HiSec ajtó zárszerviz Budapest

HiSec ajtó, kínai ajtó zárszerviz szolgáltatásunk Budapesten és Pest megyében vehető igénybe, maximum 20 km-es vonzáskörzetig. Budapest területén külön kiszállási díjat nem számolunk fel, Pest megyében előre egyeztetett díjjal dolgozunk.

HiSec ajtó zárszerviz szolgáltatásunk az alábbi esetekben áll ügyfeleink rendelkezésére hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között.

 • HiSec ajtónyitás, zárnyitás, kulcsvesztés miatt
 • betörés utáni zárbetét csere HiSec ajtóban
 • HiSec ajtó zárbetét csere utáni ajtóbeállítás
 • HiSec ajtó világító kilincs csere
 • HiSec ajtóban zárcsere, zárszerkezet csere
 • becsapódott ajtónyitás
 • védőpajzsok felszerelése HiSec ajtóra
 • HiSec ajtóban azonos zárlat készítése izraeli zárbetétekből
 • hevederzár szerelés HiSec ajtóra
 • olasz biztonsági Potent másodzár szerelés HiSec ajtóra
 • HiSec ajtó pajzs csere

HiSec ajtó zárszerviz szolgáltatás

Cégünknél a zárszerviz szolgáltatás a HiSec ajtó zárcseréje után minden esetben magába foglalja az ajtóbeállítást is. Sajnos sokszor vannak ezek a kínai ajtók rosszul beépítve, így gyakran letörik a kilincs, tönkremegy a zárbetét vagy a zárszerkezet. Ezeknek a cseréje után automatikusan beállítjuk az ajtót, hogy az rendeltetésszerűen működjön. Zárszervizes szervizautóink minden HiSec ajtóhoz szükséges anyaggal fel vannak felszerelve, pl. zárbetét, felső és alsó zárszerkezet, alsó- és felső pajzs, kilincsgarnitúra jobbos és balos kivitelben.

Fentieknek köszönhetően a helyszínen azonnal tudjuk szervizelni, cserélni a HiSec kínai biztonsági ajtó zárszerkezeteit, zárbetétjeit, kéken világító kilincsét. A betörések elkerülése érdekében és a biztonság növelése szempontjából olyan biztonságtechnikai megoldásokat javaslunk, amit az ajtó erőszakos kinyitásának 100 százalékban ellenáll, pl. BARLOCK hevederzár, vagy olasz Potent részegző másodzárak szerelés. Tovább magas kategóriás, interaktív rendszerű izraeli zárbetétek beszerelése, melyek csapjainak a manipulációs nyitása kizárt!

Kulcselvesztés esetén, vállaljuk a HiSec biztonsági ajtók zárnyitását, majd zárcseréjét. Itt fontos kiemelnünk, hogy egy ajtónyitás, zárnyitás művelete során, mi nem flex-szel dolgozunk és nem pajszerrel, hanem az ajtó és a kínai pajzs/kilincs sérülése nélkül a zárbetét rongáljuk meg és így nyitjuk ki az ajtót. A zárbetétet ezután a helyszínen ki is cseréljük egy magas biztonsági fokozatú, törésvédett, MABISZ 5 vagy 6-os biztonsági besorolású izraeli zárbetétre. Ezeket a zárbetéteket a népszerű HiSec ajtó nyitási módszereivel nem lehet kinyitni. Védettek manipuláció ellen, beütő kulcs ellen, zártörés ellen.

Ez köszönhető szaktudásunknak és a kiváló minőségű szerszámainknak, izraeli zárbetétjeinknek. Igyekszünk minden igényt kielégíteni és gyorsan a helyszínre érni. Áraink versenyképesek a konkurencia áraival, az általunk forgalmazott termékek ár-érték aránya kiváló, mert más cégek ezért a pénzért finomnyitás ellen nem védett (nem interaktív csapos), és törésvédelem nélküli zárbetéteket szerelnek be.

Garanciális HiSec ajtó zárszerviz Budapest

Az általunk elvégzett munka minőségére és a zárbetétek, zárszerkezetek, illetve a HiSec ajtóhoz való kilincsgarnitúra színvonalára garanciát vállalunk! Ezt bizonyítja, hogy munkáinkra és az általunk biztosított zárszerkezetekre, zárbetétekre 1 év teljes körű jótállást biztosítunk, helyszínen történő számla kiállításával.

Zárszerviz szolgáltatásunkkor törekszünk a legmegfelelőbb és legkedvezőbb árfekvésű megoldást kínálni ügyfeleinknek.

Azt a szemléletet követjük, hogy ügyfeleinkkel jó viszonyt alakítsunk ki, akik megbíznak szakmai tudásunkban. Az általunk forgalmazott és leggyakrabban felszerelt izraeli zárbetétek mindegyike rendelkezik MABISZ minősítéssel.

Mi minden problémát a helyszínen megoldunk! Forduljon hozzánk bizalommal!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest