Zárszerelés Budapesten ingyenes kiszállással

Zárszereléssel foglalkozó tevékenységet mind Budán, mind Pesten és a külső, belső kerületekben egyaránt végzünk.

A zárszerelés nálunk az ügyfél gyors kiszolgálását jelenti, ami a megrendeléstől számítva, igény esetén, akár aznapi is lehet.

A zárszerelés precíz munkavégzést kíván, mert nagyon sok biztonsági ajtózár szakterületén kell otthon lenni és helyt állni, hogy ne érjen minket a helyszínen meglepetés!

Ezt a meglepetést kiküszöböljük tapasztalatunkkal, szakai tudásunkkal. Rugalmas időbeosztásunkkal, az év minden munkanapján, hétfőtől péntekig, 8-20 óráig állunk ügyfeleink rendelkezésére, gyors helyszínre érkezéssel, precíz munkavégzéssel.

Jól felszerelt zárszerviz autóinkkal, kiemelkedő és szerteágazó partnerhálózatunkkal és raktárkészletünk segítségével tudjuk a helyszíni, gyors zárszerelés szolgáltatást biztosítani mindenki számára.

Telefonos ügyfélszolgálatunkkal történő egyezetés után, a diszpécser szolgálatot teljesítő munkatársunk mindig tájékoztatja a szerviz vezetőt a megrendelt zárszerelés részleteiről, majd a szervizvezető, a szakmai tudásának köszönhetően tudja a helyszínre kiküldeni azt a kollégát, amelyik az adott területre szakosodott.

Zárszerelés szolgáltatásunk úgy van kialakítva, hogy próbálunk mindig az ügyfélhez igazodni, és tejes Budapest lefedettségét biztosítani. Jó reklámkampányunknak, az elégedett ügyfeleink már meglévő népes táborának, folyamatos árukészlettel ellátott szervizautóink jelenlétének, valamint kiemelkedő jó szaktudásunknak köszönhetően, tudjuk az ügyfeleket a helyszínen mindenfajta zárszereléssel kiszolgálni!

Bejárati ajtózár szerelése

Zárszerelő szakemberre abban az esetben van szükség, amikor egy precízebb, bonyolultabb biztonsági zárat kell felszerelni, kicserélni. Bonyolultabb művelet például, ha egy trezorajtóba egy komplett zárszerkezet kicserélésekor szét kell bontani az egész ajtót és a trezorzár rendszert újra kell telepíteni.

Zárszerviz cégünk műanyag-, fém-, fa-, HiSec-, Secdoors-, TerraSec ajtók zárjainak szerelésével, cseréjével foglalkozik. Igény esetén fehér színű hevederzárat is telepítünk, 65.000 Ft-ért, vagy biztonsági másod- pótzárat szerelünk fel 58.000 Ft-ért

A zárszerelő szakember nyílászárók szerelésével, javításával, cseréjével, karbantartásával foglalkozik. Ilyen terület például az ajtónyitás, ajtómentés, zárszerelés, zárcsere, zárszerviz, zármentés, zárnyitás, hevederzár szerelés, betörés utáni helyreállítás.

Zárbetét beszerelés, zárbetét csere

A sima, egyszerű zárbetét cseréjéhez nem mindig szükséges zárszerelői szakértelem. Léteznek azonban olyan bonyolultabb zárszerkezetek, amelyeket szintén zárbetét működtet. Az ilyen zárszerkezeteknek a zárbetét cseréje nem egyszerű feladat, ezekhez már muszáj szakembert hívni. Gondolunk itt például a kínai ajtóra, a Mul-T-Lock, Superlock rendszerű ajtókra, amelyet nem egy európai szabvány méretű zárbetét működtet és a ki- és beszerelésük sem a szokványos mutatvány.

A hevederzáraknak a zárbetét-szerelését is inkább bízza szakemberre, mert ezeket fogaskerekes zárbetét működtet, amelynek a cseréje, illetve a fogaskerék zárbetétre történő felhelyezése profi zárszerelő szakembert igényel.

Olasz trezorzárak kódolása, szerelése

A biztonsági ajtók trezorzárjának (pl. Cisa, Dierre/Atra, Mottura, Securemme) kódolása, lamella cseréje viszonylag egyszerűnek tűnik, de nem az.

Ám ha Ön, megfelelő szaktudás nélkül, otthon nekiáll és a kódolást rosszul végzi el, vagy a lamellát rosszul állítja be, akkor ez akár az egész zárszerkezet elkódolását, meghibásodását eredményezheti. Ez annyit jelent, hogy a régi kulcs már nem működteti a szerkezetet, az új kulcs pedig még nem funkcionál.

Ennek a következménye pedig egy új zárszerkezet beépítése. Trezorzár kódolásához, cseréjéhez mindig vegye igénybe a szakember segítségét!

Kilincsfelhúzós, műanyag ajtózár szerelés

A kilincsműködtetésű ajtók működése eltér a többi ajtóétól, mégpedig abban, hogy amíg egy átlagos ajtónál becsukjuk az ajtót és rázárjuk a zárat, addig a kilincsvezérlésű típusoknál becsukjuk az ajtót és felemeljük/felhúzzuk a kilincset. Ezáltal az ajtó élébe belemart több pontos zárszerkezet csapjai, rúdjai, stiftjei - amik különböző alakúak és formájúak lehetnek, pl. horog, kampó, gomba, lapított, egyenes, dupla egyenes- beleakadnak a tokon lévő ellendarabokba, zárdobozba, furatba. Ezt követően a zárbetét elfordításával reteszeljük a zárszerkezetet, ezzel akadályozva a kilincs lenyomását.

Ezek a zárszerkezetek nem készülnek külön jobbos és balos kivitelben, mert a nyelvük forgatható. Olajozni nem kell őket, mert gyárilag be vannak zsírozva. Ha az ajtó jól be van állítva és könnyen működik a zárszerkezet, akár 10-15 évig is működhet a zár.

Ezeknek a zárszerkezeteknek a meghibásodásakor a zárszerelő szakember a szerelés műveletét cserével végzi el az esetek többségében. Vagy pedig a vasalat zárközepének a cseréjét, szerelését végzi el. A zárdobozban lévő, kopott, törött alkatrészeket, pl. fogaskerék, nem javítjuk, nem cseréljük!

Az általunk beszerzett és beszerelt zárakra egy éves, teljes körű garanciát biztosítunk, ezzel is megerősítve ügyfeleinkben, hogy minőségi munkánkért vállaljuk a felelősséget! Amennyiben valamilyen probléma merülne fel az általunk felszerelt/beszerelt zárral, hívjon bátran! Egy éven belül ingyenes kiszállással és munkadíj felszámolása nélkül vállaljuk a garanciát!

06-70-770-2942