Zárszerviz áraink Budapest kerületeiben

Szolgáltatásainkról és árainkról az alábbiakban olvashat. Részletes tájékoztatás miatt hívja ügyfélszolgálatunkat, hétfőtől péntekig, 8 – 20 óra között a 06-70-770-2942 telefonszámon!

Sérülésmentes becsapódott ajtózár-nyitás

Becsapódott ajtónyitás szolgáltatásunk ára arra az esetre vonatkozik, ha az ajtó nincs kulcsra zárva, az ajtón kívülről nem kilincs, hanem gomb található és ezért nem tudnak visszajutni a lakásba. A becsapódott ajtónyitás ára, melynek következtében nem sérül sem az ajtó, sem a zár, Budapest területén 20.000 Ft munkadíj!

Sürgősségi, azonnali ajtónyitás

A sürgősségi ajtónyitás ára azokra az esetekre vonatkozik, amikor sürgősen, azonnal ki kell nyitni az ajtót. Pl. valaki rosszul lett, csőtörés van, stb. Munkadíjunk ára, Budapesten 20.000 – 30.000 Ft munkadíj ajtótípustól függően, plusz az esetleges anyagköltségek.

Biztonsági zárak nyitása

A biztonsági zárak nyitása (pl. Sab., Cisa, CR, Mottura) kulcselvesztés, vagy zár meghibásodása esetén, Budapest bármelyik kerületében 30.000 Ft. Számolni kell azonban a zárszerkezet pótlásával is, így ehhez a munkadíjhoz még hozzáadódik a zárszerkezet ára és annak szerelési költsége is. Amennyiben ennél pontosabb árat szeretne, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol a kollégánk pontosan kikérdezi a problémáról és tájékoztatja a felmerülő költségekről.

Ajtóbeállítás, ajtóigazítás

Ajtóbeállítás, ajtóigazítás szolgáltatást akkor érdemes igénybe venni, amikor nyitott állapotban működik a zárszerkezet, csukott állapotban pedig nem. Cégünk szakszerűen beállítja a bejárati ajtót, Budapest területén, egy egyszeri 20.000 Ft összegű munkadíj ellenében. Az ajtóbeállítás nem ajtóbeépítést jelent, mert azt nem vállalunk. Az ajtóbeállítás során csupán a már meglévő bejárati ajtót állítjuk be, hogy jól működjön, ne szoruljon, ne akadjon a záródásnál, ne kelljen azt rángatni, stb. Vannak olyan ritka esetek, amikor nem sikerül az ajtót beállítani, mert nincs állítási lehetőség rajta. Sajnos ez a rossz beépítés miatt fordulhat elő.

Elromlott zárak nyitása

Amennyiben valaki azért nem tud visszajutni, mert elromlott az ajtózár, azaz a kulccsal nem tudja kinyitni az ajtót, akkor cégünk zárnyitási költsége, szintén Budapest területén, 20.000 – 30.000 Ft összegű munkadíj plusz az anyagköltség. Anyagköltség alatt az elromlott zár, zárbetét, zárszerkezet árát értjük.

Az elromlott záraknak a nyitása sajnos az emberi hanyagságnak köszönhető. Mindenki csak halogatja a megoldást, amikor még orvosolható lenne a probléma, így elmarad a karbantartás, és a lehető legrosszabb időben nem fog kinyílni az ajtó.

Zárszerelés

Zárszerelésről beszélünk, amikor egy zárat kell beszerelni az ajtóba. Ez főként zárbetétet takar, de lehet zárszerkezet, szalagzár, bevéső zár, stb. is. Cégünknél a zárszerelés munkadíja 20.000 Ft-tól elérhető plusz az anyagköltség. A munkadíj függ attól, hogy milyen zárat kell szerelnünk, cserélnünk. Az anyagköltségekről tájékozódjon telefonon ügyfélszolgálatunknál, mert különböző típusú ajtózárak vannak forgalomban, pl. régi egytollas zár, kilincsemelésű szerkezet, portálzár, esetleg másodzár, stb. melyek ára más és más.

Hevederzár szerelés

Amennyiben valaki úgy érzi, hogy nem nyújt elég biztonságot a bejárati ajtó, úgy a befeszítés elleni legjobb és legolcsóbb megoldás egy hevederzár felszerelése. MABISZ minősítésű vízszintes hevederzár felszerelése, fehér színben, 800, 850, 900 mm mérteben, 5 db kulccsal, prémium kategóriás izraeli zárbetéttel, munkadíjjal együtt Budapest területén 65.000 Ft.

Másodzár felszerelése

Zárszerviz szolgáltatás keretein belül, igen magas biztonsági követelménynek megfelelő másodzárat szerelünk fel, 4 cm ajtóvastagságtól kezdve 8 cm vastagságig bezárólag. Ez egy pumpás rendszerrel működő, lamellás kiosztású, acél hasábnyelvet kinyomó, olasz rászegző zár. Kivitele kívül kulcsos/belül tekerőgombos, üveges ajtók esetén kívül/belül kulcsos változatban. Szinte minden ajtóra felszerelhető, ahol a fal megfelelően van kialakítva. A komplett költség szereléssel, zárral, 3 db kulccsal, számlával együtt 58.000 Ft.

Kínai ajtó zárszerviz szolgáltatás

A kínai ajtókban általában zárbetétet, zárszerkezetet vagy kilincset kell cserélni. Budapest területén a komplett zárbetét csere költsége (interaktív csapos, törés-, fúrás-, finomnyitás ellen védett, jó minőségű izraeli zárbetét, nem kínai) bruttó 34.000 Ft és felsőkategóriás, törésvédett/másolásvédett, kódkártyás izraeli zárbetét esetén, bruttó 46.000 Ft.

Komplett zárszerkezet csere költsége munkadíjjal együtt, bruttó 32.000 Ft.

Erősített változatú kilincs/pajzs csere kompletten (kívül-belül), munkadíjjal, bruttó 32.000 Ft.

Amennyiben kérdése van, vagy kétzáras kínai ajtóval rendelkezik, kérjük, egyeztessen diszpécserünkkel, hiszen egyik fő profilunk a HiSec kínai ajtók teljes körű zárszervizelése.

Ezek az árak a HiSec, Secdoors, TerraSec kínai ajtók kilincsire, zárbetétjeire egyaránt vonatkoznak

Műanyag ajtó zárszerviz szolgáltatás

A műanyag ajtókba általában zárbetétet, vagy zárszerkezetet, más szóval vasalatot, esetleg kilincset kell cserélni.

Budapest területén a komplett zárbetét csere költsége: bruttó 34.000 – 46.000 Ft (méret és minőség függvényében).

Vasalat csere esetében pedig mindig típus és minőség függvényében alakítjuk ki az árakat.

Gu, Roto, Maco, Elzett, Fuhr, Schüco, Schüring, Vorne, Pavo, KFV vasalatok komplett cseréje, munkadíjjal együtt bruttó 46.000 Ft-tól, Budapest területén.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy nem ugyanaz az ára egy négygörgős Roto vasalatnak, mint egy 65/72-es 24 mm-es előlapos KFV kulcsműködtetésű vasalatnak! Ezért, ha lehet, küldjön nekünk egy fényképet e-mailben az ajtó élében végigfutó szerkezetről, így konkrét árat tudunk adni a zárcsere költségéről.

Általános zárszerviz

Zárszerviz szolgáltatások: zárnyitás, ajtónyitás, ajtóbeállítás, zárszerelés, stb. Budapest területén a munkadíjunk 20.000 Ft, plusz az esetlegesen felhasznált anyagok költsége.

Olasz tollas kulcsos zárak kódolása

Dierre zárak kódolása, 3 kulcsos kivitelben 54.000 Ft

Cisa zárak kódolása, 3 kulcsos kivitelben 54.000 Ft

Securemme, Mottura lamella-csere: 62.000 – 75.000 Ft

Olasz tollas kulcsos zárak cseréje Budapesten

CR ajtózárcsere: 86.000 Ft

Cisa ajtózárcsere: 95.000 Ft

Securemme zárcsere: 88.000 Ft

Sab zárcsere: 88.000 Ft

Mottura zárcsere: 92.000 Ft

Viro, Cerutti zárcsere: 86.000 Ft

Kis Mottura, 3 irányú zárszerkezet csere: 47.000 Ft

Dierre ajtózár csere: 95.000 Ft

Áraink vadonatúj zárszerkezettel, kulcsokkal, budapesti helyszíni szereléssel, számlával és garanciával együtt értendők!

Postaláda zárcsere

Postaláda-zárcsere Budapesten, igény esetén sérülésmentes nyitással egybekötve, a zárat mi adjuk – 2 db gyári kulccsal, munkadíjjal együtt, 20.000 Ft.

Fenti árak Budapest területére érvényesek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!

A munkák megrendelhetők hétköznapokon 8 és 20 óra között!

06-70-770-2942