Garanciális zárcsere Budapest és Pest megye

A Zár Zorro Kft. elsősorban Budapesten és Pest megyében végez garanciális zárcsere szolgáltatást.

Itt beszélhetünk garanciális zárbetét cseréről, felhúzó- és kulcsműködtetésű vasalat cseréről, trezorzár cseréről, felső másodzár cseréről, kínai ajtókban (HiSec, TerraSec, Secdoors) zárcseréről, kilincs cseréről. Nálunk a garanciális szolgáltatás csak úgy érvényesül, ha mi visszük az ügyfélnek a terméket, az ajtózárat. Persze, ha az ügyfél esetleg megvette a terméket, azt is kicseréljük, de arra semmilyen garanciát nem tudunk vállalni.

Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy az ügyfél által vásárolt zárbetét, sem méretileg, sem minőségileg nem felel meg az ajtó elvárásainak. Némelyik zárszaküzletben az eladók olyanokat is rásóznak az ügyfélre, amit nem lehet beszerelni. Ezért kérjük mindig az ügyfeleket, hogy a zárnak a beszerzését, illetve a szerelését mindig szakemberrel végeztessék, mert úgy biztos, hogy egy füst alatt el lesz intézve minden!

Bejárati ajtózárbetét csere garanciával

A garanciális munkavégzést csak a minőségi termékekre lehet vállalni. Aki a legolcsóbb megoldást keresi, az nálunk nem jó helyen kopogtat, hiszen olcsó, kínai, silány minőségű termékre, nem lehet garanciát vállalni!

Mi csak olyan termékeket, zárakat, zárbetéteket, hevederzárakat forgalmazunk, illetve adunk át ügyfeleinknek, amelyek minőséget képviselnek. Ezekről tudjuk, honnan származnak, milyen körülmények között és hol gyártották őket, milyen alapanyagokból. Ezen körülményeknek, alapanyagoknak mind meg kell felelniük egy bizonyos szintnek. Ez a szint pedig egy bizonyos árképzést von maga után. A kiskereskedelemben kapható két-három ezer forintos (már külföldről behozott) zárbetétek semmilyen minőséget nem képviselnek, könnyen tönkre is mennek. Mi ilyet azonban egyáltalán nem adunk ki a kezeink közül.

Cégünk büszke arra, hogy a zárcsere elvégzése után garanciát biztosít minden ügyfélnek, mert tudjuk, hogy jó minőséget és színvonalas szolgáltatást nyújtottunk. Aki ezt igényli, annak készséggel a szolgálatára állunk helyszíni zárcserével. Aki ezt nem igényli, annak bizony keresni kell egy másik zárcsere szolgáltatást nyújtó céget.

Nem állítjuk azt, hogy soha nem hívtak minket vissza garanciális tevékenységre, de mi a hirdetéseinknek megfelelően minden pofavágás nélkül vissza is megyünk a helyszínre és megvizsgáljuk, hogy a munkafolyamat közben lépett-e fel hiba, a termék minőségével volt-e a gond, vagy esetleg ügyfél tévedett, és egy általunk ki sem cserélt termékre próbálta a garanciát érvényesíteni. Ez egyébként előfordul zárszerkezet esetén, mikor csak a zárbetétet cseréljük ki, és maga a zárszerkezet pár hónap múlva mondja fel a szolgálatot. Ezt felvilágosítással próbáljuk megelőzni, a helyszínen elmondjuk az ügyfélnek, hogy mire vállaljuk pontosan a garanciát.

Az általunk forgalmazott, ajánlott és beszerelt zárbetétek minőségére nemcsak a mi szakmai tudásunk és tapasztalatunk a garancia, hanem a MABISZ legmagasabb biztonsági fokozatú ajánlása is. (A zárbetétről és a MABISZ ajánlásról bővebben, ezen a weboldalon talál információt: rbzarbetet.hu)

Garanciális trezorzár-csere

Mivel cégünk a trezorzárak javarészének közvetlen magyarországi forgalmazója, így ezen zárak cseréjét (Sab, Viro/Cerutti, Moia, Iseo, Potent) az egész ország területén vállaljuk. Mivel nagyon kevés a jó szakember, aki tényleg érti a trezorzárak működését, és odafigyel a részletekre, valamint az ajtó működésére is, így a fent említett trezorzárakon kívül, vállaljuk még Cisa, Mottura, Securemme és Dierre trezorzárak garanciális cseréjét bárhol az országban, szakszerűen és garanciával, kedvező áron!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, ajtónyitás, ajtónyitás Budapest, zárlakatos, zárlakatos Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest