Viro zárcsere

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak BudapestA Viro zárak, mondhatni azt is, hogy a legelterjedtebbek Magyarországon a biztonsági ajtók vonatkozásában, mert a Viro márkanév volt a legelső, aki betette a lábát a magyar piacra.

Magas biztonsági fokozata nemcsak a finomnyitás, zárnyitás, zár-roncsolásos nyitás ellen véd, hanem az ajtó minden irányba történő befeszítése elleni védelemben is kiválóan megállja a helyét. Sokan gondolják azt, hogy a tollas kulcsos Viro zár már egy elavult konstrukció, ráadásul a borítások sem esztétikusak az ajtón, ezért kicserélik az ajtót és vesznek helyette egy kínai HiSec ajtót vagy egy műanyag bejárati ajtót.

Az előbb említett ajtókat pedig nem is szabad egy napon említeni a Viro biztonsági ajtóval, mert semmilyen formában nem versenytársak!

Cégünk szakszerűen végzi el a Viro zárak cseréjét Budapesten, az év minden munkanapján, 8 és 20 óra között. Ezen kívül Pest megyében, illetve vidéken is vállaljuk a Viro biztonsági zárak cseréjét.

Viro zárcsere ár

hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, ajtónyitás, ajtónyitás Budapest, zárlakatos, zárlakatos BudapestA legelső, amit az emberek megkérdeznek általában az a Viro-Cerutti zárcsere ára. Mivel a Zár Zorro Kft Magyarországon a közvetlen beszerzője és forgalmazója ezeknek a biztonsági záraknak, ezért megpróbáljuk ügyfeleink számára a Viro zárcsere költségét annyira minimalizálni, hogy az ügyfél nem gondolkozzon azon, hogy egy silány minőségű kínai ajtót vásároljon inkább.

Hogy a számokról is beszéljünk egy kicsit. Az árak budapesti viszonylatban értendők, mert itt cserélünk a legtöbb Viro zárat. Az ár tartalmazza a munkadíjat, a vadonatúj 3 pontos zárszerkezetet, a hozzá tartozó 3 db gyári kulcsot, a kulcsot díszítő zárcímkét, illetve az új, beépített rugós kilincs-garnitúrát. A Viro zárcsere alkalmával így mindösszesen 76.000 Ft költségre kell számítani.

Az általunk beszerelt zárakra egy év teljes körű garanciát vállalunk!

Viro ajtónyitás, zárnyitás

Szinte mindennap felkeresnek minket Viro zárnyitás, Viro ajtónyitás céljából, mindenfajta okokkal. Elhagyták a kulcsot, nincs másik és ki kell nyitni az ajtót, beleszorult, beletörött a kulcs, nem nyílik az ajtó, vagy esetleg valaki megpiszkálta és a kulcs nem nyitja a zárat. Minden Viro zárnyitási feladatra fel vagyunk készülve.

hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, ajtónyitás, ajtónyitás Budapest, zárlakatos, zárlakatos BudapestKulcselhagyásos nyitásnál, Viro zár megfúrása esetén 25.400 Ft nyitási költséget számítunk fel. Beleszorult kulcs/átfordult zár nyitása esetén pedig 16.000 Ft nyitási költségre lehet számítani. Az ilyen nyitások alkalmazása után minden esetben ajánlott és szükséges a Viro zárcsere!

Viro ajtókilincs

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz BudapestAkinek Viro biztonsági ajtaja van, főként a régebbi időszakból, azok tisztában vannak azzal, hogy hogyan néz ki az ajtón lévő tömör, oxidálódott, lifegős rézkilincs, amibe még beépített rugó sem található.

Annak idején még nem lehetett kapni csak fixtengelyű kilincseket, ami nem védi a Viro zár rugóját, és esztétikailag sem megfelelő az ajtó díszítésére. Amit ajánlunk helyette, az egy könnyebb, fényesebb, elegánsabb, beépített rugós rézkilincs, amely könnyebbé teszi a zár mozgását, hosszútávon kíméli a Viro zár rugóját, és a fogása is kézre fekvőbb.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz BudapestPersze egy 15 éves Viro zárnak a rugója egy új kilinccsel nem menthető meg, de zárcsere során mi mindig kicseréljük a kilincs-garnitúrát is a fent leírt változatúra.

Viro kulcsmásolás

Budapesten viszonylag sok helyen lehet Viro/Cerutti kulcsot másolni, de nem mindegy, hogy mennyiért és milyen minőségben készülnek a kulcsmásolatok. Mint már említettük a zárak forgalmazója cégünk, így a Kulcskirály üzlet számára gyári nyerskulcsokat is biztosítunk, hogy még pontosabb legyen a Viro kulcs másolata.

További kulcsmásolással kapcsolatos információért keresse az üzletet! Kulcskirály – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63. Telefon: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328. Weboldal: www.kulcsmasolas.eu

Viro zár, Viro kulcs szolgáltatásaink

Viro zárcsere Budapest
Viro ajtózár-csere
Viro biztonsági zár csere
Viro trezorzár csere
Viro zárnyitás
Viro zárcsere jó áron
Viro zár értékesítés

Viro kulcsmásolás
Viro kulcsmásolás Budapest
Viro kulcsok másolása
Viro kulcsmásolás megvárható
Viro kulcsmásolás Kulcskirály
Viro Kulcsmásolás VI. kerület
Viro szakszerű kulcsmásolás