Zárszerviz IV. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST IV. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

OSG Hungary Kft. – Budapest IV. Íves u.

Zárszerviz cégünket, immár negyedszerre hívják a rengeteg irodaajtó zárjainak karbantartására, zárbetétjeinek kódolására, ajtóbehúzók szerelésére, beállítására. Itt mindig nagy volumenű zárszervizes munkákat végeztetnek velünk. Régi ügyfelünk a cég, gyakran az alkalmazottak magánszemélyként is igénybe veszik zárszerviz szolgáltatásainkat, pl. zárcserét, hevederzár szerelést.

Spektrum Méréstechnikai Kft. – Budapest IV. Csányi L. u.

Magzett típusú vízszintes hevederzárban, kulcselvesztés miatt, másolásvédett zárbetétet cseréltünk. Zárszervizes kollégánk a helyszínen fogaskerekezte fel az új zárbetétet.

Vonalkód Rendszerház Kft. – Budapest IV. Fóti út

Az iroda fürdőszoba ajtaját az alkalmazottak nem tudták kinyitni, ezért gyors zárnyitást kértek tőlünk. Mi kinyitottuk, majd kicseréltük a Top Lővér bevéső zárat.

Do-Norva Bt.  – Budapest IV. Istvántelki út

Becsapódott ajtó miatt volt szükségük műszaki ajtónyitás tudásunkra. Zárszerviz cégünk sérülésmentesen nyitotta ki az ügyfél becsapódott bejárati ajtaját.

Brass Kft. – Budapest IV. Flottila u.

Turul rendszerű, három ponton reteszelő ajtójukban végeztünk komplett zárszerkezet cserét. Az ügyfél csak annyit mondott a végén: „Hajrá zárszerviz!”

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Újpesti Király Patika – Budapest IV. Király u.

Zárszerviz csapatunk egy gyors zárjavítási feladatot végzett el a gyógyszertárnak.

Screen-Art Kft. – Budapest IV. Váci út

Dierre biztonsági ajtóra, zárszerelő kollégánk komplett címke és kilincsgarnitúrát szerelt fel, és az ügyfél kérésére, a plusz kulcsok készítésére, Kulcskirály partnerünket ajánlottuk.

Magánszemély – Budapest IV. Megyeri út

Zárszakértő kollégánk egy fa ajtón lévő Miskolci vízszintes hevederzárba egy Zone típusú zárbetétet cserélt ki, egy jóval biztonságosabb RB LOCXIS fogaskerekes zárbetétre.

Magánszemély – Budapest IV. Szíjgyártó u.

Egy CR biztonsági zárszerkezetet cserélt ki és állított be zárszervizes kollégánk. A hölgy nagyon elégedett volt.

Pomádé Szépségszalon – Budapest IV. Reviczky u.

Egy zárbetétbe beletört kulcs miatt találtak ránk az üzletből „zárszerviz” kulcsszóra. A gyorsan a helyszínre érkező kollégával a fodrász hölgyek nagyon elégedettek voltak.

Állatorvosi Rendelő  – Budapest IV. Bárdos u.

A rendelőben dolgozó asszisztens zárbetétet akart cserélni saját magának, de a rögzítő csavar feje le volt darálva, ezért ez nem sikerült. Közeli zárszerviz cégünket hívták ennek megoldására. A zárcserét szakszerűen, rövid idő alatt elvégeztük.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Társasház - Budapest IV. Csíkszentiván u.

A ház egyik lakásában, Maco zárszerviz cégünk az erkélyajtó vasalatot cserélte gyorsan, szakszerűen.

Pluto Állateledel és Horgászbolt  - Budapest IV. Székpatak u.

Zárszerviz Kft-nk egy azonos zárlatú rendszert épített ki az üzlet kérésére.

Társasház - Budapest IV. Csíksomlyó u. 2.

Ez egy lakópark, ahol mindenkinek Mul-T-Lock rendszerű biztonsági ajtaja van. A lakók rendszeresen hívják zárszerviz cégünket Mul-T-Lock zárbetét cserére, vagy a meglévő zárbetét helyszíni átkódolására. Zárszerviz autóink jól felszereltek, több méretű izraeli zárbetéttel és zárszerkezetekkel vannak felkészülve ezekre a feladatokra.

Társasház - Budapest IV. Homoktövis u.

Ebben az utcában sok lépcsőház van. A legtöbbjükben Securemme olasz biztonsági zár van beszerelve, de zárszerelő kollégánk találkozott itt már Mottura és Cisa trezorzárakkal is, valamint Moia, Iseo és Potent tollasl kulcsos biztonsági zárakkal egyaránt. IV. kerületi zárszerviz cégünket szinte már majdnem minden lépcsőházba hívták kulcselvesztés miatti zárcserére, lamella-köteg cserére, zárkódolásra.