Zárszerviz VIII. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST VIII. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Bross Irodaház Üzemeltető Kft – Budapest VIII. Nap u.

A cég iroda ajtóin végzett beállításokat zárszerelő kollégánk. A fellazult ajtókilincseket fixálta, rögzítette.

Turay Ida Színház Nonprofit Kft. – Budapest VIII. Kálvária tér

A színházban egy öltőző ajtót kellett gyorsan kinyitni, mert az nem nyílott. Villámgyors zárszervizünk orvosolta a problémát a helyszínen, majd kicserélte a tönkrement zárszerkezetet.

Nurmi-Gáz Kft. – Budapest VIII. József krt.

Régi, Miskolci hevederzár számkombinációs pajzsát kellett leszerelni, ennek a helyére szereltünk fel egy kockapajzsot. Nagyon meg voltak elégedve a zárszerviz szolgáltatással, azóta már több, általuk ismert Kft-nek is ajánlottak bennünket.

Társasház – Budapest VIII. Jázmin u. 16/A-B.

Mul-T-Lock zárszerviz szolgáltatást, zárbetét cserét, fogaskerekezést, zárkódolást és ajtónyitást szoktunk végezni az itt lakó ügyfelek részére.

Dohány-Ász Kerekedelmi Bt. – Budapest VIII. Üllői út

Gyorsszolgálati szakszervizünk a vízipipa tároló üvegvitrin zárját nyitotta ki finomnyitással, mert elhagyták az egyetlen kulcsot. Zárszervizes munkatársunk egy kétkulcsos Anbo szekrényzárat szerelt be a helyszínen.

Crystore Kft. – Budapest VIII. Salétrom u.

Régi, hagyományos bejárati ajtón zárbetétet cseréltünk, és ajtót igazítottunk, mert az ajtó alja beleért a küszöbbe és nem tudták rendesen becsukni. Zárszerviz cégünk szolgáltatásával és a helyszíni munkát végző kollégánkkal nagyon meg voltak elégedve.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Kopint-Datorg Kft. – Budapest VIII. Csokonai u.

Az interneten a mi zárszerviz cégünket választotta a vállalat a két biztonsági ajtajukban lévő trezorzár szerelésére. A legjobb árat kapták tőlünk, és még kulcsmásolási kedvezményt is intéztünk nekik partnerünknél, a Kulcskirálynál.

Viktoring Bt. – Budapest VIII. József krt.

Biztonsági ajtó előtt lévő vasrácsba tollas kulcsos, kétfordulatos, háromirányú, olasz Securemme zárszerkezetet cserélt ki zárszerelő szakemberünk.

Atheneaum Kft. – Budapest VIII. Krúdy Gy. u.

A Kft-hez betörtek. A zárbetétet eltörték, és így jutottak be a helyiségbe. Ide egy izraeli RB LOCXIS törésvédett zárbetétet szereltünk be. A biztonság kedvéért még egy vastag zárpajzsot is felszerelt cégünk egyik zárjavító mestere.

HelloWood Kft. – Budapest VIII. Kisfaludy u.

Az ügyfél megvette az Axira francia zárbetétet, de semelyik zárszerviz cég nem akarta elvállalni a beszerelését. Mi kimentünk a helyszínre és beszereltük. Az ügyfél hálás és elégedett volt.

Társasház – Budapest VIII. Péterfy S. u.

A lift gépház ajtajának a zárszerkezete megadta magát, a gondnok hívta ki zárszerviz cégünket. Kifúrtuk a zárbetétet, a gondnok pedig biztosított egy másikat, amit beszereltünk. A gondnok azóta is folyamatosan ajánl minket több lakónak is, akiknek gyorsszerviz szolgáltatásra van szüksége. Utólag is köszönjük neki!

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Nemzeti Dohánybolt  – Budapest VIII. Népszínház u.

Műanyag ajtó szerviz cégünk, a tulajdonos Népszínház utcai üzletének a bejárati ajtó vasalatát, egy Roto vasalatot cserélt ki, és egy erős, masszív, rugós kilincset szerelt fel az ajtóra.

Társasház – Budapest VIII. Kisfuvaros u.

Zárszerviz cégünk ablakszerviz gyorsszolgálat keretében Maco ablak-vasalatokat igazított és állított be, az erre specializálódott zárszerelő kollégánkkal.

Társasház – Budapest VIII. Auróra u.

Dierre gyorsszerviz Kft-nk az egyik lakónak zárkódolást, azaz kulcstőke cserét végzett, kulcskopás miatt. Gyors munka, elégedett ügyfél.

Társasház – Budapest VIII. Dobozi u.

Atra zárszerviz cégünk a 2. emelet egyik lakójának három rudas, Atra/Dierre zárszerkezetet szerelt, mert a zár visszahúzó mechanikája teljesen el volt kopva. Zárszerelő szakembereink az ajtót szétbontották, majd kicserélték a tollas kulcsos zárszerkezetet. Az ügyfél örült, hogy be tudta éjszakára zárni az ajtót.

Társasház – Budapest VIII. Bacsó Béla út 18-20.

Cisa zárszerviz keretében, több ügyfélnek is végeztünk zárkódolást, illetve komplett zárszerkezet cserét a társasházban.

Társasház – Budapest VIII. Baross u. 131.

Ez egy nagy lakópark, ahol mindenkinek tollas kulcsos Securemme zárja van. Gyors zárszervizünk lamella-köteg cserét végzett az ügyfélnek, hogy más kulcs tudja nyitni az ajtaját.