Zárszerviz VII. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST VII. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Társasház – Budapest VII. Wesselényi u.

Zárszerelést, zárjavítást végeztünk a társasház földszinti ablakain, a gondnok segítségével.

Ügyvédi Iroda – Budapest VII. Erzsébet krt.

Zárszerviz cégünk a tárgyaló ajtó kilincseit cserélte le, illetve több belső irodaajtót tett zárhatóvá.

T-Plusz Kft. – Budapest VII. Damjanich u.

Zárszerelő kollégánk egy bukó-nyíló ablakon egy Si-Aubi vasalat felső ollós szerkezetét cserélte ki, mert a régi eltört.

Magánszemély  – Budapest VII. Klauzál u.

Egy angol hölgy beletörte a Tesa zárbetétbe a kulcsot, mert rossz volt a kulcsmásolata. Nagyon örült, hogy megtalálta zárszerviz cégünket, hogy végre valaki beszélt angolul. Kinyitottuk és kicseréltük a zárbetétet egy CEI zárbetétre.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület – Budapest VII. Madách I. út

Több ajtóra is kértek cégünktől hevederzár szerelést, mert nagy értékű műszereket tartanak ezekben a helyiségekben. Nagyon örültek, hogy az öt hevederzárat azonos nyitásúra tudtuk kódolni, köszönhetően az izraeli, csúcsminőségű RB zárbetétnek.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

D.E.T. Himbit Kft. – Budapest VII. Rákóczi út

Elga és Hoppe típusú zártörés ellen védő pajzsokat, címkéket szereltünk fel, fehér és elox színben.

Hebros Kft. – Budapest VII. Benyovszky M. u.

Műanyag bejárati ajtajukon, végeztünk zárbetét cserét kulcselvesztés miatt. Egyúttal beállítottuk az ajtót is, hogy ne szoruljon.

Társasház – Budapest VII. Rumbach S. u.

A biciklitároló helyiségének a zárját cseréltük ki, illetve erősítettük meg egy hevederzárral.

Társasház – Budapest VII. Rózsa u.

Postaládazárakat cseréltünk és a feltört ládák ajtóit egyengettük vissza a társasház kérésére. A közös képviselő nagyon meg volt elégedve zárszerviz cégünkkel.

K+Z Kft. – Budapest VII. Péterfy S. u.

Egy utcára nyíló szuterén bejárati lemezajtaját egy rosszakaró beragasztózta. Ehhez kellett zárszerviz cégünknek SOS-be a helyszínre sietni. A zárbetétet kifúrtuk, kicseréltük egy másik zárbetétre, majd írtunk egy jegyzőkönyvet az eseményről.

Parkoló  – Budapest VII. Szinva u.

Nyílt téren lévő parkolóban egy lakókocsiba beletörték a kulcsot. Ezt kellett a helyszínen zárszervizelnünk, ami nem volt egyszerű, mert nagyon sötét volt és hideg. De megoldottuk.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Gozsdu Udvar Társasház – Budapest VII. Dob u.

Zárszerviz cégünk itt rengeteg Mul-T-Lock Intercative zárbetét cserélt és zárkódolást végzett Ez egy apartman ház, ahol folyamatosan cserélődnek a külföldi diákok, dolgozók és vendégeik. Állandó probléma a kulcselhagyás miatti ajtónyitás és zárcsere.

Agape Vendégház Kft. – Budapest VII. Akácfa u.

A vendégházban legalább 150 Dierre ajtó van beszerelve. Rendszeresen kódolunk Dierre zárakat, cserélünk kilincseket, kulcselvesztés miatt műszaki és sürgősségi ajtónyitást végzünk.

Mazsihisz – Budapest VII. Dohány u.

Itt egy nagyon rossz állapotú ajtóba futottunk bele. Ám többéves zárszerviz tapasztalattal rendelkező szakértő kollégánk megoldotta a problémát. A rabbi nagyon meg volt elégedve, bár sokalta az árat.

Kávézó – Budapest VII. Nagydiófa u.

A bárpult ajtaján lévő kis szekrényzárat kellett sérülésmentesen kinyitni. Megoldottuk, majd kicseréltük a bútorzárat. Ezt a munkát semmilyen zárszerviz cég nem akarta elvállalni, így máskor is minket hívnak majd.