Zárszerviz IX. kerület

ZÁRSZERVIZ BUDAPEST IX. KERÜLET

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Jaka Trade Kft. – Budapest IX. Táblás u.

Cégünk zárszerviz tevékenységet végzett a Kft-nek. A bejárati ajtóban lévő két zárbetétet cseréltük és kódoltuk össze azonos nyitásúra.

STRABAG Property and Facility Services Kft. – Budapest IX. Máriássy u.

Értékőrző ajtójukon cseréltettek biztonsági zárat gyorsszerviz szolgálatunkkal. Plusz kulcsok másolásáról is gondoskodtunk.

Pátria Pharma Kft. – Budapest IX. Kén u.

Zárás előtt fél órával hívták ügyeleti zárszerviz cégünket, hogy nem tudják bezárni a patika ajtaját. Egy nagyon ritka zárvasalat volt az ajtóban, de a zárszerelő kollégánk szaktudásának köszönhetően, a szervizautóban lévő vasalattal csereszabatossá tudta tenni.

VIC Budapest Kft.  – Budapest IX. Csarnok tér

Kale záras biztonsági ajtóban cserélt bevéső zárat zárszerviz cégünk, mert a régi zár rugója eltört, emiatt nem lehetett használni a kilincset.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Immo-Rohr Plus Kft. – Budapest IX. Bokréta u.

A régi, Lob felsőzár helyére egy jóval biztonságosabb és fejlettebb, Titan, belülről tekerőgombos, kívülről kulcsos zárszerkezetet szerelt fel zárszerelő kollégánk.

Davos Invest Tanácsadó Kft. – Budapest IX. Mester u.

Zárjavításra kérték fel cégünket, de a rengeteg törött alkatrész miatt komplett zárszerkezet csere lett a munkából. Így már tudjuk a 100%-os, teljes körű garanciát vállalni.

Liliom Szalon Kft. – Budapest IX. Liliom u.

Yardeni Guard 6 zárbetétet javítottunk/tisztítottunk meg a helyszínen, így az ott dolgozók örültek, hogy nem kellett zárat és kulcsokat cserélniük.

HRI Klub Magyarország Kft. – Budapest IX. Kinizsi u.

Sürgősségi műszaki ajtónyitásra hívták zárszerviz csapatunkat. Gyors munkavégzés történt, nem sérült az ajtó, az ügyfél elégedett vot!

UNIX Autó Kft. – Budapest IX. Timót u.

Egy műanyag bejárati ajtónak a kilincsét kellett egy új garnitúrára kicserélni, mert a régit a napi használat miatt, már csak a lélek tartotta.

Társasház – Budapest IX. Bokréta u.

Egy kedves, idős hölgy talált meg minket a társasházból, aki „ajtónyitás-zárszerviz” címszóra keresett. Vidám hangulatban várt ránk a ház előtti kis téren, egy padon, mert kizárta magát a lakásból.

Zárszerviz ügyelet

06-70-770-2942

Hívjon!

Virágbolt – Budapest IX. Dési Huber u.

Egy bukó-nyíló vasablak retesz-zárát szervizeltük. A lecsapódó pára miatt a rozsda megtelepedett a szerkezeten.

Társasház – Budapest IX. Lónyai u.

Zárszerelő kollégánk egy Garay típusú zárat nyitott a társasháznak, mert az egyik lamellát a letört kulcsfog már nem tudta kinyitni.

Világítástechnikai Szaküzlet (Kalmár Shine and Light Kft.)  – Budapest IX. Kinizsi u.

A cég raktárajtajára egy BKS ajtóbehúzót szerelt fel munkatársunk. Az ügyfelek mindig nyitva hagyták az ajtót, ezért gyakran volt huzat és hideg az üzletben.

Társasház – Budapest IX. Bakáts tér

Budapesti zárszerviz cégünk, a társasház egyik Secdoors kínai ajtajára egy fix gombos kilincset/pajzsot szerelt fel, mert a lakóhoz minden szomszéd benyitott a lépcsőházban.

Üvegszerviz – Budapest IX. Sobieski J. u.

Régi Elzett 4000 típusú zárjukat alakítottuk át, egy Kale tűkulcsos szerkezetre, mert ezt már nem gyártják.