A BARLOCK hevederzár

Szeretnénk egy kicsit részletesebben bemutatni a BARLOCK hevederzárat, hogy mindenki tisztában legyen azzal, mit is kap a pénzéért.

Először is leszögeznénk, hogy a BARLOCK hevederzár MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ami a masszívvitását illeti, arról bátran kijelenthetjük, hogy a jelenlegi magyar piacon kapható legmasszívabb szerkezet. Nincs külön védőburkolata, hanem egyben van öntve, ami a szerkezet erősségét növeli. Egy másik magyar hevederzárhoz viszonyítva, amelynek a burkolatát le kell szedni mind a szereléshez, mind a zárbetétcseréhez, a BARLOCK hevederzár könnyedén szerelhető, és az esetleges zárbetét cseréhez sem kell a burkolatot eltávolítani róla, mert nincs is burkolata.

A szerkezet alumíniumból készül, de a vastag falak miatt az erőssége a többszöröse, mint a fent említett másik hevederzáré. Ezt úgy tudnánk a legjobban szemléltetni (amit mellesleg mi ki is próbáltunk), hogy mindkét hevederzár egyik fele a padlón feküdt a másik végüket pedig feltettük egy lépcsőfokra.  A zárszerkezetek közepére egy felnőtt férfi ráállt. Az eredmény a következő. A BARLOCK következmények nélkül bírta a terhelést, azaz nem hajlott meg, nem görbült meg, maradt eredeti formájában. A másik magyar hevederzár viszont, talán a levehető, gyenge fémből készült burkolatának köszönhetően, kicsit meghajlott, belapult. Ez alapján úgy gondoljuk, hogy nem túlzó azt a következtetést levonni, hogy a BARLOCK hevederár a legmasszívabb szerkezet a magyar piacon.

A BARLOCK hevederzár elérhető a hagyományos fehér színben.

Végül a színterezésről (elektrosztatikus porfestésről). Amikor az előbb a „ragyog” szót használtam, azt nem véletlenül tettem. A BARLOCK hevederzárak színterezése hibátlanul történik, sehol egy karc, megfolyt festék, buborékok.

Rendeljen BARLOCK hevederzárat, ahol a biztonság egyet jelent a minőséggel és az esztétikával is! Triplán jól jár!