Hevederzár-csere megrendelése

(avagy mire használjuk az e-mailt)

Kicsit szeretnénk helyretenni a dolgokat a hevederzár szereléssel kapcsolatban, mert néha sajnos félreértések merülnek fel az internetes keresésekkel kapcsolatban. Ezek több okra is visszavezethetők.

Lehet, hogy a látogatók egyszerre több oldalon is keresgélnek, böngésznek, így nem feltétlenül azt a telefonszámot hívják, ami az adott oldalon szerepel, vagy nem arra az e-mail címre írnak kérdéseket, amelyik oldallal kapcsolatban felmerültek ezek a kérdések.

Ha valaki figyelmesen átolvassa az oldalunkat, rászánja az időt, akkor nem igazán vannak felmerülő egyéb kérdések.

Azért készítettük el a weblapot, hogy a látogatók, érdeklődők minden kérdésre választ kapjanak, így nekünk ne kelljen minden egyes hevederzár szerelés kapcsán felmerülő kérdésre külön e-mailben válaszolni, mert erre nincs idő. Telefonon természetesen ez megtörténhet, ott jóval gyorsabb és gördülékenyebb a kommunikáció.

Mi az e-mail-en történő levelezést a hevederzárral kapcsolatban arra használjuk, hogy az ajtó belső oldaláról készült fotó alapján felmérjük, hogy a hevederzár egyáltalán felszerelhető-e, el tudja-e 100 százalékosan látni az ajtó védelmét. Amennyiben nem tudunk hevederzárat felszerelni, akkor milyen egyéb, alternatív megoldásokat látunk szakmai szemmel kivitelezhetőnek, mit javaslunk a biztonság növelése érdekében.

Minden egyéb információt a weblapunkon megtalál a kedves látogató, de csak abban az esetben, ha végigolvassa az oldalt, vagy azokat a menüpontokat, amelyek a számára érdekesek lehetnek.

Ilyen kérdések például:

  • milyen hevederzárat szerelünk
  • milyen zárbetét van benne
  • felszerelhető-e műanyag-, kínai-, biztonsági-, kétszárnyú-, üvegezett, stb. bejárati ajtóra
  • mennyibe kerül a szerelés
  • miért ezt a típust szereljük
  • hol végezzük el a szerelést (Budapest, vidék, stb.)
  • milyen lehetőségek vannak
  • láthatok-e fotót a már felszerelt zárakról

és a többi.

A fenti kérdésekre minden információ megtalálható az oldalunkon.

Ami a legfontosabb, és amit itt is kiemelnénk, hogy cégünk elsősorban a Barlock hevederzárat és azok változatait szereli, telepíti. Ez a hevederzár nagyon masszív, nagyon erős, és egyedülállóan a piacon FELSŐKATEGÓRIÁS zárbetéttel kerül beszerelésre. A felsőkategória azt jelenti, hogy törésvédelemmel, fúrásvédelemmel, finomnyitás elleni védelemmel, savazás elleni védelemmel, magkihúzás elleni védelemmel, valamint illetéktelen másolás elleni védelemmel van ellátva a zárbetét. Tehát tartozik hozzá egy műanyag kódkártya, amelyen másolási kódok szerepelnek, így csak ez alapján tud a kulcsmásolás megtörténni és csak az adott helyen. Más kulcsmásoló cégek ehhez a zárbetéthez megfelelő nyerskulccsal nem rendelkeznek, ezért nem másolható mindenhol. Nyerskulcsot csak a gyártó cég biztosít cégünk részére, amellyel mi látjuk el a kulcsmásoló partnerünket. Ezért nem lehet ezt a kulcsot máshol az országban lemásoltatni!

Cégünk nem szerel olcsó, pár ezer forintos hevederzárakat sem, minőségbeli és garanciális okok miatt. Csak olyan hevederzárat szerelünk fel ügyfeleinknek, amelyekről a meggyőződésünk, hogy „állják a sarat” a betörők próbálkozásaival szemben, így mind a befeszítéses módszernek, mind a zármanipulációval szembeni nyitási kísérleteknek tökéletesen képesek ellenállni!

Ha jó és megbízható minőségű hevederzárat szeretne, amely ellátja a feladatát, olvassa el a részleteket a weboldalon, küldjön nekünk fotót az ajtóról, és a felszerelés részleteit, időpontját egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal!

06-70-770-2942