Zárszervíz - Önnek - Budapesten

Feltörték, beletört vagy csak cserélni szeretné zárait? A legjobb helyen jár. Zárszervíz szolgáltatásunk teljes mértékben az Ön igényeihez van igazítva. 

Zárszervíz budapest 0-24

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy melyek azok a leggyakoribb esetek, amikor zárszervíz szolgáltatást szoktak igénybe venni az ügyfeleink.

 • Ügyeletei jelleggel dolgozunk, hiszen csak egy telefonhívás, és Budapest bármelyik kerületében zárszervizes kollégánk hétköznapokon, reggel 8 és este 20 óra között, rövid időn belül kiérkezik Önhöz.
 • Bármilyen zárral kapcsolatos problémát helyszíni zárszervíz keretében orvosolunk. Legyen szó akár zárcseréről, zárkódolásról, zárnyitásról, becsapódott ajtónyitásról, hevederzár vagy másodzárak cseréjéről, zárbetét-, vagy vasalat cseréről.
 • Sürgősségi esetekben ajtónyitás és utána zárcsere.
 • Betörés utáni helyreállítás
 • Megbízható, szakszerű, pontos munkavégzés, korrekt, versenyképes árak.
 • Díjtalan kiszállás Budapesten, csak a munkadíjunkat kell megfizetni.
 • Speciálisan és teljes körűen felszerelt szervízjárművek.
 • Üzleti partnereinknek, cégeknek és a lakosság részére egyaránt dolgozunk.

Rólunk mondták:

Hevederzárat szereltek fel a műanyag bejárati ajtómra.
Profi cég. Villámgyors kapcsolatfelvétel, precíz, szakszerű munka.
A megbeszélt időpontban érkeztek, a megbeszélt idő alatt végeztek és még beállították az ajtót is grátisz.
Mindenkinek ajánlom őket! (Garabits Tamás - Google local)

Biztonsági vagy trezorzár szervíz Budapest

Cégünk biztosítja Budapest minden kerületében a biztonsági trezorzárral ellátott olasz gyorsajtók, vagy a trezorzáras, egyedi gyártású bejárati ajtók zárjainak teljes körű zárszervíz ellátását.

A trezorzáraknál a szakszerű beszerelésre kell odafigyelni, mert ha ezt helytelenül történik, akkor hamar tönkremehet maga a zárszerkezet, aminek egyébként 10-12 évet is bírni kéne!

Hívjon szakszervízt, hívjon minket! Az alábbi biztonsági trezorzárak precíz, és szakszerű cseréjét, szervizelését vállaljuk, garanciával, jó áron! Cisa, CR, Dierre (Atra), Iseo, Mottura, Potent, S.a.b., Securemme, Viro (Cerutti). A legegyszerűbben onnan lehet megállapítani, hogy melyik zártípus van az ajtóban, ha megnézik, hogy milyen felirat szerepel a kulcson.

A gyártó cég trezorzár típusának pontos beazonosításához legjobb, ha küld nekünk egy fotót az ajtó éléről, ahol a zár rúdjai kijönnek. Így egyrészt pontosan tudjuk, melyik szerkezetről van szó, még akkor is, ha az ügyfél esetleg csak másolt kulcsokkal rendelkezik (JMA, Silca, Errebi). Látjuk továbbá a szerelést is, hogy hogyan, milyen módon van a zárszerkezet rögzítve az ajtóban. Így az idővel is pontosan tudunk kalkulálni.

A trezorzár szerelést jó áron biztosítjuk, mivel az olasz trezorzárak sok esetben közvetlenül cégünkhöz érkezik a gyártótól. Minden ügyfelünkkel a zárszervíz költségét a telefonban előre közöljük!

Kínai ajtó zárszervíz Budapest

Cégünk nagyon sok kínai ajtóval foglalkozott és foglalkozik mind a mai napig. A kínai ajtókkal sok zárszervizes probléma szokott felmerülni. Ezek nagy része a rossz, szakszerűtlen beépítés miatt van, ilyenkor nagyon szorul, kattog, pattog az ajtó, és bizony a zárak is hamar tönkremennek benne.

Az ajtó beállításával nem tudunk mit kezdeni, ezen változtatni már nem lehet.

A zárszerkezeteket, zárbetéteket, illetve a kilincseket/pajzsokat azonban tudjuk szervizelni, cserélni.

A kilincs, ha letörik, és gyakran letörik, akkor azt cserélni kell. Javítani, rugót cserélni benne nem lehet. A kilincsek párban vannak, így azokat kompletten, kívül-belül kicseréljük, azaz új garnitúrát szerelünk fel.

A zárbetétet érdemes egyből az ajtóvásárlás után lecserélni, mert a kínai vackok, amelyek benne vannak, egyrészt nem biztonságosak, másrészt nem jó a minőségük sem.

Erről érdemes telefonon érdeklődni, a lehetőségeket, megoldásokat, ajtó-megerősítéseket, ügyfélszolgálatunkkal egyeztetni! Pl. minőségi, védett zárbetét beszerelés, vagy hevederzár szerelés.

Pajzsok és egyéb kiegészítők, másodzárak szervizelése Budapesten

A betörés elleni védelem egyik legköltséghatékonyabb megoldása egy törésvédő pajzs felszereltetése, ami védi a zárbetétet, de ez önmagában még nem riasztja el a betörőket. Ez a befeszítés ellen nem véd, csak megnehezíti azt, illetve visszatartó ereje lehet, ha a lakás nem eldugott helyen van.

A második megoldás egy jó minőségű függőleges-, vagy vízszintes hevederzár felszerelése lehet, csakis jó zárbetéttel. Ez már véd a befeszítés ellen is, illetve a jó minőségű zárbetét nem nyitható manipulációs lejárással (pl. törés, magkihúzás, finomnyitás).

Zárszervíz cégünk a cserékre, új zárak szerelésére mindig garanciát vállal, tehát az általunk beszerzett és felszerelt zárakra, zárszerkezetekre, pajzsokra, kilincsekre, zárbetétekre, továbbá az általunk elvégzett munkára, egy év teljes körű garanciát tudunk biztosítani megrendelőinknek.

Sokan elrettennek attól, hogy egy zárszervíz cégtől vásárolják közvetlenül a zárakat, mert abban a tévhitben vannak, hogy ha valaki, valamit a helyszínre oda is visz, akkor az biztosan nagyon drága. Ez nem igaz. Az általunk biztosított, vadonatúj zárak, zárbetétek ugyanabban az árban vannak, mintha azokat egy szaküzletben vásárolták volna meg. Ennek titka abban rejlik, hogy mivel egy zárszervíz cég évente több ezer ilyen terméket vásárol, ezért mi kedvezményesebb áron tudunk azokhoz hozzájutni.

Zárszervíz Pest megye

Zárszervíz szolgáltatásunk a főváros kerületein kívül, elérhető még Pest megyében is. Többnyire Budapest 30 km-es vonzáskörzetéből hívnak minket az ügyfeleink.

Cégünk az alábbi zárszervíz szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére Pest megyében:

 • Szakszerű, gyors zárcsere, garanciával
 • Műanyag ajtó zárszervíz, vasalat csere, zárbetét csere, ajtóbeállítás, kilincs-csere
 • Kínai ajtókban kilincs-csere, zárszerkezet csere, zárbetét csere
 • Hevederzár szerelés, biztonsági másodzár szerelés
 • Biztonsági trezorzár teljes körű szakszervíz
 • Lakóparki ajtók zárszervíze
 • Szakszerű ajtónyitás, rongálásmentes zárnyitás
 • Mul-T-Lock ajtóban zárbetétcsere, helyszíni zárkódolás
 • Kódolható trezorzár esetén zárkódolás vagy lamella csere

Pest megyei ügyfeleinket Budapest 30 km-es vonzáskörzetében tudjuk kiszolgálni és a zárszervíz munkálatokat biztosítani.

Mindenképpen előre egyeztetett kiszállási díj megfizetése mellett, és előre leegyeztetett időpontban, mert elsősorban budapesti zárszervízként üzemelünk.

Körülbelül egy héten általában 3-4 pest megyei munkát végzünk, pl. Dunakeszin, Fóron, Budakalászon, Szentendrén, Budaörsön, Érden, stb.

Azonnali zárnyitást Pest megyében azonban sajnos nem tudunk vállalni. Ennek megértését köszönjük!