Mul-T-Lock izraeli ajtózár csere

RB LOCXIS, Keylocx zárbetét-csere

A Mul-T-Lock vagy Superlock biztonsági ajtókat, különböző minőségű, különböző profilú, illetve különböző méretű fogaskerekes zárbetét hajtja. Ezért is érdemes Mul-T-Lock zárakra specializálódott céget keresni az interneten, mert nem szabad egy biztonsági ajtóban betenni egy Abus zárbetétet! Ez az ajtó, zár, zárbetét izraeli találmány, a zárszerkezete fogasíves meghajtású, zárbetétjeire felszerelt fogaskerekének nagy holtjátéka van. A Mul-T-Lock kulcsok szárai vékonyak, váll nélküliek. Mi a Mul-T-Lock zárak helyett egy másik izraeli zárcsaládot ajánlunk és szerelünk. Ezeket közvetlenül a gyártótól tudjuk vásárolni így kedvezőbb áron tudjuk őket szerelni. Továbbá nagyobb a méretszortiment is és rugalmasabb a beszerzés, nagyobb a raktárkészlet. Minőségében megbízható, kiváló minőségű és magas Mabisz 5-6 fokozatú zárbetétek.

Ha ezek helyett egy másik típusú zárbetét kerül beszerelésre, nem biztos a tökéletes nyitás, zárás, illetve a biztonsági követelményeknek sem fog megfelelni. A Mul-T-Lock ajtó zárszerkezeteinek és fogaskerekes zárbetétjeinek cseréjét bízza ránk, és biztos lehet benne, hogy ugyanolyan izraeli minőséget nyújtunk Önnek, mint amit az elmúlt 15 évben kapott az ajtajától!

Mielőtt zárat cseréltet, olvassa el a kulcson lévő feliratot, segítse kollégánkat telefonon az információkkal, hogy mi és hogyan van feltüntetve a kulcson vagy a kulcs száron!

Minden fajta zárcsere kérdésben tudunk segíteni, csak abban nem, hogy nincs-e valami olcsóbb ehelyett, pl. GMB, vagy Anbo betét. Aki ilyet szeretne, az hívjon olyan zárszerviz céget, aki 1000-2000 forintos zárbetétekkel rontja a piac minőségét.

Mikor van szükség zárbetét-cserére?

  • Új lakásba költözés esetén,
  • hibás, akadozó  zárbetét esetén,
  • meghibásodott zárszerkezet esetén,
  • ellopott vagy elveszett kulcs esetén,
  • a biztosító társaság követelése miatt,
  • rongálás miatt (pillanatragasztózás, betörési kísérlet),
  • a régi zárbetét lecserélése korszerűbbre,
  • ha valakinek kulcsot adtunk, aki nem adta vissza.

Akadozó zár

Valószínűleg mindenki került már olyan helyzetbe, hogy az ajtó ki- vagy be nyitása esetén, erősen fel kell húzni, vagy fel kell emelni azt, hogy be lehessen zárni, vagy ki lehessen nyitni.

Az is előfordult már sok emberrel, amikor a munkából hazaérkezve a kulcs csak forog körbe, ám csak negyedórányi küszködés után nyílik ki az ajtó. Ez a probléma adódhat a régi, kopott zárbetét, vagy a rosszul másolt kulcs miatt. Ilyenkor feltétlenül hívja erre szakosodott cégünket, s mi megoldjuk a zárral kapcsolatos problémáját.

Mul-T-Lock ajtónyitás, zárnyitás kiszállással

Mul-T-Lock biztonsági ajtóval sok budapesti, pest megyei, illetve vidéki ember rendelkezik. Viszont a szakszerű Mul-T-Lock ajtónyitást, zárnyitást nagyon kevés cég tudja rajtunk kívül úgy prezentálni, hogy ne kelljen egy elhagyott kulcs esetén, vagy egy másik bejárati ajtót, vagy egy 40-50 ezer forintos zárvédő pajzsot venni, ami nem is biztos, hogy beszerezhető.

Egy huzat által becsapódott biztonsági ajtó nyitása akár tűnhet egyszerűnek is, de végződhet pajszernyomokkal is. Nálunk ez nem így van!

Ha minket hív, maximum a zárbetétet kell a zárnyitás után pótolni, így egy egyszeri 16.000 Ft-os nyitási költséggel számolhat.

Becsapódott Mul-T-Lock ajtó esetén 100 százalékosan garantáljuk a roncsolásmentes ajtónyitást!

Sürgősségi, ügyeleti, kulcselhagyás miatti Mul-T-Lock zárak nyitását is vállaljuk Budapesten, szakszerűen, korrekt áron, rövid határidővel! Az ajtó soha nem sérül meg, maximum a zárnyitási munkadíjon felül (20.000 – 30.000 Ft) már csak a zárbetét-csere költségét kell megfizetni, nem pedig egy új ajtót vásárolni!

A Mul-T-Lock biztonsági ajtók szakszerű és rongálásmentes zárnyitását, ajtónyitását cégünk az év minden munkanapján, 8 és 20 óra között vállalja!

06-70-770-2942