Kale zár

Kale zárak – Kale gyár

zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelés

zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelésCégünk vállalja Kale többpontos biztonsági zárak cseréjét, zárnyitását, illetve Kale zárak forgalmazását, értékesítését!

A Kale Kilit-et Sadık Ozgur alapította 1953-ban, és azóta a vállalat a török ​​gazdaságban a gyártási, foglalkoztatási és exportszámok miatt erőteljes szereplővé vált.

Ozgur úr egy Tahtakale-i műhelyben kezdte pályafutását, ahol fémágyrácsokat és gáztűzhelyeket gyártott. A török ​​gazdaságban különösen nehéz időszak alatt sikerült létrehoznia az első helyileg gyártott zárakat.

zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelésA zárak kivitelezésének magas színvonala biztosította, hogy hamarosan népszerű lett és keresetté vált. 1957-ben a műhely egy új, 1640 m2-es létesítménybe költözött Bahçelievlerben. A termelés tovább folytatódott, az alkalmazottak és gépek számának növekedésével, amelyek csúcspontja 1958-ban teljesedett ki a Kale Kollektif Sirketi megszületésével.

A céget 1963-ban nevezték el Kale Madeni Eşya Fabrikası-nak, és 1965-ben, Törökországban elsőként kezdtek el biztonsági zárak gyártásával foglakozni.

Szintén az első török ​​cég volt, aki exportálja a zárakat.

A Kale Kilit rövid időn belül bővítette exportpiacát, és éppúgy, mint Törökországban, a vállalat világszerte vezető márkává vált.

A Kale Kilit, a Törökországból exportált zárak 60% -áért felelős, évente rendszeresen 75 országba exportál. A mai napig a Kale Kilit 102 országban értékesíti termékeit és zárait, amelyek több mint 100 millió ajtón vannak jelen a világ minden táján.

zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelés
zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelés