Ajtónyitás, zárnyitás Budapest

Zárnyitásra bármikor bárkinek, sürgősen vagy ráérősen, de szüksége lehet. Zárnyitással, ajtónyitással kapcsolatban, bármilyen zárról is legyen szó, hívja ügyfélszolgálatunkat! Szakszerű zárnyitás, kedvező árak, profi munkavégzés!

Azonnali zárnyitás – Sürgősségi zárnyitás

Ami az azonnali zárnyitásban a legfontosabb, hogy azonnal el kell indulni a helyszínre és elvégezni a sürgősségi zárnyitást, amelyre több ok miatt is sor kerülhet. A leggyakoribbak ezek közül a rosszullét, csőtörés, tűzeset, vagy amikor a gyerekek belülről rázárták a kulcsot, de még kicsik és nem értik meg, hogyan kell kinyitni, esetleg csak véletlenül, egy becsapódott ajtó miatt egyedül maradtak bent a lakásban.

Becsapódott ajtónyitás

Amire a fentiekben már utaltunk, a becsapódott ajtó is a sürgősségi zárnyitás kategóriájába tartozik. Ha kívül nincs kilincs az ajtón, vagy csak egy gomb van rajta, akkor kulcs hiányában könnyen kizárhatják magukat!

Tetézi a gondot, ha például bent van egy idős ember, aki állandó felügyeletre szorul, vagy gyerekek maradtak bent egyedül, esetleg fő az ebéd, vagy folyik a kádba a víz! Ilyenkor azonnali zárnyitásra, ajtónyitásra van szükség.

Cégünk a becsapódott ajtókat sérülésmentesen nyitja! Garantáljuk, hogy nem fog sem az ajtó, sem a zár sérülni a zárnyitás során! Hívjon minket, ha gyors megoldásra vágyik!

Sérülésmentes zárnyitás

A sérülésmentes ajtónyitás fogalmát szeretnénk tisztába tenni, mert fontos tudni, hogy mindig a zár szerkezete határozza meg ezt a nyitási módot. Az egyszerű, sima zárakat és a könnyen nyitható ajtókat mindig megpróbáljuk sérülésmentesen kinyitni. Itt szintén garantáljuk, hogy az ajtó nem sérül, tehát megpróbáljuk a zárat is sérülésmentesen nyitni.

A komolyabb ajtók és zárak esetében a sérülésmentes zárnyitás nem megoldható. Aki ezt állítja, az valótlant állít. Mi itt is garanciát vállalunk arra, hogy az ajtó és ajtótok nem fog sérülni, csupán a zárszerkezet vagy zárbetét!

Cégünk diszpécserszolgálata mindig kikérdezi az ügyfelet a zárnyitás mibenlétéről, részleteiről, így minden esetben pontos árat tudunk mondani az elvégzendő munkával kapcsolatban.

Hevederzár-nyitás

A hevederzár-nyitás okai az alábbiak lehetnek. Régi típusú hevederzár meghibásodása miatti zárnyitás, kulcselvesztés miatti zárnyitás, amikor a zárbetétben a kulcs csak forog körbe-körbe, vagy pillanatragasztózás miatti zárnyitás.

Ha a fenti problémák bármelyike is fennáll, forduljon bátran cégünkhöz a szakszerű hevederzár-nyitás vonatkozásában, illetve a garanciális zárcsere kapcsán.

A régi típusú hevederzárak elég korszerűtlenek és elavultak már a mai technikához viszonyítva. Amennyiben lehetőség van rá, ajánlatos a régi hevederzárakat újra, modernebbre cserélni.

Meghibásodott, elromlott zárak nyitása

A meghibásodott zárak nyitására azért van szükség, mert elképzelhető, hogy a zárnak az a bizonyos, meghatározott élettartama lejárt. Akkor is zárnyitásról kell beszélni, ha silány minőségű, vagy kínai a zárszerkezet, és minőségi okokból nem nyílik. Lehet továbbá, hogy betörési kísérlet történt, de az is elképzelhető, hogy karbantartás hiányában a zár elromlott és ezért nem nyílik többé.

Bármelyik esetben nem nyílik a zár, hívja cégünket, hogy szakszerű zárnyitásban részesüljön! A meghibásodott zárakat a helyszínen pótoljuk, cseréljük, így a jövőben nem kell majd a zár meghibásodása miatt aggódnia!

Trezorzár-nyitás

A trezorzárak, kéttollú kulcsokkal nyitható zárak, azaz más néven biztonsági zárak a legmagasabb biztonsági kategóriába tartoznak. Ezeknek a zárnyitása bizony komoly, legmagasabb szintű szaktudást igényel, amelyekhez megfelelő szakszerszámok szükségesek.

