Blog

Gyors postaládazár-csere

Az ókori Rómában a posta, azaz a levelek kézbesítése, lényegesen összefonódott a közlekedéssel. Ebben az időben a kézbesítést már lovak bevonásával végezték, ám voltak még hagyományos, futó kézbesítők is.

Tovább olvasom

Betörések megelőzése

Zárszerviz cégként szakmai szempontból mi mindig előre gondolkodunk egy-egy helyszíni zárcsere vagy ajtóprobléma, zárprobléma megoldásánál és további javaslatokat, észrevételeket teszünk a betörések kiküszöbölésére.

Tovább olvasom

Olcsó hevederzár

Mai írásunkban azokat a hevederzár szerkezeteket vesszük górcső alá, amelyek felszerelését egyáltalán nem javasoljuk, mert a biztonsági fokozatuk a nullával egyenlő. Ezek a zárak maximum lélektani védelmet nyújtanak, igazit nem. Hogy miért? Olvasson tovább és megtudja!

Tovább olvasom

Zárszerviz-mester

Az értetlenkedő és okos ügyfelekről

Sok töprengés után jutottunk el arra a szintre, hogy muszáj megírnunk mai cikkünket, azokról az ügyfelekről, akiknek nincs is zárszerviz cégre szükségünk, mert mindent tudnak, mindenre van megoldásuk. Legalábbis elméletben. Hogy miért fordulnak mégis hozzánk, azt nem tudjuk. Nem piszkálódni, vagy bántani szeretnénk embereket, de egyszerűen túl sok az olyan telefonáló és érdeklődő, aki vagy mindent tud és megmagyarázza a miérteket, vagy semmit sem tud, és nem is fogad el semmilyen tanácsot. Ha érdekli Önt ez a típus, tartson velünk!

Tovább olvasom

Bejárati ajtó készítés

Zárszerviz szolgáltatóként, a hosszú évek tapasztalatai alapján kiderült, hogy miből is áll és tevődik össze egy bejárati ajtó szerelése, zárcseréje, beállítása. Mondhatnánk azt is, hogy ez tényleg gyorsszerviz jellegű. A diszpécser felveszi a címet, a zárszerelő szakember kimegy a helyszínre, kinyitja, kicseréli a zárat, ír egy számlát, és már el is jön. Maximum egy-másfél órás feladat ez. Ugyanezt az állítást már nem mondhatjuk el a biztonsági ajtógyártásról.

Tovább olvasom