Sab biztonsági, tollas kulcsos ajtózár csere

Magyarországon, illetve Budapesten, a tollas kulcsos, olasz gyártmányú, S.a.b. biztonsági zárakból kétfajta fordul elő a leggyakrabban.

A Sab 1580/28-as biztonsági zár főként biztonsági bejárati ajtókban található meg. Két vidéki cég gyártotta ezeket a bejárati ajtókat, idestova 15-20 éve. Lassan kezdenek ezek a zárak elfáradni, és időszerűvé válik a Sab zárcsere művelete. Ilyen zárcsere jellegű munkákat a Zár Zorro Serrature Kft. ügyeleti jelleggel, munkanapokon, hétfőtől péntekig, 8-20 óra között vállal, budapesti és vidéki helyszínekre történő kiszállással, akár aznapi szereléssel.

A Sab zárcserét mindig zárszervizes szakemberrel végeztesse, mert akkor nem merülnek fel garanciális problémák, illetve akkor biztos, hogy szakszerűen lesz elvégezve a zárszerelés!

A Zár Zorro Kft. a Sab biztonsági zárak közvetlen forgalmazója, így a zárakat raktárkészletről tudja biztosítani. A zárak az ügyfélhez egy leragasztott, szürkés kartondobozban kerülnek kiszállításra. A kulcsok mindig az ügyfelek előtt kerülnek felbontásra. Nemcsak zármeghibásodás esetén van szükség a Sab zárcserére, hanem kulcselvesztés esetén, illetve új lakásba költözés esetén is.

Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy a zárakhoz minden esetben 3 db gyári kulcs tartozik, amelyeken a Sab logó megtalálható. Ha esetleg más feliratot lát a kulcson, akkor azok már másolt kulcsok. Ilyenkor nem tudható, hogy valójában hány másolat készült a kulcsról, így nem lehet benne biztos, hogy másnak nincs kulcsa az Ön lakásához.

A Sab zárak szerelését, ha nem szakember végzi, akkor a garanciális feltételek nem érvényesülnek. Minden ajtózár szerelésnél szükséges egy kis utólagos igazítást elvégezni, amit egy hozzá nem értő ember nem ismer fel, nem végez el. Ez a zár idő előtti tönkremeneteléhez, valamint az ajtó nem nyílásához vezethet.

Ezen kívül fordulhat hozzánk ajtónyitás esetén, ha pl. elhagyták a lakáskulcsot. Ilyenkor megfúrjuk a zárat, úgy, hogy az ajtóban a lehető legkisebb kárt okozzuk. A roncsolást mindig megpróbáljuk teljes mértékben a zárra áthárítani. E művelet után, az ajtóban lévő Sab zárat értelemszerűen ki kell cserélni.

Jól felszerelt szervizautónk minden eszközzel, alkatrésszel, illetve zárral fel vannak szerelve. Zárszervizes kollegáink naprakész szaktudással, illetve a Sab zár pontos ismeretével rendelkeznek ezen a területen.

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, ajtónyitás, ajtónyitás Budapest, zárlakatos, zárlakatos Budapest

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest