Cisa ajtózár csere, zárkódolás új kulcsokra

Budapest területén vállalunk Cisa zárcserét, jó áron, garanciával! Főként a tollas kulcsos, 3 pontos, 4 rudas szerkezet a specialitásunk. Ezeknek a komplett zárcseréje, meghibásodás esetén sérülésmentes ajtónyitása, kulcselvesztés miatti zárcsere, tulajdonosváltás miatti Cisa zárcsere, illetve bérlő váltás miatti Cisa többpontos ajtózárcsere.

A Zár Zorro Serrature Kft Budapest területén végez Cisa zárcserét aznapi kiszállással, típus függvényében, biztonsági bejárati ajtókban. A zárcsere ára 95.000 Ft, ezt az árat változtathatja a helyszín, az ajtó felépítése és az olasz Cisa zár típusa.

Ha Önnek kódolható Cisa zárja van, és tökéletesen, üzembiztosan működik, akkor átprogramozzuk, átkódoljuk egy új kulcskészletre, melynek költsége 54.000 Ft-ba kerül. Ebben az esetben a zárszerkezet marad a régi, az ajtót nem szedjük szét, csak módosítjuk a kódolással.

Ez a zárkódolás egy ún. gyors kulcs-csere, ha illetéktelen kezébe jut a kulcs, a mi zárszerviz cégünk a helyszínen ezt megoldja Önnek.

Cisa budapesti zárszerviz - új kulcs csere

Az elmúlt 20 évben rengeteg tollas kulcsos, fixlamellás és kódolható kivitelű zárszerkezet lett beépítve a bejárati ajtókba. Ezeknek a működése időközben használódik, kopik, elromlik, illetve folyamatosan cserélődnek a tulajdonosok a lakásokban, így szükségessé válik a régi, hibás zár cseréje, az új kulcsok felkódolása.

Cisa mozgó zárszervizünk Budapest összes kerületében, ingyenes, díjmentes kiszállással, ügyeleti jelleggel végzi a régi zárak cseréjét, az új zárak átkódolását jó áron, most akciós feltételekkel!

Hívjon minket munkaidőben hétköznap, hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között, ellenőriztesse Cisa ajtózárját, nem tudhatja, a költözéskor kinél maradt esetleg kulcs, amivel visszaélés történhet! Szervizünk üzletpolitikája a pontos, precíz munkavégzés, mi mindent megoldunk a helyszínen, feleslegesen nem megyünk többször a címre, így tudjuk jó áron nyújtani szolgáltatásunkat!

Cisa zárcserével, zárkódolással, Cisa zárjavítással, zárszereléssel kapcsolatban, munkanapokon, az alábbi telefonszámon:

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest