Zárnyitás budapesti kiszállással

A zárnyitást minden esetben érdemes szakemberrel végeztetni, hiszen ő mindennap ezt csinálja és óriási rutinjának köszönhetően, szakszerű ajtónyitást-zárnyitást végez. A zárnyitáshoz a legmegfelelőbb módszert kiválasztva végzi el a munkát.

Az ajtónyitás során a szakembereink kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a lehető legkisebb kárt és költséget okozzák ügyfeleinknek az ajtó kinyitásával kapcsolatban. Többéves tapasztalatunknak köszönhetően, majdnem minden esetben garantálni tudjuk a sérülésmentes munkát. Itt azt értjük, hogy az ajtó nem fog sérülni. Bizonyos esetekben még a zárszerkezet sem. Az általunk biztosított izraeli zárakra és az elvégzett munkára, minden esetben egy év teljes körű garanciát vállalunk!

Izraeli ajtózárnyitás

A fentiek miatt nagyon fontos, hogy az izraeli ajtókhoz értő szakemberre bízzák az ajtó kinyitását! A Mul-T-Lock/Superlock lakóparki ajtókon van egy vastag, gyári zárvédő pajzs. Ezek a zárvédő pajzsok többfajta méretben léteznek, de nem mindegyik van már jelen az országban!

Nagyon fontos, hogy a helyszínre érkező zárnyitó kolléga ne feszítse le a pajzsot, ne vágja le azt, mert nem biztos, hogy utána egy ugyanilyet be tudnak majd szerezni, az áráról már nem is beszélve! Kb. 40-50 ezer forintos árkategóriában kell gondolkodni, így fontos az ajtó valóban sérülésmentes nyitása!

Egy ilyen izraeli ajtózárnyitás alkalmával csak a zárbetét, maximum a szerkezet sérülhet, amit azonnal, a helyszínen cserélni lehet! Más sérülés az ajtón nem elfogadható!

A szakemberre bízott zárnyitás vagy ajtónyitás esetében, szinte soha nem kell ajtót cserélni, ellentétben a házi barkácsolással. Több éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy sajnos sokszor kellett kimenni kollégáinknak olyan házilag kinyitott ajtóhoz, ahol az ajtót teljesen tönkretették, így újat kellett venni.

Ajtónyitás, zárnyitás okai

A mai, rohanó világban bárkivel előfordulhat, hogy otthon hagyja a kulcsát. Esetleg a huzat által becsapott ajtón nem tud visszamenni a lakásba, vagy kizárta magát, illetőleg elhagyta a kulcsot. Netalán saját maga húzta be megszokásból maga mögött az ajtót, elfelejtve, hogy nincs nála a kulcs.

Szintén az állandó rohanásnak köszönhető, hogy nem figyelünk oda zárjaink használatára, nem tartjuk azokat karban, vagy egyáltalán nem törődünk velük. Nem gondolunk arra, hogy ezekkel is törődni kell, mert idővel tönkre mehetnek. Megjegyeznénk, hogy ha egy jó minőségű zár használatára, karbantartására kellőképpen odafigyelünk, szinte soha nem lesz szükség ajtónyitásra a zárszerkezet meghibásodása miatt.

Amennyiben mégis zárnyitásra kerülne sor, arra fontos odafigyelni, hogy az a szakember, aki a segítségünkre sietett, semmiféle roncsolást okozó szerszámhoz ne nyúljon! Aki pl. egy becsapódott ajtó esetében pajszerhez, vagy bármilyen más feszítő szerszámhoz nyúl, az nem tudja, hogy mivel áll szemben, azaz nem szakember. Ilyenkor gyorsan meg kell tőle szabadulni, mert aki egy becsapódott ajtót feszegetés nélkül nem tud kinyitni, az inkább menjen el, mert a feszegetéssel, pajszerolással nagyobb kárt fog okozni, mint hasznot!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy egy biztonsági ajtó nyitása nem egyszerű! Csakis szakosodott zárszerviz céggel végeztesse! Ne spóroljon a nyitási költségen, mert így biztos, hogy nem kell új ajtót venni! További információt a zárnyitással, ajtónyitással kapcsolatban, az alábbi telefonszámon kérhet:

06-70-770-2942