Zárszerviz X. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST X. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Olajliget Kft. – Budapest X. Olajliget u.

Műanyag ajtó vasalatát cseréltük a Kft-nek, mely a rendszeres használtság miatt megadta magát. A Vorne vasalat helyére, egy minőségi, Schüring strapabíró szerkezetet szereltünk.

Társasház – Budapest X. Liget u.

Betörés történt a társasházban. Több lakónak is szereltünk fel a műanyag ajtajára hevederzárat, amelyeket zárszerviz cégünk még a betörés napján el is kezdett felszerelni, majd egy héten keresztül mindennap szereltünk fel további hevederzárakat.

Estrea Kft. – Budapest X. Fehér út

Régi tekerőgombos hevederzárat cseréltünk le egy jóval korszerűbb hevederzárra. Egy minőségi zárbetétet kapott az ügyfél, kártyavédelemmel.

Cargo-Hungary Kft. – Budapest X. Gyömrői út

Kazánház lemezajtaját erősítettük meg befeszítés-gátlóval, hogy illetéktelen személyek ne tudjanak bemenni.

Dekorland-Color Kft. – Budapest X. Gyömrői út

A cég pénzkazettáját nem tudták kinyitni, mert a kis tollas kulcsos zár egyik lamellája eltörött, így nem nyitotta a zárat a kulcs. Zárszervizes szakemberünk sérülésmentesen kinyitotta ezt, majd helyszíni zárjavítást hajtottunk végre.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Magánszemély  – Budapest X. Kőér utca

Zárszerviz szolgáltatást rendeletek az esti órákban, mert a munkából hazaérkezvén a felső zár nem reagált a kulcsra. Gyorsan a helyszínre érkeztünk és elhárítottuk a problémát.

Zárszerviz szolgáltató cégünk a Maglódi úton egy beragadt szobaajtó nyitásához sietett. Kiesett a Lővér zár nyelve. A nyitás után kicseréltük az ügyfélnek a zárat.

Gyors zárszervizünk az Újhegyi úton, CR T-cambio, Iseo, Mottura zárakat szerelt, cserélt, a már meglévő bejárati ajtókban a lakóparkban.

Non-stop zárszerviz cégünk a X. kerület Bihari úton, egy társasház bejárati ajtajára felszerelt ajtóbehúzón-ajtócsukón állított, mert a lakók nagyon panaszkodtak, hogy csapódik.

Gyorsszervizünk a Jászberényi úton félkaros hevederzárat szerelt egy felfeszített nyílászáróra.

X. kerületi zárszerviz cégünk a Kőrösi Csoma Sándor úton, Mul-T-Lock és Superlock zárszerkezetet és zárbetétet cserélt és fogaskerekezett fel a helyszínen.

Kőbányai zárszerviz cégünk, a Zágrábi úton, kistestű Mottura, tollas kulcsos zárat cserélt egy biztonsági rácsajtóban.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

X. kerület Harmat utcai zárszervizünk egy becsapódott ajtó nyitását végezte el, helyszíni kiszállással, sérülésmentesen!

Gergely utcai zárszervizünk CR 2650/28-as tollas kulcsos ajtózárat cserélt kulcselvesztés miatt.

Sörgyár utcai zárszervizünk az egyik gyorsétterem ajtaját állította be, mert a zsanérok leültek, így az ajtó már nagyon szorult.

X. kerület Vaspály utcai zárszervizünk sürgősségi ajtónyitást végzett csőtörés miatt! Nagyon elégedett volt a közös képviselő a munkánkkal, máskor is minket fog hívni, azt mondta.

Ónodi közben zárszervizünk egy 700-as zárat cserélt, mert a régi teljesen elromlott. Az ügyfél már alig tudta használni.