Ajtómentés-zárnyitás

Cégünk budapesti zárszerviz szolgáltató lévén rongálás mentesen nyitja az ajtózárakat, így ajtómentés munkáinknak javarésze a fővárosban történik. Az ajtómentés gyakorlatilag abból áll, hogy az ajtózárak nyitását mindennemű rongálás- és roncsolás mentesen végezzük az ajtó szempontjából, így maga a bejárati ajtó sosem sérül, csupán a zár. A zárat viszont muszáj rongálnunk, mert a kulcsra zárt ajtók rongálásmentes nyitása jogszabályt sért.

Vállaljuk mindenfajta bejárati ajtó rongálásmentes nyitását, mentését Budapesten és Pest megyében, legyen szó akár műanyag-, fém-, fa- vagy acél bejárati ajtóról. Az ajtómentést mindig a helyszínen végezzük el. A zárnyitás után csak az ajtózárat kell lecserélni.

Zárszervizes kollégáink Budapest alapos ismeretével rendelkeznek, így az adott körülményeknek megfelelően, a lehető legrövidebb útvonal kiválasztásával jutnak el az adott címre, ahol a szolgáltatást elvégezzük.

Ajtómentés-zárnyitás Budapest non-stop

Ajtómentés szolgáltatásra bárkinek bármikor szüksége lehet. Azt, hogy egy ajtózár mikor romlik el és válik valamilyen oknál fogva működésképtelenné, senki nem tudhatja.

Ajtómentés szolgáltatásunk non-stop, azaz éjjel-nappal, állandóan elérhető. Munkatársaink az év minden napján szolgálatban és készenlétben állnak, hogy a bajba jutott lakosoknak és cégeknek az ajtóit rongálás mentesen kinyissák, megmentsék.

Ajtómentés-zárnyitás Budapest azonnal

Budapesti ügyfeleinknek azonnali ajtómentést, azaz zárnyitást, ajtónyitást kínálunk. Ez azt jelenti, hogy nagyon rövid határidőn belül a helyszínre érkezünk és szakképzett munkatársaink rongálás mentesen kinyitják az adott bejárati ajtót. Mi nem roncsolunk, utánunk nem kell új ajtót vásárolni senkinek! Zárvédő pajzsot sem szakítunk le, nem teszünk tönkre, nem okozunk kárt az ügyfélnek! Flexet, feszítőszerszámokat a nyitás során nem használunk!

Ez persze nem azt feltételezi, hogy Pest megyében lakó ügyfeleinket hagyjuk órákig az ajtó előtt álldogálni, hanem csak annyit, hogy Budapest területén belül hamarabb a helyszínre tudunk érkezni, mert magunk is budapesti telephellyel rendelkezünk.

Hívjon minket bizalommal, bárhol legyen is Budapesten, ha nem nyílik az ajtózár, és menteni kell! Mi megyünk, mentünk!

Ajtómentés, zárnyitás hétvégén és ünnepnapokon

Természetesen a „bármikorba” beletartoznak a hétvégék és az ünnepnapok is. Ne habozzon, ha május 1-én, augusztus 20-án vagy karácsonykor van szüksége ajtómentésre.

Cégünk az év 365 napján menetre, azaz mentésre kész. Amennyiben hétvégén vagy ünnepnapon, esetleg az éjszaka közepén van szüksége ránk, úgy ne habozzon hívni minket!

Mi nem számolunk fel felárat, sem pedig egyéb extra költségeket a hétvégi, illetve ünnepnapi ajtómentésekért. Tarifánk fix, amelyet minden esetben előre közlünk az ügyfeleinkkel telefonon, így senkit nem érhet meglepetés!

A zárnyitás részleteiről érdeklődjön 0 – 24 óráig készenlétben lévő ügyfélszolgálatunknál!

Forduljon hozzánk bizalommal, nem fogja megbánni! Profi csapat, szakszerű munka, kedvező árak – mindez rongálás, roncsolás nélkül!