Kale ajtózárcsere Budapesten

Egyre több olyan ajtóval találkozhatunk, amiben a török zárgyártó által beszerelt Kale biztonsági zár található.

A magyar piacon ötféle Kale zártípus található meg a leggyakrabban, ezek a Kale 257L, Kale 252RL szett, Kale 252R, Kale 252RL, Kale 256CE. Ezek a zárak különböző ajtókban találhatók meg, vagy gyári Kale ajtóban, vagy magyar ajtógyártók által készített egyedi ajtókban, esetleg házilag készített biztonsági rácsokban. A kivitelük lehet tollas- vagy cilinderes verzió, egy- vagy több irányba záródó modell.

A Zár Zorro zárszerviz szolgáltató a felsorolt Kale zárakat raktárkészleten tartja, így gyorsan, hatékonyan, szakszerűen, garanciával tudunk Kale ajtózár-cseréket vállalni.

A beszerelt Kale zárakon nincs semmilyen típusszám, cikkszám feltüntetve, ami alapján ezeket be lehetne azonosítani, maximum annyit tudhat az ügyfél, hogy alsózár vagy felsőzár, tollas- vagy cilinderes változat, egy irányba záródó, vagy több irányba záródó. A zártípus beazonosítása nem az ügyfél feladata. Mi egy fényképet szoktunk kérni az ügyféltől, így a Kale zárat mi be tudjuk azonosítani és a zárcsere hamar és könnyedén elvégezhető.

Jól felszerelt szervizautónk munkanapokon reggel 8 és este 20 óra között vállalja a török Kale ajtózárak cseréjét, szervizelését, jó áron, rövid határidővel.

Hívjon minket az alábbi telefonszámokon:

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest