Zárszerviz XX. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST XX. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Budapest XX. Határ út

Zárszervizünk zárbetétet cserélt egy bejárati ajtóban, mert a nagymama az egyik kulcsot elhagyta, és nem akartak váratlan látogatót, így hozzánk fordultak.

Budapest XX. Topánka u.

Zárszerviz szolgáltatásunkat vették igénybe a lakás összes ablak nyílászáróján, mert már nagyon nehézkesen lehetett azokat nyitni, zárni, buktatni. Zárszerelő kollégánk a helyszínen beállította és megolajozta az ablakvasalatokat.

Budapest XX. Kossuth Lajos u.

Schüring többpontos ajtózárat cseréltünk és szereltünk egy műanyag biztonsági bejárati ajtón, mert a kilincs-mechanika teljesen kikopott, a kilincs pedig lötyögött. Komplett zárszerkezet és kilincsgarnitúra cserét végeztünk.

Budapest XX. Nagysándor József u.

Egy régi, Simon típusú biztonsági ajtón zárbetétet cseréltünk, bérlőváltás miatt. Az ügyfél az internetről rendelte meg a zárszerviz szolgáltatást, előre bejegyzett időponttal, helyszíni kiszállással, számlával.

Budapest XX. Fiume u.

Egy kétszárnyú fa ajtóra szereltünk hevederzárat, fehér színben, másolásvédett, izraeli, interaktív csaprendszerű zárbetéttel. Az ügyfél az RB zárbetét kulcsait bevitte partnerünkhöz a Kulcskirályba, további kulcsok másolása miatt.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XX. Wesselényi utca

Securemme zárszerviz szolgáltatást rendeltek meg tőlünk, mert a tollas kulcs nem nyitotta az ajtózárat. Gyors helyszíni kiszállást biztosítottunk, és garanciális Securemme zárcserét végeztünk.

Budapest XX. Vécsey utca

Scherlock biztonsági ajtón kellett roncsolásmentes nyitást végezni zárszervizünknek, mert kívül fix gombos kivitelű volt a zárcímer. Speciális eszközzel kinyitottunk, és az ügyfél kérésére egy vészfunkciós, interaktív RB zárbetétet szereltünk be, hogy többet ne zárja ki magát.

Budapest XX. Nyáry Pál utca

Szakszervizünk, gyors munkavégzéssel cserélt zárat egy kínai Secdoors biztonsági ajtóban. Az ügyfél messzemenőkig elégedett volt, főként Budapesten működő zárszerviz cégünkkel.

Budapest XX. Bácska tér

Szekcionált Hörmann garázskapuban cserélt egyik szakemberünk fél zárbetétet, illetve kódolta össze a kertkapu és a bejárati ajtó zárjával. Az ügyfél nagyon örült, hogy egy kulcs nyit mindent a családi házánál.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XX. Csoma utca

Zárszerviz cégünk egy Nívó biztonsági ajtóban cserélt ki 3 db Iseo R7 zárbetétet, egy felsőkategóriás, RB izraeli zárbetétre.

Budapest XX. Szigligeti utca

Egy olasz Gardesa biztonsági ajtóban cseréltünk Mottura tollas kulcsos szerkezetet, mert az ügyféltől ellopták a táskát és benne volt a lakás összes kulcsa.

Budapest XX. Attila utca

Hisec biztonsági ajtón kilincs garnitúrát cseréltünk, mert a régi eltört és nem tudták használni. Illetve beállítottuk az ajtót, hogy ne szoruljon.

Budapest XX. Magyar utca

Superlock zárszervizünk helyszíni zárbetét cserét végzett egy fogaskerekes izraeli zárbetéttel.

Budapest XX. Virág Benedek utca

Zárszervizünk műanyag ablakokra karos- és csappantyús befeszítés-gátlókat szerelt fel, betörés után. Az ügyfél kiemelkedően jó véleménnyel nyilatkozott zárszerviz cégünkről és az elvégzett munka minőségéről.

Budapest XX. Mártírok útja

Régi fa ajtóban felhúzó-kilincses, négygörgős Roto vasalat ment tönkre. Zárszervizes szakemberünk a helyszínen vasalat-cserével orvosolta az ügyfél problémáját.