Cerutti névhasználat

Hogy mennyire széles az olasz Cerutti zárgyártó által használt név, azt ebben a blogban összefoglaljuk Önöknek.

Például 1881-ben Nino Cerutti alapította meg a márkanevet és azóta is folyamatosan Cerutti bőrcipőket és ruházatot készít, amelyek magas minőséget és fantasztikus kényelmet biztosítanak a vásárlók számára.

Mind a nőt divat kedvelőinak, mind férfi viselőinek egyaránt kínál lábbeliket, szandálokat, cipőket, sarukat, csizmákat, a már megszokott felsőruházaton kívül.

Igazából a Cerutti nemcsak lábbeliket, hanem különböző más viseleti termékeket is gyárt, ilyenek például az öltönyök, zakók, kabátok, ingek, kiegészítők.

A legtöbb divatháztól eltérően a Cerutti ház fontosnak ítélte meg a parfümök tervezését. 1978-ban jelent meg a piacon az első Cerutti parfüm, ezután napjainkig 22 parfümöt adtak ki.

Az eredeti Cerutti karórákat Magyarországon igen sokan kedvelik. Főként férfiak számra vannak az órák tervezve. Az olasz divatház feje annyira sikeres volt, hogy a fiatal Giorgio Armani is neki dolgozott a pályája kezdetén. A Cerutti karórák megbízhatók, kényelmesek és az olaszoktól megszokott dizájn elvárásnak is megfelelnek, mert mind elegáns, mind sportos stílusban is jelen vannak a piacon, így a mindennapok részeként ékesíthetnek bennünket.

Tehát láthatjuk, hogy nemcsak az ajtózárak érkeznek Olaszországból és képviselnek minőséget, hanem a hétköznapjainkban hordott ruhák és más kiegészítők is a trendet, divatot és a kiváló minőséget ajánlják a viselőinek.

Egy másik kiváló hétköznapi használati tárgyunk a golyóstoll, amit minden ember nap, mint nap használ. Ezt a márkás kézi eszközt, szintén egy olasz tervezőnek a nevéhez kötnénk, aki a legkisebb, legapróbb részletekre odafigyelve kialakította, elkészítette a Cerutti golyóstollat.

Nagyon sok variációt készítenek a mai napig belőle, még a hagyományos, tintapatronnal működő, töltőtoll kivitelt is.

Tehát akinek Cerutti ajtózárja van, netán Cerutti cipőt hord, és hozzá Cerutti öltönyben és Cerutti parfümfelhőbe burkolózva éli mindennapjait, az biztos lehet abban, hogy Cerutti órája mindig a pontos időt mutatja, mely szerint láthatja, hogy a Cerutti zárszerviz cég soha nem késik el!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest