HiSec ajtó zárbetét csere

Miért is érdemes elgondolkozni a régi, olcsó, biztonsági védelem nélküli, kínai zárbetétek kicserélésén? Erről, egy nap mint nap ezzel foglalkozó szakember tud csak valódi, tapasztalatokon alapuló véleményt alkotni.

Nem rossz a HiSec ajtó, csak a benne lévő két zárbetét nem adja azt a biztonságot, amit a mai követelmények elvárnak, így sajnos elég sok betörés történik minden budapesti kerületben ebből az okból kifolyólag.  Sokan kérdezik, de hát miért, hiszen egy 12 ponton záródó, Mabisz minősítésű ajtót vásároltak, beszereléssel együtt 140.000 Ft-ért, és ez nem jó. Ezt a kérdést nem így kell megközelíteni, mert így nem fogja megérteni senki. Azt kell megérteniük, hogy a HiSec ajtó beszélés nélkül, Kínából a magyar forgalmazóhoz kb. 25-30 ezer forint költségért érkezik be. Ez kompletten, ajtóstul, alkatrészestül, szerelvényestül, zárastul, dobozban értendő. Ettől a forgalmazótól veszik a kisebb ajtóbeépítő vállalkozások 50.000 + Áfa összegért, amit majd beszerelnek áfásan 120-140 ezerért a végfelhasználónak.

Tehát a lényeg, hogy az ügyfél 120 ezret fizetett ki egy 25 ezres ajtóért, amibe nem tudnak jó zárbetétet tenni, ami véd a betörési kísérletek ellen, hiszen egy jó zárbetét, ami legalább Mabisz 5 minősítésű és betörésbiztos, az a HiSec ajtóba való méretben 18.000 Ft-nál kezdődik. És ebből kellene 2 db az ajtóba. Olvasson ennek utána itt:

https://www.biztonsagiajtozarak.hu/rb-locxis-zarbetet/

https://www.biztonsagiajtozarak.hu/rb-keylocx-zarbetet/

Érdemes elgondolkozni, hogy 25 ezer forintért milyen biztonságot is nyújt a HiSec bejárati ajtó, hogy ebből a 25 ezer forintól kell legyártani az ajtó összes alkotó elemét, tehát a keretet, az ajtólapot, a zárszerkezetet, a zárbetéteket, a szigetelést, a kilincset, a kitekintőt, a festést, dobozolást, szállítást. Egyszóval egy HiSec ajtóban lévő piros vagy fekete kulcsos zárbetét, mivel a kínaiakról beszélünk, akik tízezres/százezres darabszámban gondolkodnak, kb. 3-4 dollárba van darabja, azaz 1000-1500 Ft-ba.

Zárszerelői tapasztalatunk szerint, aki erre bízza a lakását, az vagy nem olvasott utána és nem tudja, hogy mit vett, és majd betörnek hozzá, vagy csak ezt tudta megvásárolni, mert erre volt keret, amit viszont megértünk.

HiSec ajtóba biztonságos, minőségi zárbetét csere

Több mint 10 éve van jelen a magyar piacon ez a HiSec bejárati ajtó, azóta is töretlen a sikere. Egy lépcsőházban akár minden második ajtóként fellelhető. Ez egy kicsit olyan, mint a devizahitel a válság előtt, mindenki felvette, aztán 10 év múlva derült ki, hogy rossz ötlet volt, csak nem számoltak vele. Ugyanez igaz a HiSec ajtó biztonságára, ami egyenlő a nullával.

Azonban a varázsszó elvakítja az embereket, a 16 ponton záródó acélajtó, duplazárral, világító kilinccsel, ami kb. olyan etetés, mint az autóknál a 2.999.999 Ft-tól hirdetett gépjármű, de azt már nem írják oda, hogy a leggyengébb motor, nincs benne klíma és csak adott hitelkonstrukcióval vásárolható meg ennyiért.

Száz szónak is egy a vége, a kínai HiSec bejárati ajtóban igenis minél hamarabb le kell a zárbetétet cserélnie, mert azok nélkül nem sokkal véd jobban, mint egy szobaajtó!

LOCXIS zárbetét csere HiSec ajtóba – drága, de véd!

A HiSec ajtóba két darab zárbetét van, egy alsó, egy felső. Mind a kettő kínai. Mi ilyet nem szerelünk, csakis minőségit, mint pl. a LOCXIS izraeli zárbetétet. Erre vagyunk ráállva, ilyet tartunk a szerviautónkba. A LOCXIS zárcilinder Mabisz 6-os minősítéssel van ellátva, fúrás-, finomnyitás-, törés-, másolás-, roncsolás-, savazás-, egyszóval minden betörési mód ellen védett, ami az otthon védelméhez szükséges.

A zárbetéthez 3 kulcs tartozik és egy kódkártya, amit az ügyfelet védi az illetéktelen kulcsmásolások ellen. A kártya elvesztése után a tulajdonos sem tud kulcsokat másoltatni.

Szervizautónkban különböző méretű zárbetéteket tartunk, tehát fel vagyunk készülve bármilyen problémára. Mivel már a HiSec ajtót is hamisítják, így a méretek változóak lehetnek az ajtóknál. Ezek a zárbetétek nem az olcsó kategóriát képezik, viszont védenek. Egy zárbetét csere ára 46.000 Ft, két zárbetét csere ára 70.000 Ft. Két zárbetétcsere költsége majdnem egy ajtó ára, sokan említik is, de valójában többet is ér a két zárbetét, mint az egész ajtó.

Keylocx ajtózárbetét csere HiSec ajtóba – megfizethető, biztonságos

A legtöbbet eladott zárbetétről írunk most, ez az 5 kulcsos, másolásvédett, interaktív hétcsapos, laponmart kivitelű zárbetét. Mabisz 5 minősítésű, minden zárnyitási eljárásnak ellenáll. Nagyon sokat beszereltük már belőle, de még nem volt vele gond, sem betörés nem történt rajtuk keresztül. Interaktív csapjának köszönhetően a zárnyitás jóval nehezebbé válik, így kiválóan alkalmas a HiSec ajtók alsó és felső zárbetétjei helyére.

Budapest területén a HiSec ajtóban egy db Keylocx zárbetétet 34.000 Ft-ért cserélünk, két darab csere esetén, kedvezményesen 46.000 Ft -ot számolunk fel. Ez az összeg minden költséget tartalmaz.

Hívja ügyfélszolgálatunkat, hivatkozzon most az akciósan meghirdetett, 2 db zárbetét-csere árára! Budapest területén ingyenes kiszállást biztosítunk!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest