Műanyag ajtó zárbetét csere

Műanyag ajtó zárbetétek

Tapasztalatunk szerint, a műanyag ajtó zárszerkezetit a forgalmazó vagy ajtógyártó főként gyengébb minőségű zárbetétekkel látta el. Ez azért van így, mivel az árak alacsonyan tartásával több ajtót tudnak eladni, illetve a költségeket is kordában tudják tartani, miáltal nagyobb a profit a műanyag ajtók eladásán.

Találkoztunk kínai zárbetétekkel az ajtóban, amelyeken semmilyen gyártói jelzés nem volt feltüntetve, illetve amelyek még a legegyszerűbb finomnyitási eljárásoknak sem áll ellent.

Sokszor találkoztunk, pl. Roto zárbetétekkel, ami végül is nem rossz minőség, de már a mai biztonság területén nem állja meg a helyét.

Mivel a műanyag ajtóknál nem egy hagyományos, normál méretű zárbetétről beszélünk,ezért a zárcsere alkalmazásakor figyelembe kell venni a rögzítő csavar közepétől mért külső és belső oldalt. Ezeket a méreteket főként az ajtó vastagsága határozza meg, illetve a zárvédő pajzs, címke vastagsága.

Ilyen mértek pl. 35/40, 35/50, 40/40, 45/45 mm, de már találkoztunk 50/55 mm mérettel is műanyag bejárati ajtóban. Így mindig zárszerviz szolgáltatást érdemes rendelni a műanyag ajtó zárbetét-cseréjéhez.

Középkategóriás zárbetétek

Vállaljuk Budapesten, Pest megyében a középkategóriás zárbetétek nyitását, illetve igény esetén a cseréjét!

Amit ezekről a zárbetétekről kell tudni, hogy mint a nevükben is szerepel, középszerűek, lapon mart kivitelűek. Ez azt jelenti, hogy a kulcsot, minkét oldalával be lehet tolni vízszintesen a zárba.

A zárbetétek főbb jellemzői a fúrásvédelem, a lapon mart kivitel, 3 vagy 5 kulcsos verzió, egyszerű 6 vagy 7 soros zárcsap kialakítás, illetve a zárforgalmazó által megigényelt MABISZ tanúsítvány.

Ezek a zárbetétek már komolyabbnak mondhatók, mint amilyenekkel a műanyag ajtókat szállítják/szerelik, viszont semmilyen manipulatív zárnyitásnak nem állnak ellent, mint pl. törés, finomnyitás, magkihúzás. De ezt nem is várhatjuk el tőlük, hiszen egy törésvédelemmel ellátott zárbetét alapméretben is 25-28 ezer forintnál kezdődik, amire még semmilyen munkadíj nem tevődött rá.

Várjuk műanyag ajtó zárbetétcserével kapcsolatos hívásukat! Akár aznapi cserét, szerelést tudunk biztosítani!

Törésvédett, védőkártyás zárbetétek

Ezek azok a zárbetétek, amiket kimondottan ajánlunk a 100%-os biztonság eléréséhez! Ezt pedig el lehet érni egy műanyag ajtó esetén, zárbetét csere alkalmazásával! Ezek a zárbetétek úgy vannak kialakítva, hogy a különböző zárnyitási praktikáknak, trükköknek, eszközöknek ellenálljanak.

Ilyen például a zárfúrás, a zármag-kihúzás, a zártörés, a finomnyitás, pikkelés, zárfésülés. Nem véletlenül ajánljuk ezeknek a zárbetéteknek az alkalmazását, hiszen a gyártók hosszú ideig tesztelték őket, és ezután kapták meg a TÜV európai ajánlást, minősítést.

Persze mondják, hogy kinyithatatlan zár nincs, és mindenki nézegeti a neten a zárfeltöréses, zárnyitásos videókat. Ezek lejárató kampányok a zárgyártó cégek között, hogy mindenki többet tudjon eladni a saját termékéből a másik gyártó termékének lehúzásával.

A zárbetét, amit ajánlunk, raktárkészleten és a szervizautónkban megtalálható, több márkában, különböző méretben. 3 db kulcsot adunk a zárbetéthez, amit mindig az ügyfél előtt bontunk ki. A dobozban még található egy másolásvédő kártya is, ami az ügyfél biztonságát védi, és ez szükséges a kulcs másolásakor.

Ezeket a kulcsokat számkód alapján egy drága, professzionális gépen készíti/másolja partnerünk, a Kulcskirály!

Ami még nagy előnye ennek az izraeli zárbetétnek, hogy magyarországi kizárólagos forgalmazója mi vagyunk, ezért az árat lent tudjuk tartani. Kényelmi funkció kialakítása miatt, belső tekerőgombot tudunk a helyszínen rászerelni, illetve ha a kapuban szeretne egy ugyanilye zárbetétet, akkor össze is tudjuk őket kódolni!

Zárbetét csere árainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

Tehát aki műanyag ajtajába RB prémium zárbetétet szeretne, az a Zár Zorro-t keresse!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest