Szakszerű zárnyitások, ajtónyitások

Cégünk az alábbi ajtónyitási és zárnyitási műveleteket tudja, rövid időn belül, az ajtó rongálása nélkül elvégezni, budapesti ügyfelei számára.

Becsapódott ajtónyitás

Mindenki került már olyan élethelyzetbe, amikor sietett valahova és a kívülről gombos- vagy fix kilincses kivitelű ajtaját behúzta maga után, magyarul kizárta magát a saját lakásából. Zárszerviz cégünk egyedi szerszámokkal, drótokkal, műanyag lapokkal 100 százalékos roncsolásmentes eljárást tud alkalmazni. Tehát az ajtó nem sérül a zárnyitáskor. Budapesten ennek a költsége 20.000 Ft.

Hevederzár nyitás

A hevederzárak szakszerű nyitása mindig attól függ, hogy a zárbetét hibásodott-e meg és azért nem nyílik, vagy pedig kulcselhagyás miatt van szükség a nyitásra. Amikor a kulcsra nem reagál a zárbetét, akkor zárszerelő szakemberünk a helyszínen egyedi módszereket alkalmaz. Így előbb vagy utóbb a zár kinyílik. Kulcselvesztéskor pedig magát a zárbetétet fúrjuk meg. Mi illegális zárnyitási eszközöket nem használunk, mert törvénybe ütközik ez a cselekmény. A fúrás után a zárbetétet cserélni kell. Maga a zárszerkezet nem rongálódik.

Kínai ajtó zárnyitás

A Hisec és Secdoors többpontos lemezajtók nyitását gyorsan és szakszerűen szoktuk elvégezni. Ezek főként a silány minőségű zárbetétek meghibásodása miatt szükségesek. Vagy a saját kulcsával próbáljuk nyitni, vagy egy speciális nyitási eljárást alkalmazva. Ezek mindig a helyszínen derülnek ki, miután zárszerelő szakemberünk szemrevételezte a problémát.

Kertkapu és szobaajtó nyitás

A legegyszerűbb zárak családjába tartozik ez a két ajtózár. Igazából egyik sem igényel nagy biztonsági követelményt. Általában a kertkapukban az egytollas-, vagy a fogazott, számozott kulcsok találhatók. A szobaajtókban pedig a régi, soproni Lővér zárak vannak beszerelve. Kulcselvesztés és zármeghibásodás esetén lamella-emelgetéses finomnyitással szoktuk ezeket az ajtózárakat sérülésmentesen nyitni.

Itt inkább az okozza a problémát, ami sűrűn előfordul, hogy a sok használattól kiesik a zárnak a nyelve és beszorul a tokba, majd úgy megáll, mint egy ék.  Általában ilyenkor egy lyukat szoktunk fúrni az ajtóba, más megoldás nemigen jöhet szóba.

Mul-T-Lock, Superlock, RB zárbetét nyitás

Ha valaki elhagyja a fenti márkák zárjainak a kulcsát, akkor ezt csak zárfúrással, vagy zárhenger kimarással tudjuk megoldani. Az ajtóra mindig nagyon vigyázunk, viszont a zárbetét a nyitás után mindenféleképpen cserére szorul, mivel azt megrongáltuk.

Trezorzár nyitás

Zárszerviz cégünk vállalja az olasz biztonsági zárak teljes palettájának a nyitását.

Ilyen trezorzárak a Sab, Viro, Cerutti, CR, Dierre, Cisa, Moia, Potent, Mottura, Iseo, Securemme. Ezeknek a zárak zármeghibásodása, kulcselvesztése miatt hívhatja zárszerviz cégünket. Készségesen állunk a rendelkezésére. Ezeknek a záraknak a kapcsán a részleteket mindig telefonon egyeztetjük, mert több kérdés is felmerülhet, valamint magasabb árakkal kell kalkulálni.

Postaládazár nyitás

Ügyeleti jelleggel, rövid határidővel, 100 százalékban sérülésmentes postaládazár nyitást tudunk eszközölni levélszekrényén, postaládáján. Ennek a nyitásnak és a postaládazár cseréjének a költsége, Budapest területén 17.900 Ft.

Kale zárnyitás

Gyors zárszervizünk tollas kulccsal és cilinderzárral rendelkező Kale zárak nyitását vállalja, kulcselhagyás, zármegrongálás, illetve új lakásba költözés estén.

Műanyag ajtók nyitása

Műanyag ajtók zárbetétjeinek nyitását vállaljuk kulcselvesztés esetén, illetve vállaljuk tönkrement, megrongálódott, többpontos Roto, Schüring, Vorne, Pavo, Metalplast, KFV, Elzett vasaltok nyitását is. Mindezt szakszerűen, ajtórongálás nélkül!

06-70-770-2942