Hevederzár szerelés Budapesten

A lehető legmagasabb fokozatú biztonság elérése érdekében, mi azt javasoljuk, hogy a bejárati ajtóra befeszítés ellen, szereltessen fel egy hevederzárat. Régóta működő és sok betörést látott, tapasztalt zárszerviz cégként tanácsoljuk ezt, minden gyengébb szerkezetű bejárati ajtóval rendelkező tulajdonosnak. Ilyen pl. a kínai ajtó (HiSec, TerraSec, Secdoors), műanyag bejárati ajtó, régi panel ajtó, fa bejárati ajtó, stb.

Tapasztalatunk szerint a legtöbb magyar lakás bejárati ajtója nem rendelkezik megfelelő védelemmel. Azt megértjük, hogy a mai gazdasági helyzetben nem mindenkinek van 300.000 Ft-ja egy vadonatúj acélszerkezetű bejárati ajtóra, amely ráadásul még biztonsági trezorzárral is párosul és 100 %-ban véd a befeszítés és mindennemű zárnyitási technológia ellen. Szóval akinek nincs lehetősége egy ilyen igazi védelmet biztosító acélajtót vásárolni, annak a legjobb és a legbiztonságosabb megoldás egy hevederzár felszerelése lehet.

A hevederzár kiválóan véd a befeszítés ellen, elvégre ez a feladata. Itt azonban érdemes lenne beszélnünk arról is, hogy bár 100%-os befeszítés elleni védelemmel rendelkezik, azonban mégis van a hevederzáraknak egy támadható pontja, ez pedig a bennük lévő zárbetét. A zárbetéteket különböző biztonsági fokozatokba lehet besorolni, és sajnos az a tapasztalat, hogy a magyar lakosság nagy részénél hiába van felszerelve a hevederzár, ami véd a befeszítés ellen, de a bennük lévő zárbetét azonban fabatkát sem ér. Így ennek együttesen pedig sok értelme nincs, elvégre az a cél, hogy a bejárati ajtón ne lehessen behatolni. Ne lehessen befeszíteni azt, és ne lehessen kinyitni sem, kizárólag a saját kulcsával, ami a tulajdonosoknál van.

Amennyiben azonban a hevederzárban gyenge minőségű zárbetét van, amely finomnyitással pl. könnyen nyitható, akkor hiába a hevederzár, az ajtót mégis ki lehet nyitni, méghozzá hangtalanul, zajtalanul.

Büszkén mondhatjuk el, hogy a budapesti zárszerviz cégek közül az egyetlen olyan szolgáltató vagyunk, aki a hevederzárba is prémium kategóriás zárbetétet alkalmaz. Ez a zárbetét nemcsak törésvédelemmel rendelkezik, hanem interaktív rendszerének köszönhetően, a finomnyitásnak, azaz zárpikkelésnek, manipulációs zárnyitásoknak is teljes mértékben ellenáll. Ezen felül másolásvédelem alatt állnak a kulcsai, így csakis a kódkártya bemutatásával lehet kulcsot másoltatni hozzá.

Ezek szerint pedig a hevederzár nemcsak a befeszítés, hanem a különféle egyéb zárnyitások ellen is védi a bejárati ajtót, ezáltal a lakást.

Mi azt javasoljuk, ha már rászánta magát, hogy megvédi az ajtót, akkor ne adja alább, és ne szereltessen olcsó, silány minőségű zárbetétekkel működő hevederzárat!

Hívja budapesti zárszerviz cégünket és szereltessen prémium minőséget, mely kellő és megfelelő védelmet képes nyújtani!

Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy készít az ajtóról belülről egy teljes „alakos” fotót, azt elküldi számunkra, így meg tudjuk nézni, melyik változat alkalmas a legjobban az ajtó védelemre, illetve, hogy mennyi időt kell rászánnunk a szerelésre. Továbbá szükséges egy ajtólap szélességi méret is, hogy tudjuk, milyen méretű hevederzárral érkezzünk a helyszínre.

Általában vízszintes változatokat szerelünk, fehér színben, 800, 850 és 900 mm mértekben.

Ne habozzon, hívjon minket most, mi rövid időn belül elvégezzük a szerelést!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest