Mul-T-Lock zárcsere

 Zárbetét-csere

A Mul-T-Lock vagy Superlock biztonsági ajtókat, különböző minőségű, különböző profilú, illetve különböző méretű fogaskerekes zárbetét hajtja. Ezért is érdemes Mul-T-Lock zárakra specializálódott céget keresni az interneten, mert nem szabad egy biztonsági ajtóban betenni egy Abus zárbetétet! Ez az ajtó, zár, zárbetét izraeli találmány, a zárszerkezete fogasíves meghajtású, zárbetétjeire felszerelt fogaskerekének nagy holtjátéka van, a kulcsok szárai vékonyak, váll nélküliek.

Ha ezek helyett egy másik típusú zárbetét kerül beszerelésre, nem biztos a tökéletes nyitás, zárás, illetve a biztonsági követelményeknek sem fog megfelelni. A Mul-T-Lock ajtó zárszerkezeteinek és fogaskerekes zárbetétjeinek cseréjét bízza ránk, és biztos lehet benne, hogy ugyanolyan izraeli minőséget nyújtunk Önnek, mint amit az elmúlt 15 évben kapott az ajtajától!

Mielőtt zárat cseréltet, olvassa el a kulcson lévő feliratot, segítse kollégánkat telefonon az információkkal, hogy mi és hogyan van feltüntetve a kulcson vagy a kulcs száron!

Minden fajta zárcsere kérdésben tudunk segíteni, csak abban nem, hogy nincs-e valami olcsóbb ehelyett, pl. GMB, vagy Anbo betét. Aki ilyet szeretne, az hívjon olyan zárszerviz céget, aki 1000-2000 forintos zárbetétekkel rontja a piac minőségét.

Mikor van szükség zárbetét-cserére?

  • Új lakásba költözés esetén,
  • hibás, akadozó  zárbetét esetén,
  • meghibásodott zárszerkezet esetén,
  • ellopott vagy elveszett kulcs esetén,
  • a biztosító társaság követelése miatt,
  • rongálás miatt (pillanatragasztózás, betörési kísérlet),
  • a régi zárbetét lecserélése korszerűbbre,
  • ha valakinek kulcsot adtunk, aki nem adta vissza.

Akadozó zár

Valószínűleg mindenki került már olyan helyzetbe, hogy az ajtó ki- vagy be nyitása esetén, erősen fel kell húzni, vagy fel kell emelni azt, hogy be lehessen zárni, vagy ki lehessen nyitni.

Az is előfordult már sok emberrel, amikor a munkából hazaérkezve a kulcs csak forog körbe, ám csak negyedórányi küszködés után nyílik ki az ajtó. Ez a probléma adódhat a régi, kopott zárbetét, vagy a rosszul másolt kulcs miatt. Ilyenkor feltétlenül hívja erre szakosodott cégünket, s mi megoldjuk a zárral kapcsolatos problémáját.

Mul-T-Lock zárbetét javítás, kódolás

A többpontos biztonsági ajtózárakat nem javítjuk, mert a zárdoboz szegecselve van, ezért nem lehet szerelni őket. Ezt csak kompletten tudjuk cserélni.

A zárbetétek javítását viszont helyszíni munkavégzéssel tudjuk vállalni. Amit ki tudunk benne cserélni, azt a helyszínen orvosoljuk, pl. rugók, csapok, zárbetét-tisztítás.

Egy akadozó Mul-T-Lock zárbetétet majdnem minden esetben meg lehet javítani. Ennek egy egyszeri 10-12 ezer forintos szervizköltsége van. Ha valaki nem tudja kifizetni a drága Mul-T-Lock zárbetét-csere költségét, akkor szoktuk javasolni a helyszíni zárkódolást. Ez azt jelenti, hogy az ügyfélnél a zárbetétet szétbontjuk, és a mi általunk helyszínre vitt 3 darabos kulcskészletre azt rákódoljuk.

mul-t-lock garancia

Budapest kerületeiben és Pest megyében vállalunk Mul-T-Lock Classic 06, Interactive 264, Integrator 566E és 7x7 76 profilok kódolását. Ezeknek az árairól érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

A Mul-T-Lock ajtóknál más zárjavítási probléma nem merülhet fel, ott már csak magával az ajtóval lehetnek beépítési, beállítási problémák. Azokon igazából csak a helyszínen látottak után tudunk bármit is mondani.

Zárbetétek széles skálája áll rendelkezésünkre a helyszínen, hiszen a szervizautóinkban minden megtalálható. Ezzel nemcsak időt, hanem pénzt is megspórolunk ügyfeleinknek és saját magunknak, mert soha nem kell kétszer kimenni ugyanarra a helyre. Pontosan ezért tudjuk a legjobb árat kínálni ügyfeleinknek, a versenytársaink áraival szemben!

Mul-T-Lock ajtónyitás, zárnyitás

Mul-T-Lock biztonsági ajtóval sok budapesti, pest megyei, illetve vidéki ember rendelkezik. Viszont a szakszerű ajtónyitást, zárnyitást nagyon kevés cég tudja rajtunk kívül úgy prezentálni, hogy ne kelljen egy elhagyott kulcs esetén, vagy egy másik bejárati ajtót, vagy egy 40 ezer forintos zárvédő pajzsot venni, ami nem is biztos, hogy beszerezhető.

Egy huzat által becsapódott biztonsági ajtó nyitása akár tűnhet egyszerűnek is, de végződhet pajszernyomokkal is. Nálunk ez nem így van!

Ha minket hív, maximum a zárbetétet kell a zárnyitás után pótolni, így egy egyszeri 12.000 Ft-os nyitási költséggel számolhat. Illetve a zárbetét-csere plusz költségével.

Becsapódott Mul-T-Lock ajtó esetén 100 százalékosan garantáljuk a roncsolásmentes ajtónyitást!

Sürgősségi, ügyeleti, kulcselhagyási zárak nyitása Budapesten, Pest megyében, szakszerűen, korrekt áron, rövid határidővel vállaljuk!

 Biztonsági ajtók zárnyitását, ajtónyitását cégünk hétköznapokon, hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között vállalja!