Ajtónyitás, zárnyitás munkanapokon

Társaságunk 2004. óta foglalkozik teljes körű zárszerviz szolgáltatással, mely magába foglalja a gyors ajtónyitásokat, zárnyitásokat, helyszíni zárcseréket, ajtóbeállításokat, másodzár szereléseket és minden ajtóval, zárral kapcsolatos probléma elhárítását.

Törekszünk arra, hogy teljes körű szolgáltatással és a lehető leghatékonyabb problémamegoldással legyünk képesek ügyfeleink rendelkezésére állni, mind Budapesten, mind Pest megyében.

Cégünk szakemberei folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy a modern világ és zártechnika biztonsági követelményeinek eleget téve, hatékonyan és gördülékenyen, a lehető legrövidebb időn belül tudják elvégezni az zárnyitási feladat elvégzését. Cégünknél a szaktudás mellett a helyismeret is alapkövetelmény.

A zárnyitás költségének és a helyszínre érkezés idejének a megállapításához a hívásakor az alábbi adatokra van szükség:

 • a zárnyitás helyszínek a címe (Budapest vagy Pest megye)
 • az ajtó beazonosítása (fém-, fa-, műanyag-, vagy biztonsági ajtó)
 • a zárszerkezet vagy zárbetét pontos beazonosítása (mi van a kulcsra írva)
 • kulcsra van-e zárva az ajtó, vagy csak becsapódott
 • mennyire sürgős a zárnyitás

Budapesti központú cégünk Pest megyében is vállal szakszerű ajtónyitást, zárnyitást, zárcserét!

Legyen szó akár becsapódott ajtóról, akár kulcselhagyás miatti zárnyitásról, vagy éppen meghibásodott zár miatti ajtónyitásról, legyen az időpont délelőtt vagy délután, essen az eső vagy fújjon a szél, hóesésben, kánikulában – ránk mindig számíthat! Forduljon hozzánk bizalommal, ne idegeskedjen, hívja ügyfélszolgálatunkat! Rövid határidővel, korrekt áron dolgozunk, megyünk és nyitunk, cserélünk és elhárítjuk a bajt!

Az alábbi ajtók szakszerű zárnyitását vállaljuk:

 • műanyag bejárati ajtók, PVC teraszajtók
 • kínai, HiSec, Secdoors, TerraSec bejárati ajtók
 • barkácsáruházi fémajtók (lengyel és kínai bejárati ajtók)
 • acél biztonsági ajtók (egyedi gyártású, vagy olasz gyorsajtók trezorzárral)
 • lakótelepi ajtók, bérházajtók
 • lakóparki, izraeli ajtók (Mul-T-Lock, Superlock)

Zármentés Budapesten és Pest megyében

Bárhol tartózkodjon is, cégünk tapasztalt szakemberei, rövid határidőn belül, a helyszínre érkeznek és elvégzik a szakszerű, rongálásmentes ajtónyitást, zárnyitást. Utánunk nem kell új ajtót vásárolnia, csupán a zárat rongáljuk, melyet a nyitás után azonnal cserélünk, így nem marad nyitva a bejárati ajtaja egy percig sem!

Az ajtónyitás, zárnyitás részleteiről tájékozódjon telefonos ügyfélszolgálatunknál!

Zárnyitás szolgáltatásunk elérhető munkanapokon, hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között! Felárat semmilyen időpontban vagy napszakban nem számolunk fel! Forduljon hozzánk bizalommal, nem bánja meg! Profi csapat, szakszerű munka, kedvező árak!

06-70-770-2942