Zárszerviz V. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST V. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Üvegház Kft. – Budapest V. Sas u.

Biztonsági bejárati ajtójukon zárszerviz feladatot láttunk el. Mottura 52771 típusú zárszerkezeten zárjavítást, zárkarbantartást hajtottunk végre.

Studio Italy Kft. – Budapest V. Ferenciek tere

Egy felső, hárompontos, olasz biztonsági ajtóban egy tollas kulcsos kis Mottura zárszerkezetet cseréltünk a helyszínen.

Sparrow Films Kft. – Budapest V. Molnár u.

A cég bejárati ajtajában egy Pavo vasalat volt, melynek kiesett a nyelve. Ennek a helyére egy GU négygörgős vasalatot telepített zárszerviz cégünk.

Dr. Faragó István Ügyvédi Iroda  – Budapest V. Falk Miksa u.

Ezüst színű hevederzárat szereltünk fel az iroda bejárati ajtajára, mert az ajtó kilincse, zárcímkéje és kitekintője is ilyen színű volt.

Jessy 2000 Kft. – Budapest V. Váci u.

Régi, hagyományos postaládazárat cseréltünk, kulcselhagyás miatt. Nagyon meg volt elégedve a cégvezető zárszerviz cégünkkel.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Magyarországi Görögök Országos Önkormányzata – Budapest V. Vécsey u.

Zárszerviz cégünket bízták meg a bejárati ajtó tollas kulcsos és cilinderes trezorzár-szerkezetének kicserélésére. Megszenvedtünk az ajtóval, de szaktudásunknak köszönhetően, ma már hibátlanul és tökéletesen működik az ajtó.

Optima Klima Kft. – Budapest V. Október 6. u.

Műanyag felhúzó kilincses ajtóvasalatot és zárbetétet cseréltünk a Kft-nek. Zárszerviz szolgáltatásunkat már többször igénybe vették, mindig meg vannak elégedve a zárszerelő kolléga precizitásával.

Társasház – Budapest XV. Képíró u.

Több szinten is, a folyosó elválasztó ajtókon végeztünk ajtónyitást, zárcserét. Zárszervizes kollégánk szinte „hazajár” a társasházba, annyiszor kellett már zárkarbantartást, ajtónyitást, zárszerelést végezni. Betörési kísérlet miatt törésvédő pajzsokat szereltünk fel bejárati ajtókra. Régi, kiemelt ügyfelünk a társasház.

ADC Architectural Design & Consulting Ltd. – Budapest V. József Nádor tér

Az ügyfél megrendelésére az ajtóban lévő Superlock zárbetéteket cseréltük ki, szintén izraeli zárbetétekre. Továbbá beállítást végeztünk a bejárati ajtón, mert az ajtólap az évek alatt leült.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Il Classico Italian Étterem – Budapest V. Nyugati tér

Kétszárnyú ajtón kellett zárszakértő munkatársunknak beállítást és zárcserét végezni, mert az ajtó már annyira szorult, hogy az ott dolgozók már alig bírták használni.

Dénessy Könyvelő Kft.  – Budapest V. Honvéd u.

Alumínium portáljuknak a Cisa bevéső zárját cseréltük ki egy újra, miután az egyik ügyfél úgy becsapta az ajtót, hogy kitört a zár nyelve. Továbbá zárszerelő kollégánk egy ajtóbehúzót is telepített az ajtóra, az ajtócsapkodások elkerülése végett.

Csonka és Csepregi Kft.  – Budapest V. Bihari J. u.

Egy Ajtómentő hevederzárban fogaskerekes RB LOCXIS zárbetétet cseréltünk, mert a régit feltörték és betörtek az irodába.

Török Étterem – Budapest V. Jókai u.

Gyors ajtónyitást kellett végrehajtani az étterem részére, mert az egyik vendégük beszorult a mosdóba. Pillanatok alatt kinyitottuk az ajtót, kicseréltük a zárat, majd kaptunk egy gyrost grátiszként.

Parkolóház  – Budapest V. Aranykéz u.

Tűzgátló biztonsági ajtókon cseréltünk Titan és BKS zárszerkezetet, és törésvédett RB zárbetéteket szereltünk be az ajtókba. Az ipari sorompón is végzett karbantartást zárszerelő kollégánk, mert záródáskor nagyon csapódott.