Cisa zárcsere

Budapest területén vállalunk Cisa zárcserét, jó áron, garanciával! Főként a tollas kulcsos, 3 pontos, 4 rudas szerkezet a specialitásunk. Ezeknek a komplett zárcseréje, meghibásodás esetén sérülésmentes ajtónyitása, kulcselvesztés miatti zárcsere, tulajdonosváltás miatti Cisa zárcsere, illetve bérlő váltás miatti Cisa többpontos ajtózárcsere.

A Zár Zorro Serrature Kft Budapest területén végez Cisa zárcserét aznapi kiszállással, típus függvényében, biztonsági bejárati ajtókban. A zárcsere ára 75.000 és 85.000 Ft között van, ez az ár mindig a helyszíntől, az ajtó felépítésétől, és az olasz Cisa zár típusától függ.

Ha Önnek kódolható Cisa zárja van, és tökéletesen, üzembiztosan működik, akkor átprogramozzuk, átkódoljuk egy új kulcskészletre, melynek költsége 40.000 Ft-ba kerül. Ebben az esetben a zárszerkezet marad a régi, az ajtót nem szedjük szét, csak módosítjuk a kódolással.

Ez a zárkódolás egy ún. gyors kulcs-csere, ha illetéktelen kezébe jut a kulcs, a mi zárszerviz cégünk a helyszínen ezt megoldja Önnek.

Hívjon minket Cisa zárcserével, zárkódolással, Cisa zárjavítással, zárszereléssel kapcsolatban, munkanapokon, az alábbi két telefonszámon:

06-30-265-5531 és 06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest