Hevederzár szerelés Budapest kerületeiben

Hevederzárat általában abban az esetben szerelünk fel a bejárati ajtóra, ha a biztonság növelése a cél. Ez előfordulhat például annak a következményeként, ha már megtörtént a baj, és betörtek a lakásba, illetve előfordulhat akkor, ha valaki a megelőzésben gondolkodik.

A hevederzár feladata rendkívül egyszerű. Hevederként tartja az ajtót és nyomja bele az ajtótokba, ezáltal azt nem lehet befeszíteni. Ennek a betörési módszernek a kiküszöbölése a feladata. Mivel a betörések nagy százaléka az ajtó befeszítésével történik, így egy megfelelő hevederzár felszerelése nagyon hatékony és olcsó megoldás lehet, a többi alternatívához képest (pl. biztonsági ajtóvásárlás, rácskészítés).

A biztonságos hevederzár kiválasztása

Egy hevederzár kiválasztásánál a következő dolgokra kell odafigyelni. Fontos az ajtólap szélességének a mérete, ez alapján tudjuk kiválasztani a felszerelendő hevederzár méretét is. Fontos az ajtó vastagsága, mert az extra vastagságú ajtóknál (70 mm-től) plusz acélcsőr és zárbetét méretekkel kell kalkulálnunk.

A legfontosabb azonban a rögzítés technikája. A nem szakszerűen rögzített hevederzár a feladatát nem tudja ellátni. Ez nagyon fontos! Tehát ezeket nekünk szakmai szempontokból mérlegelnünk kell.

Előfordulnak olyan helyek, ahol az ajtó úgy van beszerelve, hogy lehetetlenné teszi a hevederzár felszerelését. Ilyen például, ha nagyon közel van a lakás oldalsó fala az ajtótokhoz. Itt az a gond, hogy mivel a hevederzár az ajtólapra van rögzítve, így az kiemelkedik az ajtó síkjából, és a közeli fal miatt nem lehet majd kinyitni az ajtót 90 fokban. Ezekkel a dolgokkal mind számolni kell a hevederzár felszerelése előtt és ezeket el is kell tudni magyarázni az ügyfélnek. Úgyhogy a hevederzár nem minden ajtóra szerelhető fel. Ami nem jelenti azt, hogy nincsenek alternatív és biztonságos megoldások az ajtóbefeszítés ellen.

A hevederzár olyan módon segít az ajtó megerősítésében, hogy ha bármilyen erőszakos módszerrel rongálnák az ajtót, pl. feszítéssel, rúgással, stb., akkor a falba vagy a tokba rögzített kengyelek megakadályozzák az ajtó befeszítését. Ha az ajtó nem műanyag anyagból készült, és a hevederzár precízen van felszerelve, akkor közel 100%-os hatékonyság érhető el, az erőszakos behatolás ellen.

A cégünk által szerelt BARLOCK típusú hevederzárak fehér színben kaphatók. A hevederzár felszerelése telefonon történő egyeztetés és az ajtó belső felének fényképen történő megtekintése után lehetséges.

A hevederzár szerelés lépései

A hevederzár felszerelésének a menete a következő.

Amikor az ügyfél felveszi cégünkkel a kapcsolatot a hevederzár szereléssel kapcsolatban, mi általában kérünk egy fotót az ajtóról, belülről fényképezve. Ez a mai világban igazán nem szokott gondot okozni, az okostelefonok és az internet világában. Mi szemügyre vesszük az ajtót, átgondoljuk a fent leírt helyzetet és elmagyarázzuk az ügyfélnek, hogy milyen típusú hevederzárat tudunk és ajánlunk felszerelni az adott ajtóra. Ha valamilyen okból kifolyólag nem lehet felszerelni hevederzárat, azt is elmondjuk, de már egy másik, alternatív, ám hasonló biztonságot nyújtó megoldást kínálunk erre a problémára is.

Cégünk minden esetben előre közli az ügyfelekkel a budapesti helyszínen fizetendő költségeket! Így senkit nem ér semmilyen kellemetlen meglepetés, mert nálunk rejtett költségek nincsenek, kizárólag az ár elfogadása után vesszük fel a megrendelést és a címet.

A BARLOCK hevederzár és típusai

Cégünk egy magyar gyártmányú, nagyon erős és masszív szerkezetű hevederzárat szerel, melyet egy prémium kategóriás zárbetét működtet, és MABISZ minősítéssel rendelkezik. Javarészt vízszintes, egyszárnyú kivitelben szoktuk szerelni.

Kétszárnyú ajtók esetén tudunk olyan megoldást kínálni, amely hatékonyan védi az ajtót a befeszítés ellen. Ezeknél a kétszárnyú ajtóknál, egy pumpás rendszerű, masszív, biztonsági, rászegző másodzárat szoktunk ajánlani, amely egy egybefüggő 5 cm széles, 20 cm hosszú acélnyelvet tol ki magából. A pumpás zárak működéséről, biztonságáról és árairól telefonon kérhet bővebb felvilágosítást.

Hevederzár szerelés ára Budapesten

A fent említett BARLOCK hevederzárat, egy saját profilú, felsőkategóriás, törés-, fúrás- és másolásvédelemmel ellátott zárbetét működteti. Kívülről még egy acél törésvédő pajzzsal is el van látva a zárszerkezet, továbbá egy másolásvédő kódkártya is biztosítja az ügyfél biztonságérzetét, védelmét. Gyárilag 5 db kulcs tartozik a hevederzárhoz. Cégünk ezt a hevederzárat Budapest területén, 65.000 forint összköltségért szereli fel az Ön ajtajára, ajtóvastagság függvényében.

Az ár tartalmazza a hevederzárat, a benne lévő zárbetétet és az összes hozzá tartozó, gyári rögzítési elemeket, továbbá a munkadíjunkat. Fenti árak 80, 85 és 90 cm szélességű méretek esetében biztosítottak.

A hevederzár szerelés megrendelése

Cégünk minden esetben előzetes telefonbeszélgetés és a kapott ajtófotó alapján méri fel az igényeket. Nagy segítség, ha az ügyfél információt tud nekünk adni az ajtó vastagságáról, szélességéről. Budapesten hevederzárak felszerelésével, hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között foglalkozunk.

Hevederzár szereléssel kapcsolatban egyeztessen telefonon kollégánkkal, hogy a helyszínen semmilyen félreértés ne merülhessen fel!

Hevederzár szereléssel kapcsolatban hívjon minket lenti telefonszámunkon!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest