Ajtómentés-zárnyitás

Cégünk budapesti zárszerviz szolgáltató lévén rongálás mentesen nyitja az ajtózárakat, így ajtómentés munkáinknak javarésze a fővárosban történik. Az ajtómentés gyakorlatilag abból áll, hogy az ajtózárak nyitását mindennemű rongálás- és roncsolás mentesen végezzük az ajtó szempontjából, így maga a bejárati ajtó sosem sérül, csupán a zár. A zárat viszont muszáj rongálnunk, mert a kulcsra zárt ajtók rongálásmentes nyitása jogszabályt sért.

Vállaljuk mindenfajta bejárati ajtó rongálásmentes nyitását, mentését Budapesten és Pest megyében, legyen szó akár műanyag-, fém-, fa- vagy acél bejárati ajtóról. Az ajtómentést mindig a helyszínen végezzük el. A zárnyitás után csak az ajtózárat kell lecserélni.

Zárszervizes kollégáink Budapest alapos ismeretével rendelkeznek, így az adott körülményeknek megfelelően, a lehető legrövidebb útvonal kiválasztásával jutnak el az adott címre, ahol a szolgáltatást elvégezzük.

Ajtómentés-zárnyitás Budapest

Ajtómentés szolgáltatásra bárkinek bármikor szüksége lehet. Azt, hogy egy ajtózár mikor romlik el és válik valamilyen oknál fogva működésképtelenné, senki nem tudhatja.

Ajtómentés szolgáltatásunk elérhető hétköznapokon, 8 és 20 óra között. Munkatársaink az év minden munkanapján szolgálatban és készenlétben állnak, hogy a bajba jutott lakosoknak és cégeknek az ajtóit rongálásmentesen kinyissák, megmentsék.

Ajtómentés-zárnyitás Budapest azonnal

Budapesti ügyfeleinknek azonnali ajtómentést, azaz zárnyitást, ajtónyitást kínálunk. Ez azt jelenti, hogy nagyon rövid határidőn belül a helyszínre érkezünk és szakképzett munkatársaink rongálás mentesen kinyitják az adott bejárati ajtót. Mi nem roncsolunk, utánunk nem kell új ajtót vásárolni senkinek! Zárvédő pajzsot sem szakítunk le, nem teszünk tönkre, nem okozunk kárt az ügyfélnek! Flexet, feszítőszerszámokat a nyitás során nem használunk!

Ez persze nem azt feltételezi, hogy Pest megyében lakó ügyfeleinket hagyjuk órákig az ajtó előtt álldogálni, hanem csak annyit, hogy Budapest területén belül hamarabb a helyszínre tudunk érkezni, mert magunk is budapesti telephellyel rendelkezünk.

Hívjon minket bizalommal, bárhol legyen is Budapesten, ha nem nyílik az ajtózár, és menteni kell! Mi megyünk, mentünk!

Ajtómentés, zárnyitás hétköznapokon

Cégünk az év minden munkanapján menetre, azaz mentésre kész. Amennyiben este vagy reggel, délután vagy délelőtt van szüksége ránk, úgy ne habozzon hívni minket!

Mi nem számolunk fel felárat, sem pedig egyéb extra költségeket a napközbeni, azonnali ajtómentésekért. Tarifánk fix, amelyet minden esetben előre közlünk az ügyfeleinkkel telefonon, így senkit nem érhet meglepetés!

A zárnyitás részleteiről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

Forduljon hozzánk bizalommal, nem fogja megbánni! Profi csapat, szakszerű munka, kedvező árak – mindez rongálás, roncsolás nélkül!

06-70-770-2942