Blog

Műanyag ajtó zárszerelés Budapest

A műanyag ajtó zárszerelése több dolgot foglal magába. Ahhoz, hogy a problémát megállapítsuk, beazonosítsuk, amely lehet zárszerviz vagy zárcsere, mindig ajánlott nyitott állapotban kipróbálni az ajtó, a zár működését. Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy csak egy kődarab szorult a tok és az ajtó közé és emiatt nem lehet becsukni, bezárni az ajtót. 

Tovább olvasom

Műanyag ajtó beállítása, helyszíni igazítás

Először is tisztázzuk a szó értelmét. A műanyag ajtó beállítás nem ugyanaz, mint a műanyag ajtó beépítés. Ezt azért fontos leírni, mert sokan megkeresnek minket, hogy vettek egy műanyag ajtót az OBI-ban, és be szeretnék építtetni. Ha beépítésre keresnek szakembert, akkor „műanyag ajtó forgalmazás, beépítés” illetve a „kőműves” szó alatt érdemes keresgélni.

Tovább olvasom

Nyílászárók védelme ajtóknál, ablakoknál

Az egyedi gyártású bejárati ajtók esetében, mondhatni elértük a 100% biztonságot, mind a befeszítéses eljárás, mind pedig a zármanipulációs nyitások tekintetében. Ám ezzel párhuzamosan, a betörők is egyre leleményesebbek, ők is fejlesztik tudásukat. Ismerik a mondást, ugye? Ha nem jutok be az ajtón, bejutok az ablakon. És ez szó szerint így is van.

Tovább olvasom

Ablak befeszítés-gátló ablakokra, teraszajtóra

Sajnos a mai biztonságot nézve, már nem elég, ha van egy biztonsági ajtónk. A gondolkodásban mindig előttünk járó betörők rájöttek arra, hogy ahol biztonsági ajtó van, de a lakás a földszinten vagy az első emeleten található, ott meg lehet próbálkozni a műanyag nyílászárók, ablakok, vagy teraszajtók befeszítésével.

Tovább olvasom