Zárszerviz XXI. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST XXI. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Budapest XXI. Zsák Hugó u.

Osztrák hevederzárban, gyors zárszerviz vállalkozásunk zárbetétet cserélt, kulcselhagyás miatt.

Budapest XXI. Deák tér

Tűzgátló ajtóban, 55/72-es dorn-méretű bevésőzár csere, továbbá ajtófék szerelés és ajtóbeállítás történt.

Budapest XXI. Kossuth Lajos u.

7x7 zárbetét helyszíni zárkódolását végeztük új kulcskészletre. Illetve az ajtótokon ellendarab igazítást, turbózást végzett szakemberünk.

Budapest XXI. Szellős út

Zárszerviz cégünk, bukó-nyíló teraszajtón Maco GR7 vasalatot cserélt, mert a régi a szorulástól eltört és már nem tudták bezárni. Zárszerelő szakemberünk a helyszínen orvosolta az ablakzár problémát.

Budapest XXI. Akácfa u.

Régi, egytollú postaládazár nyitás miatt hívták gyorsszolgálatunkat. A szerelő kollégánk sérülésmentesen kinyitotta, majd kicserélte egy vadonatúj postaláda zárra. Az ügyfél nagyon örült, hogy újra tudja használni a postaládáját.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XXI Tejút u.

Dierre-GO biztonsági ajtóban, 3 pontos zárszerkezetet, és kilincs-garnitúrát cseréltünk. A régi szerkezet átfordult és a kulcs beleszorult, így használhatatlanná vált.

Budapest XXI. Krizantém utca

Egy ritka, felhúzó kilincses Elzett vasalatot cseréltünk egy Roto vasalatra. Teljesen át kellett alakítani az ajtó szerkezetét és a fogadókat is.

Budapest XXI. II. Rákóczi Ferenc út

Zárcsere műanyag ajtóban, így indult a dolog. A helyszínre érkezéskor a zárszerelő kollégánk egy erős kilincset is ajánlott, mert a régi már nagyon le volt fittyedve.

Budapest XXI. Mázoló u.

Prémium kategóriás, izraeli RB zárbetét kerütl beszerelésre, mert az előző zárbetétet illetéktelen személyek feltörték és kirabolták a lakást. Az ügyfél így már biztonságban tudhatja magát.

Budapest XXI. Erkély utca

Zárszervizünk zárvédő pajzsot szerelt egy 190WZ zárszerkezetre. A zárbetét itt nagyon kilógott, ami felhívás a betörőknek a zártörésre.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XXI. Cirmos sétány

Ajtónyitást, zárszerelést rendeltek egy meghibásodott zárhoz. Beletörték a kulcsot, így nem tudtak a lakásba bejutni. Szakértő kollégánk kiszedte a beletört kulcsot és kicserélte a zárbetétet.

Budapest XXI. Iskola tér

Betörés utáni helyreállításhoz riasztották zárszervizünket. A helyszínen komplett zárcserét, hevederzár szerelést, és zárvédőpajzs szerelést végeztünk el szakszerűen.

Budapest XXI. Rigó utca

Ajtózár szerelést és zárcserét végzett az egyik kollégánk, Kale biztonsági zárral és RB LOCXIS zárbetéttel.

Budapest XXI. Zrínyi utca

Ajtó előtti rácson két darab azonos zárlatú, tollas kulcsos bevésőzárat cseréltünk ki, mert már használhatatlanná váltak.

Budapest XXI. Nyuszi sétány

Kereszt alakú hevederzár javítását végeztünk a helyszínen. Nem volt könnyű, mert komoly szaktudást igényelt, de szakemberünk percízen és pontosan elvégezte a feladatát.