánkat, másrészt pénzt spórol az ügyfélnek. Így nem kell nekünk kimenni a helyszínre, ami nagy időmegtakarítás számunkra, hiszen rengeteg visszatérő ügyfelünk van és szerencsére sok munkánk, így nem igazán megoldható részünkről a helyszíni felmérés.

Tovább olvasom

Fóti lakosoknak kedvezmény!

Zárszerviz cégünk a Zár Zorro Serrature Kft fóti székhellyel és irodával rendelkezik. Mai bejegyzésünk fóti ügyfeleinknek szól. Tavaszi akciónk keretében, minden fóti lakosnak és vállalkozásnak 10 % kedvezményt biztosítunk zárszerviz árainkból! Ehhez nem kell mást tennie, csupán erre az írásunkra hivatkozni!

Tovább olvasom

Zárbetét ajánlás szakértőtől

Tudjuk, hogy nagyon sokféle zárbetét van, és nem minden ajtóba érdemes a legjobb vagy legdrágább zárbetétet beszerelni. Amikor egy főkulcsos zárrendszert kell terveznünk, és az az igény, hogy kiemelten magas legyen a biztonság, akkor csak a legjobb hengerzárak közül választhatunk.

Tovább olvasom

Öt érv az RB zárbetét mellett

Az RB LOCXIS zárbetét forradalmasított újításai, és kulcsainak szabadalmaztatott védelme minden nemzetközi minőségi vizsgálatnak és követelménynek megfelelt, így az összes gyártói bizonyítvány, illetve dokumentum is alátámasztja a zárbetét profi mivoltát. A zárbetét a legmagasabb, MABISZ 6-os, biztonsági besorolással rendelkezik.

Tovább olvasom