Műanyag ajtó zárbetét csere

Műanyag ajtóba való biztonságos zárbetétek

Tapasztalatunk szerint, a műanyag ajtó zárszerkezetit a forgalmazó vagy ajtógyártó főként gyengébb minőségű zárbetétekkel látta el. Ez azért van így, mivel az árak alacsonyan tartásával több ajtót tudnak eladni, illetve a költségeket is kordában tudják tartani, miáltal nagyobb a profit a műanyag ajtók eladásán.

Találkoztunk kínai zárbetétekkel az ajtóban, amelyeken semmilyen gyártói jelzés nem volt feltüntetve, illetve amelyek még a legegyszerűbb finomnyitási eljárásoknak sem áll ellen.

Sokszor találkoztunk, pl. Roto zárbetétekkel, ami végül is nem rossz minőség, de már a mai biztonság területén nem állja meg a helyét.

Mivel a műanyag ajtóknál nem egy hagyományos, normál méretű zárbetétről beszélünk,ezért a zárcsere alkalmazásakor figyelembe kell venni a rögzítő csavar közepétől mért külső és belső oldalt. Ezeket a méreteket főként az ajtó vastagsága határozza meg, illetve a zárvédő pajzs, címke vastagsága.

Ilyen mértek pl. 35/40, 35/50, 40/40, 45/45 mm, de már találkoztunk 50/55 mm mérettel is műanyag bejárati ajtóban. Így mindig zárszerviz szolgáltatást érdemes rendelni a műanyag ajtó zárbetét-cseréjéhez.

Felső-középkategóriás zárbetét csere

Budapesten vállaljuk a kilincsemelős- vagy kulcsműködtetésű ajtókban a zárbetétek cseréjét, illetve igény esetén a szakszerű zárnyitást is! A műanyag ajtók túlnyomó többségében középszerű, lapon mart kivitelű zárbetétek vannak beszerelve. Ez azt jelenti, hogy a kulcsot, minkét oldalával be lehet tolni vízszintesen a zárba.

Cégünk már felső-középkategóriás zárbetéteket szerel be a műanyag bejárati ajtókba, amelyek a többi zárbetéttel ellentétben nemcsak fúrásvédelemmel rendelkeznek, és nem is középszerűek. Miért nem?

Az általunk forgalmazott izraeli RB Keylocx zárbetét interaktív csaprendszerrel van ellátva, ami a finomnyitási eljárásnak teljes mértékben ellenáll. Ezenkívül break-secure törésvédelemmel van ellátva. Ez azt jelenti, hogy zártörési kísérlet esetén a zárbetétnek csak az első centiméteres rész törik le. Ez direkt így van kialakítva, ami által a zárbetét nem törhető ketté, és a zárszerkezet nem nyitható ki. Így az ajtó nem nyílik. Azonban a saját kulcsával még mindig nyitható.

Nézzük mi történik egy törésvédelem nélküli zárbetét esetén. A zárbetét eltörik, a zárszerkezet visszanyitható, az ajtó kinyílik és már bent is vannak a lakásban!

Válassza Ön is az RB Keylocx zárbetétet a műanyag bejárati ajtóba! 5 darab kulccsal, munkadíjjal együtt a zárbetét csere összköltsége 34.000 Ft. Egy év teljes körű garanciát vállalunk az elvégzett munkára!

Várjuk műanyag ajtó zárbetétcserével kapcsolatos hívásukat! Akár aznapi cserét, szerelést tudunk biztosítani!

Törésvédett, védőkártyás zárbetétek

Ezek azok a zárbetétek, amiket kimondottan ajánlunk a 100%-os biztonság eléréséhez! Ezt pedig el lehet érni egy műanyag ajtó esetén is, zárbetét csere alkalmazásával! Ezek a profi zárbetétek úgy vannak kialakítva, hogy a különböző zárnyitási praktikáknak, trükköknek, eszközöknek ellenálljanak.

Ilyen például a zárfúrás, a zármag-kihúzás, a zártörés, a finomnyitás, pikkelés, zárfésülés. Nem véletlenül ajánljuk ezeknek a zárbetéteknek az alkalmazását, hiszen a gyártók hosszú ideig tesztelték őket, és ezután kapták meg a TÜV európai ajánlást, minősítést.A prémium kategóriás zárbetét csere ára Budapesten, kompletten, munkadíjjal együtt bruttó 46.000 Ft.

Persze mondják, hogy kinyithatatlan zár nincs, és mindenki nézegeti a neten a zárfeltöréses, zárnyitásos videókat. Ezek lejárató kampányok a zárgyártó cégek között, hogy mindenki többet tudjon eladni a saját termékéből a másik gyártó termékének lehúzásával.

A zárbetét, amit ajánlunk, raktárkészleten és a szervizautónkban megtalálható, különböző méretben. 3 db kulcsot adunk a prémium kategóriás RB LOCXIS zárbetéthez, amit mindig az ügyfél előtt bontunk ki. A dobozban még található egy másolásvédő kártya is, ami az ügyfél biztonságát védi, és ez szükséges a kulcs másolásakor.

Ezeket a kulcsokat számkód alapján egy drága, professzionális gépen készíti/másolja partnerünk, a Kerék utcai zárszaküzlet! Máshol az országban - nyerskulcs hiányában - ezt a kulcsot lemásolni nem tudják! Bárkinek is adjon pótkulcsot, biztos lehet benne, hogy nem fog tudni az Ön háta mögött kulcsot másoltatni! A kulcsban egy speciális mozgó alkatrész van, így ehhez kulcsot csakis a Kulcskirályban tudnak biztosítani!

Ami még nagy előnye ennek az izraeli zárbetétnek, hogy magyarországi kizárólagos forgalmazója mi vagyunk, ezért az árat lent tudjuk tartani.

Zárbetét cserével kapcsolatban érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

Tehát aki műanyag ajtajába RB prémium zárbetétet szeretne, az a Zár Zorro-t keresse!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest