Kulcscsomó helyett

A mai kényelmes világban képesek vagyunk arra, hogy a számunkra legegyszerűbb, legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldást válasszuk. Például a mobilon nemcsak telefonálunk, hanem mozijegyet rendelünk, fotózunk, azt posztoljuk közösségi oldalakra, Viber és WhatsApp beszélgetést folytatunk ingyen amerikai barátainkkal. Akkor miért ne tehetnénk meg azt is, hogy egy családi házban pl. az óriási kulcscsomó helyett egy, azaz egy darab kulcs nyisson és zárjon mindent, a pincétől kezdve, a garázskapun, postaládazáron át, egészen a padlásig

A Zár Zorro Serrature a közvetlen forgalmazója és szerviz-szolgáltatója az izraeli RB LOCXIS zárbetéteknek, melyekből óriási raktárkészletet tartunk. Ezt akár zárszerviz keretein belül is meg tudjuk oldani ügyfeleinknek helyszíni szereléssel. Ha Ön leméri a zárbetéteket, akkor tudunk küldeni ajánlatot, majd igény esetén pár nap alatt összeállítjuk önnek az azonos záródású zárbetét-kollekciót.

Tehát a kulcscsomót le tudjuk cserélni egyetlen kulcsra és máris kényelmesebben érezzük magunkat a 8-10 kulcs folyamatos cipelése, rakosgatása, vagy éppen keresgélése nélkül.

A LOCXIS zárbetétnek több előnye is van. Fő előnye az azonos zárnyitásról esetében, hogy egy kulcs nyit mindent és nem kell az ajtó előtt az esőben, szélben az aktuális kulcsot keresgélni. Második előnye: teljes körű másolás védelem 2028-ig. Ez annyit jelent, hogy az általunk a zárbetétekhez adott másolásvédő kártyával lehet csak a zárbetét kulcsait sokszorosítani. Harmadik előny, hogy bármilyen méretet tudunk prezentálni, a félbetéttől kezdve, az alapméreten át, a hevederzár-betétig, a lakatig, vagy a postaláda-zárig bezárólag, az egykulcsos nyitást minden esetben össze tudjuk rakni.

Az azonos rendszert úgy kell elképzelni, hogy az adott méretű zárbetétet vagy lakatot interaktív csapok szerint azonosra kódolunk, tehát a csapokat egyesítjük és úgy rakjuk össze a hengert. Általában 3 db kulcsot és egy kódkártyát adunk az összerakáskor, a további kulcsok másolása esetén a kulcsmásolót kell felkeresni. Amiatt nem kell aggódni, hogy a zárbetétek ezzel veszítenek a biztonsági fokozaton, hiszen mindegyik zárbetét ugyanazt a szintet nyújtja, azaz MABISZ 6-os kategóriájú besorolással rendelkezik, amit a zárbetét megkapott!

Felejtse el az óriási kulcscsomót! Érezze magát kényelemben, használjon egy kulcsot, ami elegáns, praktikus, kényelmes és biztonságos!

Az RB LOCXIS zárbetét egy nagyon jó beruházás, hiszen egyszer kell csak megvásárolnia. Kulcselhagyás esetén nem kell új zárakat venni, cégünk újra kódolja Önnek a zárbetéteket egy új kulcs garnitúrára, és kap hozzá egy új kódkártyát is.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest