Superlock bejárati ajtózár cseréje

Főként Budapest belső kerületeiben található lakóparkokban, társasházakban találkozhatunk izraeli gyártmányú biztonsági ajtókkal, melyekben egy aszimmetrikus méretű, fogaskerekes zárbetét található. Ilyen pl. a VI. kerületi Ó utca 24-26. sz alatti társasház. A zárbetéthez tartozó kulcs jellegzetessége, hogy a kulcs fején egy műanyag, világoskék színű borítás található, melyen az SL, azaz a Superlock embléma látható.

A Superlock zárbetét csere kiszállással, Budapesten

Ez egy nagyon jó minőségű zárbetét, csak sajnos a magyarországi Superlock értékesítés már nem működik. A Superlock zárbetétek cseréjét ki tudjuk váltani, egy vele kompatibilis, minőségileg már magasabb kategóriájú, szintén izraeli gyártó által forgalmazott, RB zárbetéttel, pl. LOCXIS 3 kulcsos zárbetét vagy Keylocx 5 kulcsos zárbetét.

A biztonsági ajtóban lévő Superlock zárbetét cseréje elég bonyolult feladat, mivel nemcsak egy zárbetét rögzítő csavart kell kitekerni a szétszedéshez, hanem a teljes kilincs-garnitúrát, vagy más néven zárvédő pajzsot meg kell bontani ahhoz, hogy a zárbetét csere műveletét végre tudjuk hajtani. Ezért ebben az esetben a zárcserét ügyfélszolgálatunkon keresztül meg tudja rendelni, és így Önnek nem kell aggódnia afelől, hogy nyitva marad a bejárati ajtaja!

A másik dolog, ami miatt mindenképpen szakemberhez kell fordulnia ez ügyben, hogy a zárbetétre gyárilag nincs felszerelve a fogaskerék, ami pedig szükséges. A zárbetét fogaskerekezését még véletlenül sem szabad elvégezni házilag, mert a zárhenger kihúzásakor könnyedén összeakadhatnak az interaktív csapok, és onnantól kezdve nem működik a zárbetét.

Superlock zárbetét csere RB LOCXIS zárbetétre

Cégünk vállalja Budapest területén, Superlock zárbetétek gyors, garanciális, számlaképes, minőségi és szakszerű cseréjét! Amire nagyon kell figyelni, hogy ne engedjék, hogy a zárszerviz cégek, az ajtó jelenlegi biztonsági fokozatát lecsökkentsék, silány minőségű zárbetétek beszerelésével!

Mint a nevében is benne van, ez tényleg ez szuper zárbetét, de mivel sajnos nincs már utánpótlás ebből a termékből, ezért csakis ugyanilyen, vagy ennél magasabb minőségű zárbetét cserét rendeljen meg!

A Superlock zárbetét cseréjekor, mi egy olyan izraeli terméket teszünk az ajtóba, ami nemcsak másolásvédelemmel van ellátva, hanem a MABISZ legmagasabb szintű, 6. osztályú besorolási fokozatát nyerte el. Cégünk a jövőben gondoskodik a zárbetétek teljes körű beszerzéséről, szervizeléséről, illetve azok kulcsmásolásáról.

Akinek Superlock zárral felszerelt biztonsági ajtaja van, hívja diszpécserszolgálatunkat, ami hétköznapokon, hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között fogadja hívását, kérjen szaktanácsot vagy árajánlatot a zárbetét cserére!

Ha elhagyta a Superlock kulcsát, vagy az illetéktelen kezekbe került, akkor mindenféleképp cseréltessen zárat, zárbetétet, mert nem tudhatja, hogy milyen szándékú egyénhez került a kulcs, nehogy valaki bejusson a lakásába!

A Superlock zárcilinder cseréjekor mindig számlát állítunk ki az ügyfél számára, így, ha az ügyfél rendelkezik lakásbiztosítással, akkor a biztosító meg is téríti azt. Egy ilyen izraeli, fogaskerekes zárbetét csere, 3 darab gyári kulccsal és a hozzá tartozó másolásvédő kártyával együtt, kompletten bruttó 48.000 Ft-ba kerül Budapest területén.

Amennyiben a Keylocx, Mabisz 5 besorolású zárbetétet választja, akkor a zárcsere komplett ára 36.000 Ft. Mindkét zárbetét másolásvédett, azaz kulcsai csak kártyával másolhatók 2030-ig.

Superlock többpontos ajtózár-szerkezet csere

Az elmúlt 15 évben nagyon sok izraeli beruházásba vontak be bejárati ajtókat, amelyeket valamelyik építtető végzett, így ezekbe a lakóépületekbe szintén izraeli ajtók kerültek beszerelésre. Gyakran találkozunk a világhírű Superlock vállalat által gyártott biztonsági bejárati ajtókkal.

Ezekben az ajtókban többpontos, fogasíves meghajtású Superlock zárszerkezet van beszerelve, melyeket cilinderbetét hajt. Így történik a többpontos zárás. Az idők elteltével azonban ezek a zárak is kezdenek megkopni, így cserére szorulnak.

A Zár Zorro Kft bizonyos típusú Superlock zárakat közvetlenül a gyártótól vásárol, így ezek a zárcserék, helyszíni szerviz keretében, raktárkészletről, akár egy munkanapon belül elvégezhetők. A Superlock zárszerkezet csere nem egy egyszerű feladat, mivel az ajtót le kell emelni és a rudazatokat ki kell fűzni. Precíz szaktudást igényel a dolog, mely komoly tapasztalatot kíván. Ráadásul a Superlock zárcsere kétemberes munkát igényel, mivel az ajtó súlya 100 kg felett van, így a leemelése nehézkes

Cégünk korrekt áron vállal Superlock zárcserét Budapest összes kerületében, gyorsan, szakszerűen!

Tehát mindent egy helyen: Zorro-nál!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, ajtónyitás, ajtónyitás Budapest, zárlakatos, zárlakatos Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Jó tudni! - Superlock kulcsainak védelme

A Superlock zárbetét egy kitűnő, interaktív csaprendszerű zárcilinder. Lapon mart kivitelű kulcs tartozik hozzá. Viszont a kulcsainak a szabadalmi védelme már lejárt! Ez annyit jelent, hogy a kulcs szabadon másolható, már nem kell hozzá semmilyen kártya, sem kódszám.

Tehát, ha bárkinek odaadja a kulcsot, akkor az minden gond nélkül, 3000-4000 forintért lemásoltathatja egy zárszaküzletben vagy kulcsmásolónál

Superlock zárbetét csere szolgáltatásaink

Superlock zárbetét csere
Superlock zárcsere Budapest
Fogaskerekes Superlock zárbetét csere
Izraeli zárbetét csere
Interaktív zárbetét csere
Másolásvédett zárbetét csere

Garanciális Superlock zárcsere
Superlock zárszerkezet csere
Helyszíni zárbetét csere
Becsapódott Superlock ajtónyitás
Superlock budapesti zárszerviz
Superlock zárcsere jó áron