Blog

A zárak egyszerű beazonosítása

Szerencsére az a tapasztalatunk, hogy egyre több és több ügyfelünk használja ki az okostelefon adta előnyöket, és küldenek számunkra fotót a cserélendő zárakról, vagy az ajtóról, amire hevederzárat kellene felszerelni. Ez nagyon jó hír, mi nagyon örülök neki, mert egyrészt megkönnyíti a mi munkánkat, másrészt pénzt spórol az ügyfélnek. Így nem kell nekünk kimenni a helyszínre, ami nagy időmegtakarítás számunkra, hiszen rengeteg visszatérő ügyfelünk van és szerencsére sok munkánk, így nem igazán megoldható részünkről a helyszíni felmérés.

Tovább olvasom

Fóti lakosoknak kedvezmény!

Zárszerviz cégünk a Zár Zorro Serrature Kft fóti székhellyel és irodával rendelkezik. Mai bejegyzésünk fóti ügyfeleinknek szól. Tavaszi akciónk keretében, minden fóti lakosnak és vállalkozásnak 10 % kedvezményt biztosítunk zárszerviz árainkból! Ehhez nem kell mást tennie, csupán erre az írásunkra hivatkozni!

Tovább olvasom

Zárbetét ajánlás szakértőtől

Tudjuk, hogy nagyon sokféle zárbetét van, és nem minden ajtóba érdemes a legjobb vagy legdrágább zárbetétet beszerelni. Amikor egy főkulcsos zárrendszert kell terveznünk, és az az igény, hogy kiemelten magas legyen a biztonság, akkor csak a legjobb hengerzárak közül választhatunk.

Tovább olvasom

Öt érv az RB zárbetét mellett

Az RB LOCXIS zárbetét forradalmasított újításai, és kulcsainak szabadalmaztatott védelme minden nemzetközi minőségi vizsgálatnak és követelménynek megfelelt, így az összes gyártói bizonyítvány, illetve dokumentum is alátámasztja a zárbetét profi mivoltát. A zárbetét a legmagasabb, MABISZ 6-os, biztonsági besorolással rendelkezik.

Tovább olvasom

Öt kulcs vagy három kulcs?

Nagyon sok ügyfél kéri tőlünk, mint zárszerviz szolgáltatótól, amikor megrendelni a zárcserét, hogy ő a zárbetétet 5 vagy 6 darab kulccsal szeretnék kérni. Erről ejtsünk pár szót, mert úgy tűnik, ez a kulcsmásolásos téma nem mindenkinek egyértelmű.

Tovább olvasom

A magánszféra nyugalma és biztonsága

Otthonainkban elsősorban nem is értékesebb vagyontárgyainkat óvjuk, hanem a mindennapi életünkhöz hozzátartozó ki apróságokat, személyes dolgainkat, kis emlékeinket. A lakás, mint otthon, mindenképpen része a személyes, intim szféránknak. Talán ezért is jellemzőbb az az emberi hozzáállás, amikor a betörést követően, nem is annyira az ellopott tárgyaink, értékeink miatt aggódunk, szomorkodunk, hanem a komfort, a nyugalmi zónánk megsértése az, ami sokkal jobban bosszantja az embert. Ezt egyfajta megaláztatásnak, szinte „megerőszakolásnak” vesszük.

Tovább olvasom

A megfelelő hevederzár kiválasztásáról

Amikor az emberek hevederzárat szeretnének szereltetni, minden ember más és más módon üti be a keresőbe a „hevederzár szerelés” címszót. Van, aki ékezettel, van, aki ékezet nélkül. Valaki a típusra utal (bár az emberek többségének fogalma sincs a hevederzár típusokról, sem pedig a fajtákról), valaki a gyártóra (ez is igen ritka), valaki az árakra, más pedig a kártyával védett verzióra, vagy esetleg a legolcsóbb megoldást keresve próbál megoldást találni.

Tovább olvasom

Garanciavállalás a hevederzár szerelésre

Új témával rukkolunk elő, hiszen ha jól emlékszem, akkor arról még nem írtunk, hogy melyek azok az esetek, amikor NEM vállalunk, nem vállalhatunk garanciát a hevederzár szerelésre. Persze elméletileg ilyenkor jogos a garancia nem vállalása, ám -nem egyszer- mi mégis bevállaltuk garanciába, és ingyen átnéztük az ügyfél ajtaját, problémáját, holott nem az általunk felszerelt hevederzárral volt baj. Mai cikkünk témája ez. Tartson velünk, mert nem tudhatja, hogy a mai cikkben taglaltak vonatkoznak-e Önre.

Tovább olvasom

Amikor az ügyfelek használják ki a zárszerelőket

Nagyon sok írásunkban említettük már, hogy hogyan tudják szándékosan, vagy akaratlanul a zárszerviz cégek megtéveszteni vagy félrevezetni az ügyfeleket. Ma azonban fordul a kocka, hiszen nem egyszer előfordult már minden zárszerviz vállalkozás életében, hogy bizony az ügyfelek is tudnak szándékosan vagy akaratlanul csibészek lenni, és kihasználni az adott szituációt. Erről szól mai bejegyzésünk.

Tovább olvasom
Shares 0