Hevederzár szerelése fa ajtóra – betörés ellen védekezés

Kis hazánkban, még mindig rengeteg fa ajtóval védett lakás van. Van közöttük bérház ajtó, téglaépítésű házak egyszárnyas-, vagy kétszárnyas, üveges ajtói, vagy akár teleborításos kivitelű fa ajtó. Ezek az ajtók masszívak, némelyikük tömör fából van kialakítva, úgyhogy nem feltétlenül szükséges azonnal az ajtót kidobni, és 200-300 ezer forintért újat venni. Érdemes elgondolkodni egy ennél jóval olcsóbb, ámde mégis hatékony megoldáson.

Ezeknél a fa ajtóknál a legjobb megoldás és módszer, ami teljes körű védelmet nyújt, az egy vízszintes hevederzár felszerelése, telepítése. A hevederzár felszerelése a fa ajtókra azért is kivitelezhető, mert a hevederzár szerkezete, háza, könnyedebben és erősebben hozzácsavarozható, mint pl. egy lemezajtóhoz.

A fa ajtókra általunk felszerelt hevederzárakat egy év teljes körű garancia védi. Prémium kategóriás zárbetéttel szállítjuk a zárszerkezeteket az ügyfelekhez, ami törés-, fúrás-, finomnyitás- és másolás elleni védelemmel van ellátva. Amennyiben részletesebben szeretné ezt a csúcskategóriás zárbetétet tanulmányozni, úgy látogasson el az rbzarbetet.hu weboldalukra!

Budapesti fa ajtókra hevederzár szerelés esetén, akár már pár munkanapon belül is tudjuk a szerelést vállalni. Mivel a hevederzárakat raktárkészletről biztosítjuk, ezért könnyedén, rugalmasan, másfél-két óra alatt, a szerelés kompletten meg is van. A vízszintes hevederzár szerelés ára, Barlock szerkezettel, prémium zárbetéttel, 5 kulccsal, szereléssel, számlával és garanciával együtt 65.000 Ft, Budapest minden kerületében egységesen.

Egy pár szót említenénk az általunk telepített hevederzárról. Maga a szerkezet egy magyar gyártó által tervezett és készített, szabadalmi védelem alatt álló névvel ellátott termék. A háza kemény alumíniumból készül, belső szerkezete orsós meghajtású, ami acélból van készítve. Rudazata ennek függvényében állítható. A hevederzár jobb és bal oldalán, 2-2 darab acéltüske tolódik ki, amely masszívan záródhat a falba, vagy akár a faajtó keretébe vagy kengyelébe.

A hevederzár ajtón keresztül szerelt csőszerkezete tömör acélból van legyártva, krómozott a felülete, és a zárbetét előtt egy fúrásvédelmi karika van besüllyesztve. Ez a külső törésvédelmi csőr egy díszítő elemet/gyűrűt kap a felszerelés végeztével, ami elsősorban esztétikai célt szolgál.

Nemcsak budapesti fa ajtókra, hanem vidéki (Pest megye) bejárati ajtókra is vállalunk hevederzár szerelést. Ilyenkor is egy előre egyeztetünk árat, majd egy megbeszélt időpontban érkezünk a hevederzár szerelésre.

Amit raktárkészletről ténylegesen tudunk garantálni az ügyfelek számára, azok a 800, 850, 900 mm méretű hevederzárak, vízszintes kivitelben, fehér színben.

Árainkról, a felszerelés menetéről tájékozódjon ügyfélszolgálatunknál!

06-70-770-2942

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest