Műanyag ajtózár szerviz Budapesten

Ha Önnek is fehér vagy barna műanyag bejárati ajtója van, melyet egy többpontos vasalat működtet és probléma adódott vele, akkor kérjen tőlünk időpontot javításra, cserére!

A műanyag ajtó meghibásodásának előjele, ha működés közben akadozik, nehezen lehet nyitni, zárni, lóg a kilincs, lötyög az egész ajtó. Ezek mind jelzések arra, hogy lassan be fog következni a zár meghibásodása, az ajtó nem nyílása, esetleges beragadása.

Mi Budapesten és környékén vállalunk műanyag ajtóval kapcsolatos zárszerviz munkákat! Szinte mindenféle bejárati és teraszajtó esetében elvállaljuk a megrendeléseket. Legyen szó KFV, GU, Roto, Maco, Elzett vagy ARX vasalatoktól, mi mindent a helyszínen megcsinálunk, mindenre fel vagyunk készülve!

Munkáink során rengeteg olyan műanyag ajtóval és ablakkal találkoztunk, melyek professzionális gyártással készültek, de ezek cseréjére is fel vagyunk készülve, maximum 1-2 napot várni kell a beszerzésre, míg beérkezik a rendelt szerkezet.

Az általunk beszerelt anyagokra és az elvégzett munkafolyamatra egy év garanciát vállalunk! Hívhat minket, ha tönkrement az ajtózár, ha nem tud bejutni a saját lakásába, esetleg beletört a kulcs, vagy a meglévő zárakat szeretné korszerűsíteni, modernebbre és biztonságosabbra cseréni!

Az ügyfeleink számára csak úgy tudunk pontos árat mondani, ha az ügyfél az ajtó éléből magáról a vasalatról készít egy fotót számunkra, pl. 3 részletben (éles képet!). Mi ez alapján meg tudjuk nézni a vasalat típusát, osztását, kivitelét, és ez alapján mondjuk az árat.

Budapesten műanyag ajtó zárszerviz kiszállással

A legtöbb műanyag ajtóba a sztenderd, ún. négygörgős ajtóvasalat van, azok közül is a négy közkedvelt márka, Roto, GU, Maco, Elzett. Ezeknek a vasalatoknak a helyszíni cseréjére abszolút rá vagyunk állva, hiszen mindennapos probléma ez. Általában ilyenkor semmilyen karbantartás nem történt még az ajtón, és addig feszegették, rángatták, míg eltörött a rugó a szerkezetben és az ajtó nem nyílik. Ebben az esetben külön költségekkel kell számolni, ami az ajtózár meghibásodása miatt szükséges, azaz a zárcsere munkadíjára, és az anyagköltségre.

Vállalunk azonnali műanyag ajtó zárcserét és zárbetétcserét Budapest területén! Ezen kívül vállalunk rossz ajtóbeépítés utáni ajtóbeállítást (nem újra beépítést!), illetve a zárak karbantartását, bejárati vagy erkélyajtók zárjainak helyszíni zárjavítását, cseréjét.

A műanyag ajtó és ablakjavítás egy egyszeri folyamat, viszont az ügyfélnek kalkulálni kell azzal, hogy a műanyag ajtó vetemedik, az épület mozog, ezért elképzelhető, hogy egy jól beszerelt vagy beállított műanyag ajtó fél év után elkezd akadni! Sajnos ezekkel nem lehet mit kezdeni, ez olyan, mint az autónak a futóműve. A jó beállítás után a gödrös utakon elállítódik, félrehúzza a kormányt és ha nincs utána állítás, akkor megeszi a futófelületet a gumin. A műanyag ablaknál a szorulást megérzi az ügyfél, mivel nap mint nap használja, de a kereket nem ellenőrizzük mindennap, így ez csak akkor derül ki, amikor visszük a gumishoz a defekt miatt vagy mert már nagyon félrehúz a kormány.

Gondoljon bele, a műanyag ajtó téli időszakban kívülről akár mínusz 20 fokot is kaphat, belülről meg plusz 20-24 fokot. Ez több mint 40 fokos ingadozás, persze, hogy vetemedik az ajtó és ezáltal szorul a zár.

06-70-770-2942