Zárszerviz XXIII. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST XXIII. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Budapest XXIII. Grassalkovich út

Fogaskerekes zárbetétet cseréltünk egy Turul rendszerű bejárati ajtóban, egy izraeli, lapon mart kivitelű zárbetétre.

Budapest XXIII. Csap u.

Függőleges hevederzárban, a meghibásodott zárbetét helyére egy jó minőségű, másolásvédett zárbetétet szereltünk be, illetve a pótkulcsok másolására Kulcskirály partnerünket kereste fel az ügyfél a zárbetét csere után.

Budapest XXIII. Vecsés út

Bukó-nyíló teraszajtó vasalatokat állítottunk be és tisztítottunk ki, mert a festő, a lakásfestés következtében, a vasalaokat befestette, így azok nagyon nehezen tudtak rendeltetésszerűen működni.

Budapest XXIII. Szitás u.

Kulcsműködtetésű műanyag ajtón zárbetét- és Schüring vasalat csere, illetve ajtó ellendarab áthelyezések lettek elvégezve, mert az épületen dilatációs mozgások voltak.

Budapest XXIII. Haraszti út

Tolókapun kampós zárszerkezet cseréjét rendelték meg zárszervizünktől. Szakemberünk a helyszínen a zárszerelést elvégezte, illetve beállította még a kaput is.

Budapest XXIII. Erzsébet u.

Nívó biztonsági bejárati ajtóban rendeltek zárbetét-cserét szervizünktől, új lakásba költözés miatt.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XXIII. Molnár utca

Izraeli, Superlock biztonsági ajtóban, 3 pontos bevéső zárszerkezet cserét rendeltek, mert a zár rugója felmondta a szolgálatot.

Budapest XXIII. Kelep u.

Secdoors bejárati ajtón, kulcselvesztés miatt, zárcserét rendeltek meg zárszervizünktől. Az ügyfél két darab, jó minőségű, RB törésvédett zárbetétet kapott.

Budapest XXIII. Hungária köz

Scherlock, szlovák gyártmányú biztonsági ajtón hevederzár felszerelést végeztünk. Az ügyfél itt kevésnek találta az egyzáras megoldást.

Budapest XXIII. Arany János utca

Osztrák típusú hevederzárban, kódkártyás RB zárbetétet cseréltünk, mert a tulajdonos elhagyta a kulcscsomóját és nem akarta így hagyni az ajtózárat.

Budapest XXIII. Kenyér u.

Tűzgátló tároló ajtón befeszítés miatt kellett zárszerviz cégünknek kivonulnia. Az ajtót hevederzárral erősítettük meg, törésvédő pajzzsal és RB prémium kategóriás zárbetéttel.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XXIII. Szentlőrinci út

Toló-bukó teraszajtó zárját nem tudták kinyitni, ezért fordultak zárszervizünkhöz. Helyszíni, roncsolásmentes ajtónyitást végeztünk. Zárcserére nem volt szükség, mert zárszerelő szakemberünk a helyszínen beállította az ajtót, hogy ne szoruljon.

Budapest XXIII. Táncsics Mihály utca

Tömör fa ajtóban egy Metalplast vasalatot cseréltünk ki, egy Sab olasz gyártmányú vasalatra, mert a réginek ledarálódtak a fogaskerekei, így már nem lehetett az ajtót rendesen zárni és nyitni.

Budapest XXIII. Ékes utca

Zárszerelést végeztünk egy hagyományos panelházi ajtón. Egy régi tekerőgombos, Miskolci hevederzár helyére egy kívül-belül kulcsos verziót szereltünk, illetve igazítottuk meg a fali konzolokat.

Budapest XXIII. Templom u.

Helyszíni zárbetét cserét végeztünk egy Iseo-Turiss hevederzárban. Habár nem volt könnyű, mert a tulajdonos már nekiállt és darabokra szedte, csak nem bírt vele, és ezért fordult budapesti zárszerviz szolgátatónkhoz.