Hevederzár szerelés Budapest

A biztonság kiválasztásakor a magyar emberek sajnos először az árat nézik, és az alapján döntetnek, de hát ez van. Ha már az ár tekintete az első, akkor a leghatékonyabb megoldás, ami kb. 55 ezer forint körül van, az egy 100 százalékos megoldás a biztonság elérésére, a család, vagyon, környezetünk védelmére. Ez pedig egy jó minőségű hevederzár.

Az elmúlt években több ezer hevederzár került felszerelésre Budapesten, különböző ajtók esetében. Vékonyabb, vastagabb, egyszárnyú vagy kétszárnyú, műanyag vagy Hisec, illetve bármely hazánkban forgalomban lévő ajtóra került már fel hevederzár.

Mivel a hevederzár az ajtóra van felszerelve belülről, ezért befeszítés ellen kiválóan véd. A betörő az ingatlanba így nem tud bejutni. Az általunk felszerelt hevederzárak nagyon sok helyen védik a lakások ajtajait Budapesten. A mi hevederzárunkban az a különlegesség, hogy a szerkezetet működtető zárbetét a MABISZ 6-os minősítést kapta meg, azaz a legmagasabb fokozatot. Ez egyedülállóként ellenáll a finomnyitásnak, zárfúrásnak, zártörésnek, magkihúzásnak, és ami a legfontosabb, másolásvédelemmel is rendelkezik, és csakis a Kulcskirályban lehet hozzá kulcsot másoltatni.

Szinte bármilyen bejárati ajtóra felszerelhető ez a csúcsminőségű hevederzár. Mi nagyon rövid határidővel szereljük ezeket, akár aznapi vagy másnapi felszerelést biztosítunk megrendelőinknek. Mindezt raktárkészletről biztosítjuk, több méretben, több színben, gyorsan, szakszerűen, garanciálisan.

Amit még fontosnak tarunk megjegyezni, hogy mivel nagyon sok a megrendelésünk a hevederzár szerelésre mind Budapesten, mind Pest megyében is egyre jobban, úgyhogy mi helyszíni felmérést nem végzünk. A megrendelő segítségét kérjük ebben, egy fotó formájában és kétfajta méret bediktálásával. Nem kérünk ördöngösséget, csak annyit, hogy az ajtótól kb. 2 m távolságból készítsen egy éles fotót az ajtó belső oldaláról, hogy lássuk milyen szerelési technikát kell alkalmaznunk a helyszínen. Illetve két méretre vagyunk kíváncsiak. Az egyik az ajtólap vastagsága, amit az ajtó kinyitásával, az ajtó éléből le tudnak mérni. 4 és 7 cm közötti ajtóvastagság esetén vállaljuk a hevederzár szerelést. Kell még egy ajtó szélesség is, amelyet tok nélkül kell lemérni (a nyíló ajtólap szélességi méretét).

Ezután már csak az időpont egyeztetés van hátra, a cím felvétele, valamint a hevederzár színének kiválasztása.

Várjuk minden kedves ügyfelünk hívását budapesti hevederzár szereléssel kapcsolatban! Az alábbi két telefonszámon tud minket elérni.

06-70-770-2942  vagy  06-30-265-5531

Küldhet nekünk üzenetet, fotót a fenti telefonszámokra, akár Viber-en is, vagy írjon e-mailt a következő címre: zarszerviz365@gmail.com

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest