Zárszerviz XVII. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST XVII. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Társasház – Budapest XVII. Péceli út

Ebben a társasházban, a XVII. kerületben Roto és Schüring vasalatokat zárszervizeltünk, több lakó bejárati ajtaja esetében, a közös képviselet felkérésére.

Eljáda Kft. – Budapest XVII. Csermely K. u.

A Kft-nek zárbetét-csere szolgáltatást végeztünk a bejárati fémajtóban.  Prémium kategóriás, törésvédett zárbetétet igényeltek, így az izraeli RB LOXCIS verzió mellett döntöttek.

Tom Connect Kft. – Budapest XVII. Pesti út

Ajtózár-cserét rendeltek zárszerviz cégünktől, melyet elvégeztünk, garanciálisan, precízen és szakszerűen. Gyors kiszállással végeztük el a zárszerelést.

Kőristó Kft.  – Budapest XVII. Kövistói u.

Dierre GO biztonsági ajtóban tollas kulcsos zárszerkezetet és Dierre/Atra kulcsköteget cseréltünk, majd elvégeztük az ajtóbeállítási és zárszervizelési feladatokat az ügyfél kérésére.

Budapest XVII. kerület, Aranykoszorú utcában, zárszerviz gyorsszolgáltatás keretében törésvédő pajzs felszerelését rendelték meg. A helyszínre kiérkező zárszerelő kollégánk gyors zárszerelést hajtott végre. Felszerelte a törésvédő pajzsot, illetve egy másolásvédett, izraeli RB zárbetétet szerelt be a régi helyére.

Budapest XVII. kerület, Brassó utcában általános zárszerviz szolgáltatást végeztünk egy családi háznál. Kertkapu és bejárati ajtó szervizelés, azaz ajtóbeállítás, zárbetét csere történt, gyorsan, szakszerűen, fix áron.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

A Budapest XVII. kerületi Egervár utcában, egyedi zárszerviz cégünk egy régi, akadozó Zone zárbetét helyére egy vadonatúj, 5 kulcsos, izraeli zárbetétet szerelt be, illetve kódolt össze az ügyfél lányának a lakásáéval. Nagyon örültek, hogy egy kulcs nyitja a két ajtó zárbetétjét.

Budapest XVII. Harsona utcában, egy régi faajtóban cseréltünk bevésőzárat és kilincsgarnitúrát, mert a régi zárszerkezet kilincse kikopott és nem húzta vissza a bevésőzár zárnyelvét. Nagyon meg volt elégedve az ügyfél budapesti zárszerviz cégünkkel.

Budapest XVII. Keszeg u.

Egy családi ház műanyag, erkély- és ablak Maco vasalatait cseréltük ki GR6 és 7-re. Az ügyfél nagyon örült, hogy megtalált minket a neten, mert senki más nem foglalkozik ilyennel.

Budapest XVII. Pajta utcában, egy Mul-T-Lock biztonsági ajtózárat szervizeltünk. A több pontos izraeli szerkezet kikopott és nehezen tudta már az ügyfél az ajtót kinyitni és bezárni. Zárszerviz cégünk a helyszínen elvégezte a zárjavítást, zárcserét, az ügyfél pedig elégedett volt az azonnali zárszerviz szolgáltatással!

Budapest XVII. Rácsos u.

Műanyag bejárati ajtót állítottunk be, mert az ajtólap már beleért a küszöbbe.

Zárszervizes kollégánk a helyszínen elvégezte az ajtóbeállítást, gyorsan, precízes és szakszerűen.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XVII. Rákóczi Ferenc utcában bejárati ajtó zárszerelést végeztünk egy kilincsfelhúzós ajtón. A kilincs rugója eltörött, ezt cseréltük. Továbbá az ellendarabokat is arrébb szereltük, hogy az ajtó ne szoruljon záráskor.

Budapest XVII. Tabán utca

Hevederzár szervizelést rendeletek meg tőlünk, mert a zárbetétbe, ami egy régi osztrák hevederzár volt, beleszorult a kulcs. Zárszerelő szakemberünk ezt kinyitotta, és egy új, MABISZ által bevizsgált, izraeli, fogaskerekes zárbetétet szerelt be. A régi kopott betétet meg kidobta az ügyfél.

Budapest XVII. Zrínyi utcában, postaláda szervizelést végeztünk egy társasház levelesládáin. Mesteremberünk nagy tapasztalattal és rutinnal, gyorsan ellátta a postaládazár-nyitási és zárcsere feladatokat.

Budapest XVII. Volán utcában, egy Cisa biztonsági ajtóban végeztünk zárkódolást, és biztosítottunk helyszíni gyors zárszerviz ellátást. Kilincsigazítás, kisebb ajtóbeállítás, digitális kitekintő felszerelése volt az elvégzett munka.

Budapest XVII. Tiszafüred utcában, ajtóbehúzó telepítését végeztük el, két nagy forgalmú társasházi ajtón. Helyszíni telepítéssel, gyorsan felszereltük az ajtóbehúzókat. Az ügyfél 100 százalékos elégedettséggel vélekedett rólunk.