Zárszerviz XVIII. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST XVIII. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Hozák Kft. – Budapest XVIII. Halomi út

A Kft sürgősségi zárszerviz szolgáltatás miatt fordult cégünkhöz. Gyors zárbetét-cserére volt szükség, melyet elvégeztünk és egy prémium kategóriás, másolásvédő kártyával ellátott, RB LOCXIS zárbetétet szereltünk be.

Horizont Reklám Szerviz Kft. – Budapest XVIII. Darus u.

Sürgősségi zárcsere szolgáltatást rendelt tőlünk a Kft. Zárszerviz cégünk egy órán belüli helyszínre érkezéssel biztosította a Kft-nek a munkát. Felső, gombos zárat kellett cserélni, illetve ajtócímer garnitúrát.

Contact Team Kft. – Budapest XVIII. Paula u.

Ajtónyitás, zárnyitást rendeltek meg egy beragadt bejárati ajtó miatt. Kollégánk a helyszínen gyorsan, sérülésmentesen kinyitotta az ajtózárat. Nagyon örültek, hogy nem kellett zárat cserélni.

Redi Bt.  – Budapest XVIII. Kassa u.

Zárjavításra hívták gyorsszolgálati cégünket. A régi zárszerkezet olyan szinten szét volt kopva, hogy végül is zárcserét kellett eszközölnünk. Így új kulcsokat kapott a cég, illetve az összes ott dolgozó munkatárs.

Budapest XVIII. kerület, Havanna utcában, zárszerviz szolgáltatás keretében alsó- és felső zárbetét cserét kértek tőlünk az új lakók, mert most vették át az ingatlant. Nem szerették volna, ha a régi lakó esetleg bemenne a lakásba a régi kulcsával. Az ügyfél nagyon elégedett volt zárszerviz cégünkkel.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XVIII. kerület, Üllői úton, egy gyors zárcserét kellett elvégeznünk családi okok miatt. A részletekről nem tudunk, de nem is ránk tartozik. Kiszálltunk, kicseréltünk, megírtuk a számlát, megköszönték és mi eljöttünk.

A Budapest XVIII. kerületi Ady Endre úton zárcserét rendeltek tőlünk, mert az ajtóban lévő fogazott Tesa zárbetétet a betörők zármanipulációs módszerrel kinyitották. A Tesa zárbetét helyére egy interaktív csapos, izraeli zárbetétet szereltünk be.

Budapest XVIII. Cserép utcában, bejárati ajtózár cserét végeztünk el, gyorsan, szakszerűen, egy teljes körű garanciával. Az ügyfél rendkívül hálás volt, hogy ilyen gyorsan megoldottuk ajtózár problémáját.

Budapest XVIII. Iker u.

Elzett X11-es zárbetét kulcsát elhagyták a lakók. Ehhez kérték zárszerviz cégünk segítségét, hogy nyissuk ki az ajtót. Zárszerelő szakemberünk a helyszínen kifúrta a zárbetétet és egy új cilindert tett bele.

Budapest XVIII. Királyhágó úton egy műanyag ajtóban zárvasalatot cseréltünk, kopás és elhasználódás miatt. Továbbá az ajtózár fogadókat tettük arrébb és a fellazult kilincset igazítottuk meg.

Budapest XVIII. Liszt Ferenc u.

Hevederzárbetét cserét végeztünk kulcselvesztés miatt. Sürgős munka volt, mert az ügyfél nagyon félt, hogy váratlan látogatója lesz. Szervizautónk a hívástól számított egy órán belül a helyszínre érkezett, és kicserélte az ügyfél fogaskerekes hevederzár betétjét.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XVIII. Nyerges közben Tesa elektromos zárat cseréltünk ki beázás miatt az ügyfélnek. A szétkorhadt oszlopon befolyt a víz és tönkretette az elektromos zárat. A zárcsere után még egy műanyag dugót is tettünk az oszlopba, hogy ne ázzon el még egyszer.

Budapest XVIII. Sallai Imre utca

Biztonsági ajtóban tollas kulcsos Sab zárcserét végeztünk. A régi pont 20 éves zár volt. Még működött, de már akadozott és az ügyfél nem akarta kizárni magát, ezért rendelte meg tőlünk a zárcserét.

Budapest XVIII. Zrínyi utcában, egy Turul biztonsági ajtóban Immilock zárbetét helyére egy izraeli, másolásvédett RB LOXCIS zárbetétet szereltünk. A fogaskereket a helyszínen szereltük rá.

Budapest XVIII. Bókay Árpád utcában, új lakásba költözés miatt rendeltek tőlünk teljes zárcserét. Sztenderd munkavégzés volt, felső Lob zárszerkezet csere, miskolci hevederzárba fogaskerekes zárbetét csere, és egy kilincses Lővér zárban egy 30/35-ös, belső tekerőgombos zárcsere.

Budapest XVIII. Dolgozó úton, egy Elga postaládazár-cserét végeztünk. A postaláda lemez ajtaját is visszaegyengettük, mert már valaki felfeszegette azt, de nem bírta kinyitni.