Zárcsere HiSec világító kilincses ajtóban

Cégünk, több mint 15 éve foglalkozik a kínai HiSec ajtók zárszerviz szolgáltatásával, zárcseréjével és zárbetét cseréjével Budapesten és Pest megyében.

Naprakész szaktudással rendelkező szakemberekkel dolgozunk, akik nagyon jól ismerik a HiSec biztonsági ajtókat. Zárszervizes autóink teljeskörűen fel vannak szerelve szerszámokkal, valamint az kínai ajtókhoz szükséges izraeli, magas biztonsági fokozatú és jó minőségű zárbetétekkel. Cégünk minden HiSec ajtóval kapcsolatban felmerülő hibát, zárproblémát, kilincs problémát rögtön a helyszínen elhárít.

Azt vettük észre, hogy a zárcsere fogalmával az emberek sokszor nincsenek tisztában, sőt, gyakran azt sem tudják, milyen biztonsági ajtójuk van. Ha nem tudnak bejutni az otthonukba, szakembert hívnak, ám a zárcsere fogalma ennél jóval tágabb.

A zárcsere fontossága a HiSec ajtóban

Fontos felhívni arra mindenki fegyelmét, hogy ha új vagy használt lakást vásárolunk, minden esetben ki kell cseréltetni az ajtón a zárakat! Sokan úgy gondolják, hogy ez nem fontos, vagy a költözködéssel már az összes energiájukat elhasználták, így erre a dologra már nem marad idejük.

Pedig soha nem tudhatjuk, hogy a régi tulaj kinek adott kulcsot, nem hagyta-e el a kulcsát, tehát a kulcs előélete ismeretlen. Ne bízzunk meg senkiben, hiszen egy ilyen módon elkövetett betörés esetén még a biztosító sem fizet!

Arról nem is beszélve, hogy sokan még az eredeti kínai zárbetétekkel használják a HiSec ajtót, amely semmilyen védelemmel nincs ellátva! Könnyen, gyorsan, hangtalanul lehet ezeket a zárbetéteket kinyitni a betörőknek, amit meg is tesznek! Ha még az eredeti piros vagy fekete fejű kínai kulcsai vannak, haladéktalanul cseréltesse le őket, egy magas biztonsági fokozatú, törés- és finomnyitás ellen védett izraeli zárbetétre! Így nem az Ön kínai ajtója lesz a célpont, hanem pl. a szomszédé! Előzze meg a bajt!

Zárbetét csere a HiSec ajtóban

Az új ingatlant vásárlók gondolhatják, hogy és ők lesznek az első lakástulajdonosok, minek is cseréltessenek zárat. Azonban gondolják csak végig, hogy mennyi mesterember dolgozott az ingatlanban, a kulcs szinte vándoréletet élve kézről kézre járt, sohasem tudhatjuk kinél maradt egy extra másolat vagy akár egy eredeti kulcs!

Abban az esetben, ha a már meglévő kulcs elveszett vagy ellopták, esetleg nem tudja hova tette, de mindenesetre a kulcskészletből hiányzik egy darab, azonnal és gondolkodás nélkül cseréltessen zárat! A zárcsere sokkal olcsóbb, mint egy betörés, nem beszélve a lelki békéről.

Ha elhagytuk a kulcsot, és nem tudunk bejutni a lakásba, kizárólag szakemberre bízzuk az ajtó kinyitását! A szakember roncsolásmentesen ki tudja nyitni a HiSec bejárati ajtót és el tudja végezni a zárbetét cserét. Kecsegtetően hangzik, hogy a szomszéd bácsi kinyitja nekünk az ajtónkat, de a későbbiek folyamán még gondunk adódhat a dologból. Például maga után vonhatja egy új ajtó beszerzését, és/vagy a teljes zárszerkezet cseréjét, melynek költsége magasabb egy zárszerelő szakember munkadíjánál. A Hisec kínai ajtó esetében, ha nem hozzáértő szakember nyitja ki, sérülhet a pajzs (kilincs-garnitúra), a kínai zárszerkezet, valamint maga az ajtó, ami rosszul fog festeni, mert helyrehozni már nem lehet! Forduljon inkább hozzánk, mi ismerjük ezt az ajtót, szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a HiSec ajtók terén!

Zárbetétcsere a betörés megelőzése miatt, a biztonság növeléséért

Érdemes azzal is számolni, hogy a zárak, zárbetétek is folyamatosan fejlődnek, így a régi zárbetétek használata egyáltalán nem biztonságos. Eleve nagyon sok a betörés a gyenge minőségű kínai zárbetéteken keresztül, melyeket mind zárfésüléses finomnyitással, mind zártöréssel, mind pedig a 10 mp-es beütőkulcsos módszerrel nagyon könnyen ki lehet nyitni. Mint mondtuk, az eredeti zárbetétet mindenképpen tanácsos kicserélni a HiSec ajtóban.

Ám ha már más zárbetét van benne egy jó pár éve, akkor is érdemes belegondolni, hogy az a zárbetét milyen biztonsági fokozattal rendelkezik. Mindig újabbnál újabb technológiákat fejlesztenek ki a mérnökök a biztonság érdekében. Sajnos ezzel a modern technológiával nemcsak a vállalatok tartanak lépést, hanem a betörők is, akik egyre kifinomultabb módszereket használva jutnak be a lakásokba. Egy 10 éves zárbetét a mai rohanó világban már elavultnak számít. Érdemes utánanézni az újabb fejlesztéseknek, a védelem színvonalának, ha zárbetét cserére kerül sor.

Cégünk minden esetben magas biztonsági fokozatú, törésvédett, fúrásvédett, interaktív vagy mozgócsapos (finomnyitás ellen védett), magkihúzás- és savazás ellen védett izraeli zárbetétet szerel be a HiSec ajtóba. Ezekhez a zárakhoz 3 vagy 5 darab eredeti kulcs tartozik, a másolásvédett változatok esetében pedig egy kódkártya is.

HiSec ajtó zárszerviz szolgáltatásunk elérhető hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között Budapest összes kerületében, illetve a pest megyei régió, maximum 20 km-es vonzáskörzetében, pl. Dunakeszi, Budakalász, Szentendre, Fót, Budaörs, Érd, Törökbálint.

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest