Postaládazár helyszíni cseréje

A leghétköznapibb tárgyakat is teljesen testre lehet szabni, sőt, művészi igényességgel át is lehet alakítani őket. Miért lenne ez másképp a postaládák esetében?

Vannak olyan postaládák, levélszekrények, ahol a külcsín és a kinézet a meghatározó, a praktikusság már nem igazán.

Érdemes azonban néhány dologra odafigyelni, hogy a számunkra érkező postai küldemények biztosan célba érjenek.

Nézzük meg kicsit más szemszögből ezt a problémát. Milyen lehet az a postásnak, kézbesítőek, ha pl. nem találja a postaládát, levélszekrényt? Vagy, ha az elérhetetlen helyen van számára? Vagy ha nem fordítanak kellő figyelmet rá, akkor felül bedobja, alul meg kieseik a küldemény? Sajnos nagyon sokszor a portásokon csattan az ostor, mert rajtuk keresik, a kiesett, szétázott, a szél az árokba befútta küldeményeket. Sokszor ők isszák meg a levét az emberi hanyagságnak, mert bejelentés alapján vizsgálat indul és még meg is büntethetik a szerencsétlent.

Sajnos ez hazánkban mindig is így volt, muszáj volt mindig zárni a postaládákat, mert az emberek rosszakarata itt nem ismer határokat. Külföldön nem fontos, hogy zár legyen a postaládán, senki a máséba mégsem nyúl bele. Egy a fontos, hogy szorosan csukódjon, ne tudjon belőle kiesni semmi.

Nálunk ez pont fordítva van. Mindenképpen záródnia kell, mert nehogy már a szomszéd meglássa, hogy kitől is kapunk levelet. Találkoztunk már olyan postaládákkal is, amelyek mindkét oldalán alulról felülre fel volt hajtva a lemez, középen meg kulccsal be volt zárva a zár.

Tehát fontos a postaládazárakra odafigyelni, azokat probléma esetén időben cserélni/cseréltetni. Hívja munkanapokon postaládazár-szervizünket! Ingyenes kiszállást tudunk biztosítani Budapest összes kerületében, csak az egyszeri 20.000 forintos árat kell megfizetnie, amiért kinyitjuk a levelesládát, új zárat szerelünk be és kapnak hozzá 2 db új kulcsot.

Akinek nincs postaládája, az jobb, ha rögvest beszerez egyet, különben lemarad a levél- vagy képeslapfogadás öröméről és a szomszéd bosszantásáról. Ha pedig már boldog tulajdonosa egy postaládának, akkor érdemes azt olyan helyre tenni, ahol mind a tulajdonos, mind a postás is könnyen hozzáfér.

Nem mellékes a bedobó nyílás mérete sem, hiszen ha nem fér bele egy nagyobb küldemény, akkor lecsaphat a postás bosszúja, mert vagy el kell menni érte az adott postahivatalba, vagy pedig csak behajítja majd az udvarba, kitéve azt az időjárás kénye-kedvének.

A biztonság érdekében említettük, hogy mindenképpen legyen zárható a láda, s az sem baj, ha jól látható helyen, lehetőleg olvashatóan áll rajta a nevünk is.

A levélszekrényeket persze a fenti javaslatok megfontolása mellett nyugodtan lehet megszemélyesíteni, sőt, a legkisebbeknek is jó szórakozás, ha kipróbálhatják a postás mesterséget is.

Postaládazár helyszíni cseréje 20.000 Ft-ért!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest