zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Zárszerelés, zárszerviz Dunakeszin

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

A mai világban bárkivel megeshet, hogy kizárja magát, elhagyja a lakáskulcsait, vagy éppen elromlik az ajtózárja, természetesen mindig a legrosszabbkor.

Ilyenkor zárszerelő szakemberre van szükség, hogy az szaktudásával úgy nyissa ki az ajtót, szerelje be az új zárat, hogy utána ne kelljen egy új bejárati ajtót venni. Sokan, akik nem értenek hozzá, sajnos hagyják a szomszédot, gondnokot, ismerőst az ajtót feszegetni, szétbarmolni, amit utólag már helyrehozni nem lehet! Cégünk szakemberei garantáltan sérülésmentesen nyitják ki az ajtókat, bennük csak zárat kell majd utólag cserélni, de új ajtót nem kell venni, az asztalost nem kell hívni új borításért.

Cégünk vállal mindenfajta zárszerviz szolgáltatást a főváros közelében, Dunakeszin! Teljes körű ajtózár-szerviz Dunakeszin, ajtó megerősítések a műanyag- és panelajtóknál, zárbetét csere a kínai ajtóban, zárszerkezet csere a Securemme záras biztonsági ajtókban és zárbetétcsere az izraeli bejárati ajtókban!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Zárszerviz Dunakeszi, Dunapart

Dunakeszi Duna-parti része kertes, családi házas és nyaralóövezet, valamint egy sétány. Itt ugyanolyan emberek laknak, mint a városban és nekik is vannak bejárati ajtóik, ami lehet műanyag-, fém-, fa bejárati ajtó, garázsajtó, kertkapu, tároló ajtó. Az itt élő emberek ugyanúgy igénybe vehetik Dunakeszi Zárszerviz szolgáltatásunkat.

Persze nagyon sok kerti házzal rendelkező férfi honfitársuk egy kertkapu vagy bejárati ajtó zárbetét cseréjéhez nem fog zárszelő céget hívni, mert maga is meg tudja csinálni. Ám aki úgy gondolja, hogy szüksége van a segítségünkre, legyen szó kár felső- vagy alsózárról, biztonsági ajtózárról, vagy ajtónyitásról, úgy készségesen állunk a Duna-parti és annak környezetében lévő ügyfelek segítségére. A Duna parton több vendégváró, vagy gyors étterem működik, elég sok vendéglátóiparban dolgozó üzletágnak segítettünk már zárszerviz tevékenységünkkel.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Zárszerelő, zárlakatos Dunakeszi

A tisztánlátás érdekében: mi nem hegesztési munkákat, garázskapukat, kertkapukat vagy előtetőket készítünk, hanem a zárlakatos szakmából kifejlődött zárszerviz tevékenységet folytatjuk, végezzük, Dunakeszi területén.

Ez pontosan mit is takar? Családi házak, panelházak, társasházak, lakóingatlanok ajtóit teljes körű zárszerviz szolgáltatással látjuk el. Ennek keretében az ajtókban zárcserét, zárnyitást, ajtónyitást, rosszul csukódó ajtó esetében – ajtóbeállítást, kilincs cserét végzünk. Mindezt szakszerűen, garanciális feltételekkel.

Nem nagyon van Dunakeszin olyan ajtó, amivel ne tudnánk megbirkózni. Legyen szó akár műanyag ajtóról, acélajtóról, Mul-T-Lock/Superlock ajtóról, kínai Hisec, Secdoors lemezajtókról, sima panelajtóról, tároló ajtóról, Dunakeszi zárszerviz cégünk jól felszerelt szervizautóval, precíz, pontos, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező zárszerelő szakemberrel bármilyen ajtózár hibát elhárít.

Megpróbálunk minél előbb, aznapi, egy-két órán belüli időpontot adni az ügyfeleknek és a megrendelt zárszerviz tevékenységet elvégezni.

Ne várja meg, míg tönkremegy ajtózárja, nézesse meg zárszerviz cégünkkel! Ha szükséges kicseréljük, ha csak kisebb a probléma, azt a helyszínen elhárítjuk!

Zárszerviz árainkról érdeklődjön telefonon! Küldhet fotót is, e-mailben, Viberen, Whatsapp-on. Tájékozódjon és hívjon minket ITT.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Dunakeszi ajtózár-szerviz, kiszállással

Budapesti zárszerviz gyorsszolgáltatóként, nagyon szívesen vállalunk, megyünk, dolgozunk Dunakeszi városában! Segítünk az ott élő emberek ajtózárjainak tökéletes működésében!

Mint már említettük, budapesti cég vagyunk, viszont semmilyen külön kiszállási díjat nem számolunk fel a dunakeszi lakosságnak! Hívjanak bennünket munkaidőben központi zárszervizes telefonszámainkon, készséggel állunk rendelkezésükre!

Pár tevékenységi kört említenénk, amivel verhetetlen áron dolgozunk, a többi zárszerviz céggel szemben! Securemme, Mottura, Viro zárcsere Dunakeszi, RB LOCXIS és Keylocx zárbetét csere Dunakeszi, hevederzár szerelés Dunakeszi, műanyag ajtó vasalat- és zárbetét csere Dunakeszi, kínai biztonsági ajtó zárszerkezet- és zárbetét csere Dunakeszi.

Természetesen ezen kívül még akad más tevékenységi kör is ebben a szakmában, abban is nagyon szívesen segítünk. Hívjon bátran! Nincs baj! Mi megyünk!

Zárszerviz szolgáltatóként megpróbálunk olyan árakat alkalmazni a zárszerelés, zárjavítás során, hogy a dunakeszi ügyfelek minket válasszanak, velünk végeztessék el ajtózár problémájukat, legyen szó akár bejárati- akár teraszajtóról!

Nálunk semmilyen rejtett költség nincs! Kiszállás előtt a zárszerviz vezetőség telefonon tájékoztatja a megrendelőt a fizetés feltételeiről és a helyszínen készpénzben fizetendő végösszegről! Erről az összegről, minden esetben, zárszerelő kollégánk egy számlát állít ki, melyet az ügyfél akár el is tud számolni, vagy a biztosító felé be tudja nyújtani kárigényként.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Zárcsere garanciával Dunakeszin

Dunakeszi Budapest szomszédságában van, tulajdonképpen Káposztásmegyer, Fót és Göd öleli körbe. Ide a zárcsere során külön kiszállási díjat nem számolunk fel, mivel nekünk ez a város beletartozik Budapest közvetlen agglomerációjába. Nem is beszélve arról, hogy Dunakeszin még a parkoló díjat sem kell fizeti.

Dunakeszin van kertes övezet, társasházi övezet, lakóparki övezet. Így akad bőven olyan ajtó, amiért szükségük van zárszerelő szaktudásunkra.

Mi szívesen segítünk. Vállalunk Dunakeszin ajtózár cserét, zárbetét cserét, biztonsági- és bejárati ajtók többpontos zárjainak cseréjét.

Dunakeszin több olyan lakópark és társasház van, amiben olasz, Securemme biztonsági zárak találhatók. Ezeknek a tollas kulcsos záraknak a meghibásodása és kulcselvesztés miatti nyitását, zárkódolását (lamella cseréjét), illetve teljes zárszerkezet cseréjét vállaljuk. Védett profilú Securemme zárak esetén is!

A másik, ami kiemelkedő szerepet tölt be, az egy izraeli gyártó által gyártott, Mul-T-Lock többpontos biztonsági ajtó. Ezek általában 7x7, Classic és Interactive zárbetétekkel működnek. Ezeknek a zárbetéteknek vállaljuk a helyszíni zárbetét cseréjét, új, interaktív csapos, törésvédett és másolásvédett izraeli RB zárbetétekre. Vállalunk továbbá huzat által okozott ajtóbecsapódását is Dunakeszin.

A harmadik befutó a dunakeszi listán, amiből a második legtöbb ajtó található, az a kínaiak által gyártott kínai biztonsági lemezajtó. Egy- és kétzáras verzióban. HiSec, Secdoors reklámnéven hirdetik, világító kilincses, fehér és barna színben szerelt. Szinte nincs olyan hét, amikor Dunakeszi Zárszerviz cégünk ne szervizelne, ne cserélne zárat egy ilyen típusú bejárati ajtóban. Ezeknél a kínai ajtóknál a szervizautónkban minden megtalálható, ami szükséges, zárcseréhez, zárbetét cseréhez, alsó- és felső zárszerkezet cseréhez, letört kilincs cseréhez, ajtóbeállításhoz.

Tehát aki Dunakeszin lakik és ilyen kínai lemezajtaja van, az számíthat zárszerelő kollégánkra, mi segítünk mindenben!

Az első helyen említenénk meg a mindenki által nagyra tartott és népszerű fehér kivitelű, műanyag bejárati ajtót. Dunakeszin nincs olyan utca, ahol ne találkoznánk ilyen ház, vagy lakásajtóval. Ezekből van egyszárnyú, kétszárnyú, üveges vagy kazettás verzió, felhúzó (felemelő) kilincses változat, vagy kulcs-működtetésű verzió.

Sajnos a dunakeszi lakások építtetésekor az építtető nem nagyon figyelt oda a műanyag ajtó beépítésére, ezért akad bőven zárszervizes munkánk Dunakeszin. Ami itt a legtöbb probléma, az az ajtó élén végigfutó ajtó élzár vasalat (szalagzár), a zárbetét- illetve kilincs csere. Ezek szervizelése során az ajtót is beállítjuk az ügyfeleknek, hogy könnyebben tudják azt használni.

Dunakeszin a bejárati ajtók vasalatai a következő típusok lehetnek, amelyet az elmúlt két évben elvégzett munkák alapján állítottuk össze. GU, Roto, Elzett, Maco és Schüring többpontos zárvasalatok.

Ha Önnek is műanyag bejárati ajtaja van, netán Dunakeszin lakik, és szeretne egy megbízható precíz, pontos, garanciát vállaló zárszerviz céget, akkor hívjon minket!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Hevederzár szerelés Dunakeszin

A legmegbízhatóbb és legolcsóbb megoldás az ajtóbefeszítés ellen egy hevederzár felszerelése. Stabil, megbízható, halkan működő, precíz szerkezet. Dunakeszi zárszerviz cégünk, egy MABISZ által bevizsgált hevederzár testet, illetve egy izraeli hevederzár betétet telepít a bejárati ajtóra, garanciával, szakszerűen, gyors kiszállással.

Hevederzár szerelését vállaljuk műanyag bejárati ajtókra, kínai lemezajtókra, biztonsági ajtókra, régi panelajtókra, vagy bármilyen egyéb faajtókra.

Általában fehér színű vízszintes kivitelű hevederzárakat szerelünk. A hevederzárak felszerelése Dunakeszin, cégünknél rugalmas szervizellátással történik. Csupán 3 dologra van szükségünk az ügyféltől, egy ajtólap szélességre (ami nyílik), egy ajtólap vastagságra és egy fotóra az ajtóról belülről. Ezt küldheti nekünk applikációk segítségével (Viber, Whatsapp), vagy e-mailben. Általában tudjuk tartani a weboldalon meghirdetett hevederzár árakat. Ugyanazon az áron szereljük fel, mint Budapest kerületeiben, azaz felár és kiszállási díj nélkül!

A hevederzárban lévő zárbetét a prémium kategóriát képviseli, ami annyit jelent, hogy mindenfajta zárrongálási módszernek ellenáll, fúrásnak, törésnek, savazásnak és a finomnyitásnak. Ezen felül másolásvédelemmel ellátott a zárbetét!

 

Vállalunk hevederzár felszerelést Dunakeszin hétfőtől péntekig, munkaidőben (8-20), jó áron, szakszerűen, precízen, pontosan, számlával. Hevederzárat sem hétvégén, sem éjszaka nem szerelünk, ezt mindenképpen fontos tudni!

Szereltessen Barlock hevederzárat, erősítse meg ajtaját, védje otthonát!

06-70-770-2942