Blog

Zárbetét csere Budapest

Budapesti ajtózárszerviz szolgáltatóként sokan veszik igénybe minőségi zárcsere szolgáltatásunkat, hiszen korrekt szolgáltatást nyújtunk, megfizethető áron, garanciával, ügyeleti jelleggel és ami a legfontosabb, minden munka elvégzése után, kérés nélkül is számlát állítunk ki.

Tovább olvasom

Superlock ajtózár csere

Akinek Superlock biztonsági ajtója van, az megnyugodhat, hogy biztonságban tudhatja lakása védelmét. Ez egy olyan bejárati ajtó, amit az izraeliek készítettek és az ajtógyártás felsőfokát képezni, hiszen ők a háborús szituáció miatt folyamatos és megfelelő védelmet követelnek, így gondolni lehet, milyen erős és masszív ez a Superlock ajtó valójában.

Tovább olvasom

Miért csak ennyit bír ki a CR zár?

Zárszerviz szolgáltatóként nagyon sokszor megkapjuk azt a kérdést, hogy miért csak ennyit bír ki ez a trezorzár. Miért kell 8 év után cserélni? Miért ennyibe kerül? És még sorolhatnánk a kérdéseket. Semmi nem tart örökké, semmi nem működik örökké, mindennek van egy élettartama, így a CR záraknak is. Hogy ez az élettartam sok minden által lecsökkenthető, nos, ezzel nem árt tisztában lenni. Erről szól mai írásunk.

Tovább olvasom

Cerutti és Viro zár

A Viro, illetve Cerutti zárakról azt kell tudni, hogy mind a két cég egy olasz zárgyártó vállalat. Mind a kettő gyárnak elég hosszú múltra tekint vissza a jelenléte az olasz, majd az európai piacon.

Tovább olvasom

Cisa zárcsere Budapest

A csodálatos hazai ajtóipar remeke amikor, az ajtót működtető trezorzár szerkezethez, ötlet hiányában, hozzáhegesztik a fel- és lemenő rudazatokat! Hát ehhez a megoldáshoz csak gratulálni tudunk, mert egy „élmény“ a zárcsere. Az ajtógyártókat nem érdekli az, hogy a zárat hogyan lehet majd kicserélni, vagy nem is fordul meg a fejükben. Mi meg foghatjuk a fejünket és kínszenvedhetünk az ajtó előtt egy egyszerű zárcserével.

Tovább olvasom

Gyors postaládazár-csere

Az ókori Rómában a posta, azaz a levelek kézbesítése, lényegesen összefonódott a közlekedéssel. Ebben az időben a kézbesítést már lovak bevonásával végezték, ám voltak még hagyományos, futó kézbesítők is.

Tovább olvasom

Betörések megelőzése

Zárszerviz cégként szakmai szempontból mi mindig előre gondolkodunk egy-egy helyszíni zárcsere vagy ajtóprobléma, zárprobléma megoldásánál és további javaslatokat, észrevételeket teszünk a betörések kiküszöbölésére.

Tovább olvasom