Blog

Hevederzár betét csere

Az elmúlt 20 évben több tízezer hevederzár került felszerelésre különböző zárszerviz szolgáltatók által, vízszintes-, függőleges-, félkaros-, kétszárnyú változatokban. Ezekből is kiemelkedő a Biztibuk hevederzár, Miskolci hevederzár, Magzet, Prezidium, Elzett, Turiss, Abus, Barlock hevederzárak mennyisége.

Tovább olvasom

Betörésvédelmi ötletek

Biztosítói kárszakértők és betörésvédelmi szakértők véleményét rendszerezzük az alábbiakban a mi tapasztalatainkkal kiegészítve, hogy melyek a leggyengébb pontjai a családi házaknak, ahol a betörők a legkönnyebben bejuthatnak.

Tovább olvasom

Acél bejárati ajtó – kilincs értékesítés, forgalmazás, vásárlás

A Kínából érkező ún. acél bejárati ajtók hatalmas sikernek örvendenek hazánkban. Ezek az ajtók több mint 10 éve érkeznek hozzánk folyamatosan, különböző vállalkozásoknak és a barkácsáruházak kínálatainak köszönhetően. Az ajtók különböző néven vannak forgalomban, pl. HiSec és Secdoors, ezek a jobb minőségűek, míg a Mexim, Nexim és no-name ajtók gyengébb lemezváltozatúak. Közük nincs az acélhoz, ezt jobb rögtön leszögezni.

Tovább olvasom

Secdoors ajtókilincs csere

Vannak egyéves, de vannak 8-10 éve beszerelt Secdoors ajtók is, amelyek hibátlanul vagy hibásan, de működnek. Ez mindig attól függ, hogy az ajtó hogyan lett beépítve, illetve, hogy a kínaiak milyen ajtót adtak a magyarországi importőrnek.

Tovább olvasom

Zárcsere betörés után

Nem győzzük hangsúlyozni a biztonság szem előtt tartását minden nap, hiszen a betörők csak arra várnak, hogy egy óvatlan pillanatban lecsapjanak és kirabolják lakásunkat. A legtöbb betörési kísérlet sajnos sikerrel is végződik. Műanyag ajtóknál befeszítéssel, zárbetét töréssel, kínai ajtóknál manipulációs zárnyitással, zárfésüléssel, egyszerű bejárati ajtóknál normál zárnyitással történő behatolással megy végbe a betörés. Ebben a rohanó világban igenis meg kell előzni a betörést, amely ellen mi különböző opciókat tudunk kínálni.

Tovább olvasom

Zárbetét csere Budapest

Budapesti ajtózárszerviz szolgáltatóként sokan veszik igénybe minőségi zárcsere szolgáltatásunkat, hiszen korrekt szolgáltatást nyújtunk, megfizethető áron, garanciával, ügyeleti jelleggel és ami a legfontosabb, minden munka elvégzése után, kérés nélkül is számlát állítunk ki.

Tovább olvasom

Superlock ajtózár csere

Akinek Superlock biztonsági ajtója van, az megnyugodhat, hogy biztonságban tudhatja lakása védelmét. Ez egy olyan bejárati ajtó, amit az izraeliek készítettek és az ajtógyártás felsőfokát képezni, hiszen ők a háborús szituáció miatt folyamatos és megfelelő védelmet követelnek, így gondolni lehet, milyen erős és masszív ez a Superlock ajtó valójában.

Tovább olvasom

Miért csak ennyit bír ki a CR zár?

Zárszerviz szolgáltatóként nagyon sokszor megkapjuk azt a kérdést, hogy miért csak ennyit bír ki ez a trezorzár. Miért kell 8 év után cserélni? Miért ennyibe kerül? És még sorolhatnánk a kérdéseket. Semmi nem tart örökké, semmi nem működik örökké, mindennek van egy élettartama, így a CR záraknak is. Hogy ez az élettartam sok minden által lecsökkenthető, nos, ezzel nem árt tisztában lenni. Erről szól mai írásunk.

Tovább olvasom

Cerutti és Viro zár

A Viro, illetve Cerutti zárakról azt kell tudni, hogy mind a két cég egy olasz zárgyártó vállalat. Mind a kettő gyárnak elég hosszú múltra tekint vissza a jelenléte az olasz, majd az európai piacon.

Tovább olvasom