Zárszerviz XXII. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST XXII. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Budapest XXII. Bocskai u.

Zárjavítást, zárcserét rendeltek tőlünk egy családi ház több ajtójánál, továbbá műanyag ablakok vasalatait is cseréltük.

Budapest XXII. Csap u.

Gyors kiszállással volt szükség zárszerviz szolgáltatásukra. Egy kisgyerek zárta be magára az ajtót, és nem tudta azt kinyitni.

Budapest XXII. Komló u.

Azonnali zárcserét rendeltek tőlünk Budapest XXII. kerületében, mert a ház előtti autóból ellopták a pótkulcsot. Pont nyaralni indultak és nem merték otthagyni így a lakást.

Budapest XXII. Arany János u.

Zárcsere csapatunk telefonos megrendelésre, két darab zárbetét cserére szállt ki a helyszínre. Gyors munkavégzést, garanciális zárcserét végeztünk, az ügyfél 100 százalékban elégedett volt.

Budapest XXII. Bem József u.

Bejárati ajtó megrongálásának a helyrehozásával bízták meg cégünket. Családi vita során berúgták az ajtót, ennek a zárját és fogadórészt kellett megszerelni, zárhatóvá tenni.

Budapest XXII. Krajcár u.

Profi zárszerelő szakembereink egy közel 150 kg-os biztonsági ajtót emeltek le és cseréltek benne biztonsági zárszerkezetet. Itt két ember volt szükséges a munkához az ajtó súlya miatt. Profi szaktudásuknak köszönhetően, gyorsan, és garanciálisan elkészült a zárcsere.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XXII. Csokonai utca

Betörés ellen védett zárbetéteket cseréltünk az ügyfél felkérésére, mert a biztosító társaság ezt követelte a szerződés megkötéséhez. Az ügyfél egy izraeli, RB LOXCIS interaktív csapos cilindert kapott az ajtóba.

Budapest XXII. Boros út

Zárszerelő lakatosunk zárszerviz tevékenységet folytatott egy elromlott záron. A régi zár kiszedése után egy új, biztonságosabb zárszerkezet lett beszerelve.

Budapest XXII. Szegfű u.

Zárszerviz cégünket sürgősségi munkára rendelték ki a helyszínre, mert az ajtózár-betétet bepillanatragasztózták, így nem tudtak bemenni a lakásba.

Budapest XXII. Mária Terézia utca

Bevéső zártestet cserét zárszerelő szakemberünk egy templom ajtóban. Nagyon örült a közösség, hogy ugyanolyan zárat tudtunk beszerelni és nem kellett az ajtót átalakítani.

Budapest XXII. Alsó Sas u.

Helyszíni ajtójavítást és zárcserét végeztünk egy fa bejárati ajtón. A megöregedett, kikopott zárakat cseréltük ki és megerősítettük az ajtót is.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XXII. Komáromi út

Műanyag ajtó javítást, zárszerelést vállaltunk egy kilincs-felhúzós Pavo vasalaton. A régi, török vasalat helyére egy modernebb, megbízhatóbb, német, Fuhr kulcsműködtetésű vasalat került installálásra.

Budapest XXII. Gádor utca

Lakatos szervizünk garanciális szolgáltatást végzett egy régi, Viro biztonsági zárral ellátott ajtón. Az ügyfél nagyon örült, hogy megmentettük a zárat neki.

Budapest XXII. Kápolna utca

Ajtó- és ablakvasalat cserét végzett zárszervizünk egy családi ház több nyílászáróján.

Budapest XXII. Hős u.

Jól felszerelt mobil szervizautónkkal érkezett a helyszínre zárszakemberünk, ahol törésvédett zárbetét cserét végzett az ügyfél kérésére, a lakás biztonságának a növelése végett.