Blog

A kínai zárbetétekről

Miért olyan „népszerűek” a kínai zárbetétek Magyarországon? Miért találkozunk velük minden harmadik ajtóban? Mi az, amit a vásárlók, ügyfelek nem tudnak ezeknek a betéteknek a kapcsán? Miről lehet a kínai cilindereket felismerni? Mai témánk erről szól. Érdemes velünk tartania, lerántjuk a leplet arról, amit eddig homály fedett…

Tovább olvasom

A kiszállási díjról

Aktuális blogunkban a kiszállási díj lesz a téma. Beszélünk arról, hogy mit is takar pontosan, mire vonatkozik. Taglaljuk a félreértéseket, továbbá, hogy mivel keverik gyakran össze az ügyfelek. Tartson velünk, mert ez egy igen érdekes és megosztó téma!

Tovább olvasom

Zártörés, zárcsere videók

Figyelemfelkeltés céljából színesítsük egy kicsit az oldalunkat különböző videókkal, amelyben szemléltetjük, a különféle zártöréses módszereket, zárcsere folyamatokat. Ezzel az a célunk, hogy a zártörés esetében pl. felhívjuk a figyelmet arra, hogy milyen egyszerűen, gyorsan és hangtalanul el lehet végezni ezt a műveletet.

Tovább olvasom

Az ÁSZF-nek is jár a jogi védelem – honlapról lopás ellen!

Az egyik ügyvédi iroda kiváló webjogi blogján a következőket olvastam, mellyel magam is egyetértek: “A szerzői jogi védelem abban az általánosnak nem mondható esetben illetheti meg a nyelvezete, megfogalmazása alapján a szabályzatokat, ÁSZF-eket, ha azok nyilvánvalóan és jól érzékelhetően eltérnek, különböznek a hagyományosan alkalmazott szerződési jogi nyelvezettől.”

Tovább olvasom
Shares 0