Kale zárszerviz

Kale zárszerviz

A török biztonsági zárak közel ugyanolyan minőséget képviselnek, mint akár a német, vagy olasz társaik. Széleskörű palettájukat Magyarországon több ajtóban is megtalálhatjuk.

zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelészárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelésNem nagyon jellemző a Kale biztonsági bevésőzárak meghibásodás miatti cseréje, inkább kulcselhagyás, vagy új lakásba költözés miatt szokott előfordulni, hogy zárszerviz cégünkhöz fordulnak az ügyfelek. Továbbá a Kale záras becsapódott ajtók nyitása is gyakori követelmény a zárszervizes munkálatok között.

Budapesten teljes körű kerületi lefedettséget biztosítunk Kale biztonsági ajtóval rendelkező ügyfeleink számára. Szolgáltatásaink: Kale zárbetét csere, Kale cilinder kulcsmásolás, cilinderes- és több pontos zárszerkezetek helyszíni cseréje, ajtóigazítás, ajtóbeállítás, zárcsere.

A Kale zárak területén igen nagy a választási lehetőség, ezért, ha nem Kale zárbetét cseréről van szó, akkor az ajtóban lévő bevésőzárról mindig kérünk egy fotót, a könnyebb beazonosítás, és a rugalmasabb, gyorsabb zárcsere végrehajtásának érdekében.

Zárszerviz munkáink során, eddig kétfajta Kale zárral rendelkező biztonsági ajtóval találkoztunk. Az egyik a gyári Kale ajtó, amit Törökországból hoztak be kompletten, és ezek lettek beszerelve. A másik pedig egy magyar ajtógyártó cég által gyártott ajtó, aki nemrég állt át a Kale zárak biztonsági ajtóban történő használatára. Mindkét ajtó kapcsán vállalunk teljes körű Kale zárszerviz szolgáltatást mind Budapesten, mind Pest megyében!

zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelés
zárszerviz, zárszerelő, zárcsere, zárszerelés