Sajnos nagyon sokszor hívnak minket, hogy javítsuk ki a más, zárnyitással foglalkozó cégek „munkáját”, akik azt sem tudják, hogy ezek milyen zárak, mi és hol található ezekben a zárakban, mit és hogyan kell a nyitás során csinálni.

A Magyarországban található trezorzárak dimenziója, belseje más és más. Nem egyformák a felfüggesztések, lamellák, furatok. Trezorzár nyitással kapcsolatban forduljon cégünkhöz, a biztonsági zárak szakértőjéhez! Garantáltan ajtóroncsolás nélkül oldjuk meg a trezorzárak nyitását, más cégekkel ellentétben!

Beletört kulcsok miatti zárnyitás

A zárba beletört kulcs problémájának mindig megvannak az okai, itt csak a többéves tapasztalat alapján tudunk egy felsorolást mondani. A legáltalánosabb az, amikor a beletört kulcs miatti zárnyitásra van szükség, hogy nagyon rossz a kulcsmásolat. Az ajtót húzni kell, rángatni és emelgetni, és persze az erőkar mindig a kulcs. Ezért szokott beletörni.

A beletört kulcs másik része pedig benne marad a zárbetétben. Ilyenkor van szükség a zárnyitás műveletére. Sok esetben úgy ki tudjuk szedni a beletört darabot, hogy nem kell utána zárcserét eszközölni, csupán egy kis hangolásra van szükség, amit egy egyszeri munkadíj megfizetése mellett tudunk megoldani.

Elhagyott kulcs esetén zárnyitás

Az elhagyott kulcs esete heti rendszerességgel fordul elő cégünk életében. Itt belekezdhetünk egy kisebb mesébe, hogy ki milyen okból kifolyólag rendeli meg a zárnyitás szolgáltatást. Például a kulcs kiesett a táskából, benne hagyta a postaládában, kirántotta a zöldségesnél, ellopták a villamoson, stb.

Ezeket a zárnyitási-ajtónyitási eseteket mindig letisztázzuk telefonon előre, hogy mit is kell pontosan kinyitni, helyileg hol kell az ajtót kinyitni és ez milyen költségekkel jár.

Ami azonban a legfontosabb, hogy az ügyfél, aki a kulcselvesztés miatti zárnyitást megrendeli, milyen jogosultsággal rendelkezik az adott lakásban. Mindig megkérdezzük, van-e lakcímkártyája, hogy oda van-e bejelentve, és a szomszédoknál is tájékozódunk a helyszínen, hogy a későbbiekben ebből senkinek ne származzon kára.

Kulcselvesztés miatti zárnyitás, Budapest bármelyik kerületében megrendelhető.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Ajtónyitás kulcs nélkül

Bárkivel előfordulhat, hogy bajba kerül, mert valamilyen úton-módon eltűnik az ajtózár kulcsa. Ilyenkor sokféle megoldást keresnek az emberek, tartalék kulcs után rohangálnak, betörik az ajtót, befeszítik az ajtót, vagy éppen hívnak segítséget, csak nem a megfelelő tudású szakembert hívják.

A mai fejlett világban, az internetnek köszönhetően, a leleményes ügyfél a különböző ajtónyitási kulcsszavakra sok találatot fog kapni. Ha az ajtónyitás tekintetében az ügyfél megfelelő szakembert hív, akkor nem kell órákig az ajtó előtt rostokolnia, vagy új ajtót vásárolnia. Javasoljuk, hogy olyan weboldallal rendelkező céghez forduljanak segítségért, aki egy kicsit bővebben is foglalkozik a témával, nem csak a szokásos sablonszöveggel.

Ajtónyitás kiszállással

Ajtónyitást rövid időn belüli kiszállással tudunk biztosítani ügyfeleink részére Budapesten, kerület és idő függvényében akár egy órán belül is. Jól felszerelt szervizautóinkkal Budapest összes kerületét le tudjuk fedni. A beígért időpontot szinte 100 százalékosan tudjuk tartani.

 Azt viszont nem preferáljuk, amikor az ügyfél megrendeli tőlünk az ajtónyitást és a megbeszélt időpontra mi odaérünk, de már egy másik, konkurens cég neki látott az ajtónyitásnak. Persze mindenkinek jogában áll ajtónyitás szolgáltatást rendelni bármelyik cégtől, de mi úgy gondoljuk, hogy ha időbeni versenyeztetést szeretne végeztetni a megrendelő a cégek között, akkor ebből mi kimaradnánk.

Profi ajtónyitás Budapesten és Pest megyében

A profi ajtónyitás, mint az a nevében is benne van, arról szól, hogy Budapesten és Pest megyében, profi szakemberekkel, szakszerű, garanciális ajtónyitást – zárnyitást és teljes körű zárszerviz szolgáltatást vállal cégünk.

Ha minket hív, nem kell szembesülnie azzal, hogy másnap reggel az interneten kell keresgélnie, hogy hol tud azonnal vásárolni egy új bejárati ajtót.

Ne bízza kontárokra az ajtónyitás feladatát, ha nem nyílik az ajtó! Próbáljon megnyugodni, értelmesen gondolkodni, ne essen pánikba! Semmiképp ne bízza a gondnokra vagy a szomszédra, aki egy csavarhúzóval feszegeti az ajtót, hanem válasszon profi ajtónyitó céget!

Ajtónyitás roncsolásmentesen

A roncsolásmentes ajtónyitás cégünk profilja. Persze, mint mindig az ajtónyitás során is akadhatnak kivételek. Ilyen például, amikor a zárszerkezetben keresztben beállt egy letört, fém alkatrész, ami nem engedi a manipulációs eljárással történő nyitást a kulcsnyíláson keresztül. Ezért fúrni kell – lehetőség szerint – egy minél kisebb lyukat, ahol ki tudjuk szedni ezt az alkatrészt. Ilyenkor igyekszünk ezt előre közölni és minél kisebb kárt tenni a zárban. Mindig próbáljuk az ügyfeleink számára költséghatékonyan megoldani az ajtónyitást.

A roncsolásmentes ajtónyitás kimondottan speciális szerszámokkal történik, ezért bízza azt cégünk szakembereire!

Bejárati ajtó nyitása

Bejárati ajtó típusok a nyitás szempontjából: egyszerű fa, műanyag, kínai, Mul-T-Lock, illetve trezorzáras biztonsági ajtó. Ezeknek az ajtóknak a nyitását vállalja zárszerviz cégünk!

Hogy ne kelljen pl. pizsamában állni a lakásajtó előtt, ha csak becsapódott az ajtó, ha elromlott a zár, ha elhagyta a kulcsot, vagy ellopták a kulcsot, a bejárati ajtó nyitásában ránk számíthat, velünk számolhat! Költséghatékonyan dolgozunk, magasan kvalifikált kollégákkal! Nálunk nincs lehetetlen csak tehetetlen, ezért válasszon minket!

Ha rossz szakembert választ a bejárati ajtó nyitására, még az is elképzelhető, hogy a vége egy új bejárati ajtó vásárlása lesz! Gondolkozzon! Megér-e 15-20 ezer forintot az ajtónyitás egy szakemberrel, vagy inkább kockáztat és egy új ajtót kell majd beszereznie 100 ezer forintért? Ön melyiket választaná?

Ajtómentés

Az ajtómentés azt a precíz feladatot foglalja magába, amit cégünktől megrendelhet. Az ajtómentés szó annyit jelent, ha minket választ, akkor biztos, hogy nem kell új ajtót vásárolnia. Tehát megmentjük az ajtaját.

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy egy ajtónyitás, ajtómentés során az ajtó soha nem sérülhet! Mi azért vagyunk, mert az ajtót ki kell nyitni. Egy szakember tudja, hogy ezt a záron keresztül lehet és kell elvégezni! Aki ezzel nincs tisztában és pajszert, feszítőszerszámot vagy egyéb más, erőszakos nyitásra utaló szerszámhoz nyúlna, azt jobb, ha elküldik!

Minden ajtó kinyitható úgy, hogy az ajtó sérülésmentes marad, csupán és legfeljebb a zárat kell majd cserélni! Az ajtóban lévő zár, zárbetét cseréjének ára pedig soha nem közelíti meg az új ajtó árát. Tehát nyíljon az ajtó sérülés- és rongálásmentesen! Mentsük meg az ajtókat!

Biztonsági ajtónyitás

A biztonsági ajtó fogalma egy laikus számára semmit nem mond. Sok embernek, egy panellakásban felszerelt fa ajtó, egy felső másodzárral, is biztonsági ajtónak tűnik. De ugyanezt hallottuk már a felhúzó-kilincses műanyag ajtóról, a kínai lemezajtóról és még számos hasonló bejárati ajtókról is.

A biztonsági ajtó fogalma ott kezdődik, ami acél- vagy zártszelvény vázas, nem lemez vagy papír. Minimum két zár van rajta, amely legalább három irányba zár, de a legjobb, ha tollas kulcs tartozik a trezorzárhoz, amiből egy is elég. A fent említett biztonsági bejárati ajtók nyitását cégünk szakszerűen, precízen, szakszerszámokkal vállalja!

Zármeghibásodás, kulcselhagyás, kizáródás esetén forduljon hozzánk! Ne bízza a nyitást a véletlenre! A biztonsági ajtók nyitását nem szabad kontárokra, gondnokokra, régi lakatosmesterekre, hozzá nem értő „szakemberekre” bízni! Hívjon minket! Biztonsági ajtók nyitásában otthon vagyunk!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest