Zárszerviz XV. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST XV. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Globomax Zrt. – Budapest XV. Wysocki u.

Egy olasz Cisa biztonsági zár kulcsait kódoltuk át, mert az egyik alkalmazott elhagyott egy kulcsot.

Stúdió Clanico Kft. – Budapest XV. Eötvös u.

Zárszerviz cégünk egy Mottura Champions zárbetét helyére egy multilock rendszerű RB, interaktív csapos zárbetétet szerelt be. Az ügyfél nagyon örült, hogy másolásvédett a zárbetét.

Prima Veták  Kft. – Budapest XV. Rákos út

Kínai Mexin biztonsági ajtó hárompontos zárszerkezete szétesett, ezt kellett cserélni. Zárszerelő kollégánk a helyszínen gyorsan, garanciálisan elvégezte a szakszerű zárcserét.

Polaritas Kft.  – Budapest XV. Őrjárat u.

A Kft. biztonsági ajtajában lévő Dierre tollas kulcsos zárat nem tudták bezárni. Ezért kerestek fel minket. Dierre zárszerviz cégünk kicserélte és beállította a biztonsági bejárati ajtót.

Budapest XV. Szerencs u.

Sürgősségi zárszerviz szolgáltatás miatt keresték fel cégünket. Egy beragadt lakásajtó zárja tönkrement, ezt kellett kinyitni, majd zárat cserélni benne.

Budapest XV. Bethlen G. u.

Ügyeleti zárszerviz ellátást végeztük egy régebbi ügyfelünknek, akinél már többször is dolgoztunk. Ő mindig ragaszkodik a zárszerviz cégünkhöz, sok új ügyfelet szerezett már nekünk.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XV. Csobogós u.

XV. kerületi zárszerviz cégünk betörés utáni helyreállítást végzett, miután a rendőrségi helyszínelés megtörtént. Ide másnap egy hevederzárat is felszereltünk az ajtóra.

Budapest XV. Károlyi S. út

Egy bejárati ajtón végeztünk ajtónyitást, zárszerelést. Egy akadozó Tesa zárbetét helyére, egy izraeli, RB másolásvédett zárbetétet tettünk be.

Budapest XV. Klapka György u.

Egy bejárati ajtó régi Mottura zárjának helyére egy szintén olasz, Moia tollas kulcsos zárszerkezetet szereltünk be, melynek szakszerű cseréjét egyik zárszerelő kollégánk végzett el.

Budapest XV. Kolozsvár u.

XV. kerületi zárszolgáltató cégünk egy régi, tekerőgombos zárat cserélt egy Titan új szerkezetre. Reméljük ez is kibírja a következő 20 évet, mint az elődje.

Budapest XV. Mozdonyfűtő u.

Egy régi Garay (Lality) kulcsnak letört az egyik foga, így nem tudták kinyitni a zárat, ezért fordultak zárszerviz cégünkhöz. Sérülésmentesen kinyitottuk a zárat, majd kapott az ajtó egy olasz, kistestű Sab zárat.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Budapest XV. Zsókavár u.

Több tízemeletes házban lévő panellakásban is szolgáltattunk zárszerelést, zárjavítást, hevederzár szerelést, illetve egyedi biztonsági ajtót rendeltek tőlünk, amit be is építettünk.

Budapest XV. Páskomliget u.

Panelház ajtajába tároló ajtókat hevederzárakkal, másodzárakkal erősítette meg zárszerviz cégünk. Ide már biztos, hogy nem fognak betörni.

Budapest XV. Templom tér

Régi Viro zár helyére egy 3 kulcsos Cerutti trezorzárat szereltünk be, egy új, beépített rugós rézkilinccsel. Az ügyfél nagyon elégedett volt zárszerviz cégünkkel.

Budapest XV. Tátika u.

A társasház ajtajára Tesa ajtócsukót szereltünk a régi Dorma helyére. Itt a közös képviselő mindig a mi cégünkkel végezteti el az ajtózár-szervizes feladatokat.