Kale zárszerviz kiszállással Budapesten

A török biztonsági zárak közel ugyanolyan minőséget képviselnek, mint akár a német, vagy olasz társaik. Széleskörű palettájukat Magyarországon több ajtóban is megtalálhatjuk.

Nem nagyon jellemző a Kale biztonsági bevésőzárak meghibásodás miatti cseréje, inkább kulcselhagyás, vagy új lakásba költözés miatt szokott előfordulni, hogy zárszerviz cégünkhöz fordulnak az ügyfelek. Továbbá a Kale záras becsapódott ajtók nyitása is gyakori követelmény a zárszervizes munkálatok között.

Budapesten teljes körű kerületi lefedettséget biztosítunk Kale biztonsági ajtóval rendelkező ügyfeleink számára. Szolgáltatásaink: Kale tollas kulcsos és zárbetéttel működő, egyirányú zárak szerelése, cilinderes- és több pontos zárszerkezetek helyszíni cseréje, ajtóigazítás, ajtóbeállítás, zárcsere.

A Kale zárak területén igen nagy a választási lehetőség, ezért, ha nem Kale zárbetét cseréről van szó, akkor az ajtóban lévő bevésőzárról mindig kérünk egy fotót, a könnyebb beazonosítás, és a rugalmasabb, gyorsabb zárcsere végrehajtásának érdekében.

Zárszerviz munkáink során, eddig kétfajta Kale zárral rendelkező biztonsági ajtóval találkoztunk. Az egyik a gyári Kale ajtó, amit Törökországból hoztak be kompletten, és ezek lettek beszerelve. A másik pedig egy magyar ajtógyártó cég által gyártott ajtó, aki nemrég állt át a Kale zárak biztonsági ajtóban történő használatára. Mindkét ajtó kapcsán vállalunk teljes körű Kale zárszerviz szolgáltatást mind Budapesten, mind Pest megyében!

Kale török zárak helyszíni cseréje, raktárról

Zárszerviz csapatunk a helyszínen vállal és végez egyirányú- és többirányú tollas kulcsos és cilinderes vezérlésű bevésőzárak cseréjét, meghibásodás és kulcsvesztés miatt, a következő típusokból:

Kale 252RL - tollas kulcsos főzár-szerkezet

Kale 252R – főzár, cilinder működtetésű zárszerkezet

Kale 256CE – dupla cilinder záras, háromirányú zárszerkezet csere

Kale 257L – felső, tollas kulcsos, kiegészítő másodzár

Kale 257 – másodzár, cilinderes, egyirányú zár

06-70-770-2942

zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelés
zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelés
zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelés
zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelés