Hevederzár szerelés műanyag ajtóra

Sokaknak van műanyag bejárati ajtaja, ami lehet kilincs-emeléses, azaz felhúzó kilincses, vagy kulcsműködtetésű zárszerkezet.

Ezek az ajtók általában fehér vagy barna színben lettek telepítve, szépek, jó a hangszigetelésük, de biztonságilag nem nyújtanak valami nagy védelmet a betörőkkel szemben. A 2017-2019. években, közel 200 darab hevederzárat szereltünk fel évente műanyag ajtókra, ezek közül volt olyan, ami betörés megelőzésére irányult, ami a jobbik eset. Ám a hevederzár szerelések nagy része már csak a betörés (vagy a szomszédba történő betörés) után lett kivitelezve.

A műanyag ajtókban lévő többpontos zárszerkezetek akármilyen módon is vannak cifrázva, négygörgős, dupla-cilinderes, kampós, hasábnyelves változatok, stb., a műanyag ajtó a rugalmasság miatt, mégis könnyen befeszíthető. Ez ellen a feszítéses behatolási módszer ellen, csakis a hevederzár nyújt 100 százalékos megoldást, amely védi az ajtót a zár felőli- illetve a zsanér felőli oldalon. A legtöbb felfeszítés azonban az ajtó zár felőli oldalán történik, úgyhogy ahol az ajtó szűk beépítése miatt nem lehetséges a vízszintes kivitel felszerelése, oda olasz Potent biztonsági rászegző másodzárat szoktunk felszerelni.

BARLOCK hevederzár a betörés ellen

Cégünk egy saját forgalmazású, MABISZ tanúsítvánnyal minősített hevederzárat ajánl, amelyet különböző méretekben, fehér színben és vízszintes változatban szerelünk.

A hevederzárból két összekötött acéltüske tolódik ki a kulcs elfordításakor, amelyek általában egy fali lapos konzolba, vagy pedig egy kengyelbe záródnak. A hevederzárakat mindig úgy rögzítjük, hogy ha mégis próbálkozna a betörő a befeszítéssel, akkor mindenféleképpen megtartsa az ajtót a befeszítés ellen.

Maga a hevederzár alumíniumházas, tehát könnyű szerkezetű, de nagyon masszív, mert húzott anyagból van készítve. A felülete porszórt, színterezett eljárással van festve. A benne lévő menetes orsó galvanizált felületű, tehát párásodáskor sem rozsdásodik. A hevederzár külső részét egy acél törésvédő csőr erősíti meg, melynek a kulcsnyílásánál egy rozsdamentes forgógyűrű látja el a fúrásvédelmi funkciót.

A hevederzárban lévő zárbetét minden ellen védve van: legyen az fúrás, fésülés, zártörés, savazás, magkihúzás. Nem utolsósorban másolásvédelemmel is el van látva, ami azt jelenti, hogy csakis a hozzá tartozó kódkártya felmutatásával lehet a kulcsmásolást elvégeztetni. A hevederzárba RB Keylocx Mabisz 5-ös minősítésű, magas biztonsági fokozatú zárbetétet alkalmazunk.

Tehát aki a műanyag ajtóra szeretne 100 százalékos védelmet, az válassza a BARLOCK hevederzárat, így megelőzi az ajtóbefeszítést, illetve a zárrongálással történő illetéktelen behatolást is. A legtöbb műanyag ajtóra felszerelhető a BARLOCK hevederzár valamelyik változata. Ez egy csendes, halk szerkezet, nem zörög, nem néz ki otrombán, és semmilyen karbantartást nem igényel!

Műanyag ajtóra történő hevederzár szereléssel kapcsolatban érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál, hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között, az alábbi mobilszámon:

06-70-770-2942

Műanyag ajtóra hevederzár-szerelés szolgáltatásaink:

Hevederzár szerelés műanyag ajtóra
Hevederzár szerelés Budapest
Hevederzár szerelés betörés után
Profi hevederzár szerelés
Hevederzár szerelés Pest megye

Hevederzár szerelés garanciával
Hevederzár szerelés fehér színben
Hevederzár szerelés törésvédett zárral
MABISZ-os hevederzár szerelés
Szakszerű hevederzár szerelés

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, ajtónyitás, ajtónyitás Budapest, zárlakatos, zárlakatos Budapest
hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, ajtónyitás, ajtónyitás Budapest, zárlakatos, zárlakatos Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest