Zárbetét cseréje műanyag ajtóban garanciával

Gyorsszervizünk rugalmasan, szakszerűen, garanciával vállal megbízható, minőségi helyszíni zárbetét cserét. Jól felszerelt szervizautónk mozgó szaküzletként biztosítja a zárcseréhez szükséges zárbetéteket, így az ügyfélnek nem kell azzal bajlódnia, hogy boltról boltra járjon és amíg az új zárbetétet megveszi, addig a lakásajtó nyitva marad. Ezért vagyunk mi.

Zárszerviz árainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára elérhető és megfizethető legyen. Nálunk egy zárbetét csere műanyag ajtóban már 24.000 Ft-tól elérhető! Nagyon sok honfitársunknak van felhúzókilincses vagy kulcsműködtetésű műanyag bejárati ajtaja, amelyben, pl. új lakásba költözéskor, kulcselvesztéskor, bérlő és tulajdonosváltáskor ajánlott zárbetétet cseréltetni. A zárbetét cserét mindig nagy körültekintéssel kell elvégezni, hiszen nem mindegy, hogy milyen zárbetétet szerelünk be az ajtóba.

Sajnos egyre több a betörési kísérlet, a betörések száma is egyre magasabb, amit csak jó minőségű, magas MABISZ fokozatú zárbetétekkel lehet elkerülni. A műanyag bejárati ajtóknál is előszeretettel alkalmazzák a finomnyitási vagy beütőkulcsos technikát, mely módszerekkel hangtalanul, nagyon gyorsan nyitható a zárbetét. A műanyag bejárati ajtóknál sokszor találkozunk kilógó zárbetétekkel is, ez megint nagy hiba, hiszen, mivel a hazánkban forgalomban lévő zárbetétek kb. 70 százaléka nem törésvédett, így tíz esetből hétszer az ajtó zártöréssel is nyitható. Ezért hangsúlyozzuk annyiszor, hogy normál minőségű zárbetéteket kell az ajtóba szerelni, hogy a betörést megelőzzük! A kilógó zárbetét esetében a betétre rá lehet fogni egy fogóval, és a zárbetét kettétörése után a zárszerkezet egy csavarhúzóval visszanyitható. Éppen ezért nagyon fontos a megfelelő méretű és törésvédett zárbetétek alkalmazása! Ha nem tudja mekkora méretű és milyen osztású betét kell az ajtóba pontosan, inkább hívjon zárszerviz céget!

Betörésbiztos Keylocx zárbetét csere ajánlott

Túlzásba esni sem szabad, hiszen a műanyag ajtókra jellemző, hogy könnyen befeszíthetők, így felesleges egy prémium kategóriás, 50.000 forintos zárbetétet beszerelni. Hiszen hiába védett a zárbetét, az ajtó befeszítését nem fogja tudni megakadályozni!

Ha hozzánk fordul a műanyag ajtó zárbetét cseréje miatt, mi csakis törésvédett, 100 százalékban finomnyitás ellen védett zárbetéteket szerelünk be, kedvező áron, garanciával, számlával! Mi nem szerelünk könnyen nyitható, manipuláció ellen védtelen, Kínában gyártott zárbetétet! A mi izraeli zárbetétjeink interaktív csaprendszerűek, mellyel a finomnyitási eljárás teljesen kizárható, valamit törésvédettek is, így zártöréssel sem nyitható a bejárati ajtó!

Sokan azzal is tévedésben vannak, hogy egy új építésű lakásba történő költözés után nem cseréltetnek zárbetétet, ami két ok miatt sem tanácsos. Az egyik, hogy sosem lehet tudni, kinél maradtak kulcsok, így nem szabad kísérteni az ördögöt, inkább cseréltessenek zárbetétet! A másik ok pedig, hogy az ajtógyártó vállalat csupán azért látja el zárbetéttel az ajtót, mert a beépítés után látni kell, hogy az ajtó zárszerkezete záródik-e. Erre pedig a legsilányabb minőségű, legolcsóbb zárbetéteket alkalmazzák. Nos, ezért is muszáj a zárbetétet kicseréltetni, mert nem mindegy, hogy a minősége miatt meddig fogja bírni, másrészt a fenti zárnyitási technikák ellen az olcsó zárbetétek nem védettek!

Hívjon minket, mint a műanyag ajtók specialistáját! Kedvező áron biztosítjuk a zárcserét ügyfeleinknek Budapest területén, mindig garancia vállalás mellett és mindig számlával! Különböző biztonsági fokozatú zárbetétekből választhat nálunk, méret függvényében! Mi nem szerelünk be ajtóból kilógó, nem megfelelő méretű zárbetétet!

Hívja ügyfélszolgálatunkat műanyag bejárati ajtó zárbetét cseréjével kapcsolatban!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest