Superlock zárcsere

Főként Budapest belső kerületeiben található lakóparkokban, társasházakban találkozhatunk izraeli gyártmányú biztonsági ajtókkal, melyekben egy aszimmetrikus méretű, fogaskerekes zárbetét található. Ilyen pl. a VI. kerületi Ó utca 24-26. sz alatti társasház. A zárbetéthez tartozó kulcs jellegzetessége, hogy a kulcs fején egy műanyag, világoskék színű borítás található, melyen az SL, azaz a Superlock embléma látható.

A Superlock zárbetét

Ez egy nagyon jó minőségű zárbetét, csak sajnos a magyarországi Superlock értékesítés már nem működik. A Superlock zárbetétek cseréjét ki tudjuk váltani, egy vele kompatibilis, minőségileg már magasabb kategóriájú, szintén izraeli gyártó által forgalmazott, RB zárbetéttel.

A biztonsági ajtóban lévő Superlock zárbetét cseréje elég bonyolult feladat, mivel nemcsak egy zárbetét rögzítő csavart kell kitekerni a szétszedéshez, hanem a teljes kilincs-garnitúrát, vagy más néven zárvédő pajzsot meg kell bontani ahhoz, hogy a zárbetét csere műveletét végre tudjuk hajtani. Ezért ebben az esetben a zárcserét ügyfélszolgálatunkon keresztül meg tudja rendelni, és így Önnek nem kell aggódnia afelől, hogy nyitva marad a bejárati ajtaja!

A másik dolog, ami miatt mindenképpen szakemberhez kell fordulnia ez ügyben, hogy a zárbetétre gyárilag nincs felszerelve a fogaskerék, így azt a kollégánk a helyszínen fogja a zárbetétre felhelyezni. A zárbetét fogaskerekezését még véletlenül sem szabad elvégezni házilag, mert a zárhenger kihúzásakor könnyedén összeakadhatnak az interaktív csapok, és onnantól kezdve nem működik a zárbetét.

Superlock zárbetét csere

Cégünk vállalja Budapest területén, Superlock zárbetétek gyors, garanciális, számlaképes, minőségi és szakszerű cseréjét! Amire nagyon kell figyelni, hogy ne engedjék, hogy a zárszerviz cégek, az ajtó jelenlegi biztonsági fokozatát lecsökkentsék, silány minőségű zárbetétek beszerelésével!

Mint a nevében is benne van, ez tényleg ez szuper zárbetét, de mivel sajnos nincs már utánpótlás ebből a termékből, ezért csakis ugyanilyen, vagy ennél magasabb minőségű zárbetét cserét rendeljen meg!

A Superlock zárbetét cseréjekor, mi egy olyan izraeli terméket teszünk az ajtóba, ami nemcsak másolásvédelemmel van ellátva, hanem a MABISZ legmagasabb szintű, 6. osztályú besorolási fokozatát nyerte el. Cégünk a jövőben gondoskodik a zárbetétek teljes körű beszerzéséről, szervizeléséről, illetve azok kulcsmásolásáról.

Akinek Superlock zárral felszerelt biztonsági ajtaja van, hívja diszpécserszolgálatunkat, hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között, kérjen szaktanácsot, vagy árajánlatot a zárbetét cserére!

Ha elhagyta a Superlock kulcsát, vagy az illetéktelen kezekbe került, akkor mindenféleképp cseréltessen zárat, zárbetétet, mert nem tudhatja, hogy milyen szándékú egyénhez került a kulcs, nehogy valaki bejusson a lakásába!

A Superlock zárcilinder cseréjekor egy ÁFA-s számlát állítunk ki az ügyfél számára, így ha az ügyfél rendelkezik lakásbiztosítással, akkor a biztosító meg is téríti azt. Egy ilyen izraeli, fogaskerekes zárbetét csere, 3 darab gyári kulccsal és a hozzá tartozó másolásvédő kártyával együtt, kompletten bruttó 40.000 Ft-ba kerül.

A zárcsere előnyei

Az RB LOXCIS zárbetét előnye a Superlock-kal szemben, hogy igény esetén, a zárhengerre belülről, egy kényelmi funkciót ellátó tekerőgombot tudunk szerelni, így nem kell minden alkalommal a kulcsot benne hagyni a zárban. Hazaérkezéskor csak rá kell fordítani a tekerőgombot és az ajtó zárva is van. Ez egy bruttó 6.000 forintos pluszköltséget von csak maga után.

Illetve, ha a Superlock biztonsági ajtó kívülről fix gombbal rendelkezik, akkor a zárbetét belsejébe egy vészfunkciót tudunk telepíteni. Ez két ok miatt is jó ötlet. Az egyik, ha véletlenül benne hagyták a kulcsot a zárban, akkor a tartalék kulccsal ki lehet azt nyitni. A másik, ha valaki elaludt vagy rosszul lett a lakásban, akkor a másik kulccsal kívülről ki lehet nyitni a zárbetétet, így nem kell szétfúrni az ajtózárat, ahogy egyes zárszerviz cégek szokták csinálni.

Fentieken kívül, van még egy nagy előnye az RB zárbetétnek. Ha a jövőben valamikor kulcselhagyás vagy kódkártya elvesztés történik, akkor nem kell zárbetétet cserélni, hanem mi viszünk a helyszínre egy új kulcskészletet egy új kódkártyával, és átkódoljuk a zárbetétet. Ennek a költsége csupán bruttó 20.000 Ft, azaz a zárbetét csere árának a fele!

Superlock zárszerviz szolgáltatásunk során, a fenti műveleteket a helyszínen végezzük el. Nem kell külön zárbetétért, fogaskerékért, ráfordító gombért külön-külön ide-oda rohangálni, nálunk minden készleten, a szerviz utóban megtalálható. Szakképzett kollégáink minden műveletet, pl. fogaskerekezést, zárbetét-kódolást a helyszínen elvégeznek ügyfeleinknek a zárszerelési szolgáltatás keretein belül!

Tehát mindent egy helyen: Zorro-nál!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, ajtónyitás, ajtónyitás Budapest, zárlakatos, zárlakatos Budapest
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Jó tudni!

A Superlock zárbetét egy kitűnő, interaktív csaprendszerű zárcilinder. Lapon mart kivitelű kulcs tartozik hozzá. Viszont a kulcsainak a szabadalmi védelme már lejárt! Ez annyit jelent, hogy a kulcs szabadon másolható, már nem kell hozzá semmilyen kártya, sem kódszám.

Tehát, ha bárkinek odaadja a kulcsot, akkor az mindem gond nélkül, 3000-4000 forintért lemásoltathatja egy zárszaküzletben vagy kulcsmásolónál.

Superlock zárbetét csere szolgáltatásaink

Superlock zárbetét csere
Superlock zárcsere Budapest
Fogaskerekes Superlock zárbetét csere
Izraeli zárbetét csere
Interaktív zárbetét csere
Másolásvédett zárbetét csere

Garanciális Superlock zárcsere
Superlock zárkódolás
Helyszíni zárbetét csere
Becsapódott Superlock ajtónyitás
Superlock kulcsmásolás Budapest
Superlock zárcsere jó áron