GU vasalat csere műanyag ajtóban

Műanyag ajtó zárszerviz szolgáltatásunk GU vasalatok teljes körű szervizelésével foglalkozik. Ezen belül is a meghibásodott vasalatok lecserélésével, az akadozó felhúzó-kilincses ajtók beállításával, a GU vasalatban lévő alsó- és felső zárbetét komplett cseréjével minőségi, izraeli, védett zárbetétre.

A GU vasalatok lehetnek kulcsvezérlésűek, illetve kilincsfelhúzósak, ezen belül négygörgős és kéttüskés, kampós- vagy bármilyen más rögzítőpontot kitoló, reteszelő GU zártípus. A GU zárak nagyon jó minőséget képviselnek a piacon, a legtöbb szervizprobléma nem a minőségből adódik, hanem az ajtó rossz beépítéséből, amely a nyitást és a zárást akadályozza, így a vasalat a szorulás és a feszültség hatására tönkremegy. Zárszervizünk segít megelőzni a bajt! Hívjon minket, forduljon hozzánk még időben, hogy ne kelljen a vasalatot cserélni, így megelőzhető a probléma, amit az ajtó beállításával, a zár ellendarab igazítással, a zsanér állításával tudunk elérni.

Munkarendünk hétfőtől péntekig tart. Ebben az időszakban nyugodtan hívhat minket, mi készséggel állunk az ügyfelek rendelkezésére, mindenfajta akut probléma ügyében, a GU vasalatok tekintetében.

Munkáink függvényében próbálunk gyorsan teljesíteni. Az időpontok miatt és a szerviz költségek árairól érdeklődjön telefonos elérhetőségeinken, melyet a Kapcsolat menüpontban megtalál.  Az általunk beszerelt GU többpontos zárakra garanciát biztosítunk! Az ügyfél által megvásárolt termékeket azonban nem szereljük be, a garanciális viták elkerülése érdekében.

Felhúzó-kilincses, négygörgős vasalat

A legtöbb GU vasalat műanyag ajtóban található meg, ezen belül is felhúzókilincses kivitelben, négygörgős változatban. A GU vasalatok dorn-méretei többfélék lehetnek. A kilincs és a zárbetét közötti távolság a legtöbb esetben 92 mm, illetve az előlap és a hengerzárbetét közepe közöti távolság pedig lehet 25, 28, 30, 35, 40, 45 és 55 mm. Munkáink javarészében 35 és 45 mm kiosztású GU vasalatokkal találkozunk, ez a legelterjedtebb verzió.

A műanyag ajtók GU zárjai az ajtó élében futnak végig, a teljes, kb. 2 m-es magasságban. Vagy a kilincset kell felhúzni és így záródnak a pontok, vagy a kulcs forgatásával tolódnak ki a reteszek, csapok, így biztosítva akadálymentesen az ajtó zárását.

Több mint 10 éve végezzük a műanyag bejárati ajtók GU vasalatainak szervizelését és cseréjét, zármeghibásodás miatti ajtónyitását, így nagy tapasztalattal bírunk e téren. De sajnos az emberek nem figyelnek oda, ha nehezebben lehet zárni az ajtót, és nem számolnak azzal, hogy a vasalat ezáltal tönkremegy.

Fentieken kívül, vállalunk még műanyag bejárati ajtóra utólagos hevederzár szerelést, az ajtó plusz védelmére, megerősítésére, illetve biztonsági tanácsot adunk az ajtóval kapcsolatban az ügyfélnek a megerősítésre vonatkozóan, ha küld nekünk egy fotót belülről, a szóban forgó műanyag bejárati ajtóról.

Házilag nem próbálkozzon semmilyen GU vasalat cseréjével, hiszen ez egy összetett feladat, mely nemcsak szerszámozottságot igényel, hanem szakmai tudást, illetve tapasztalatot is! Ez nem egy gyors zárbetét csere, hanem egy komolyabb szerelési folyamat, amit kizárólag zárszerelő szakember tud megoldani!