Postaláda zárcsere

Nagyon sok zárszerviz cég úgy gondolja, hogy a postaládazár-csere egy hálátlan feladat, mivel sok pénzt nem lehet érte elkérni, illetve igény esetén ki kell menni pl. Csepelre, vagy esetleg az V. kerület sűrűjében kell elvégezni e műveletet.

Mi úgy gondoljuk, hogy valakinek ezt is el kell végeznie, és lehet, hogy a kis munkákból lesznek a nagy munkák, ezért szívesen elvállaljuk a postaláda zárszerelési feladatokat, Budapest összes kerületében.

A másik dolog viszont pozitívum, ami ezzel a feladattal párosul, mégpedig, hogy nem igényel túl sok szerszámot, illetve ha hat-hétfajta postaládazárat tartunk a kocsiban, akkor szinte minden postaláda zárat ki tudunk cserélni, vagy legalábbis valamelyikkel helyettesíteni tudjuk. Nem is beszélve arról, hogy ezekből az ún. postaláda zárakból olyan sokfajta úgysincs. Létezik a csőkulcsos, a régi hagyományos kulcsos, és az egy- vagy két oldalon fogazott kivitel.

A postaládazár cseréje, ha a megfelelő kézügyesség megvan hozzá, és a minimális szerszámozottság is rendelkezésre áll (csavarhúzó, kacsafogó, tűreszelő), akkor egy 5-10 perc alatt végezni is lehet a zárcserével.

A postaládazárakat vagy kettő, vagy négy darab csavar rögzíti a levelesláda ajtajához, vagy pedig a postaládazár menetes részéről, egy 22-24-es alumínium anyával szorítjuk a levelesláda ajtajára.

Budapesten a postaláda zárak cseréjét cégünk 12.700 forintért végzi el. Ez az ár tartalmazza a munkadíjunkat, a kiszállást, a zárat, a kulcsokat és az ÁFA-t is.

Postaládazár nyitás

Szinte minden napra jut egy postaládazár nyitás is, cserével együtt, így a mai napig elrettentő, amikor egy olyat látunk, hogy a postaláda ajtaja ki van feszítve, a lemezajtó el van hajlítva, deformálódva.

Ezekben a postaládákban egy egyszerű, fogazott, vagy egy egytollas kulcsos zár található. Első ránézésre nem tűnik túl bonyolultnak feladat, de több kárt lehet okozni a hozzá nem értéssel a postaládákban, mint gondolnák. Majd a vége az lesz, hogy kell venni egy új postaládát.

Nagyon sok esetben, amikor a postaláda zár fel lett feszítve, a zárnyelv elgörbítette az ajtót, ami már soha nem lesz az eredeti állapotában.

Postaláda nyitás és szerviz szolgáltatásunk budapesti ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó bármilyen postaláda csere feladatról vagy nyitásról. Pl. elveszett kulcs, elromlott zár, beletört kulcs, vagy amikor a régi tulaj nem adott hozzá kulcsot. Ilyenkor jövünk mi a képbe.

Roncsolásmentesen kinyitjuk a postaláda ajtaját, majd egy új zárat teszünk bele, és adunk hozzá két darab postaláda kulcsot.

Postaláda zárszerviz szolgáltatásaink

Postaláda zárszerviz
Postaláda zárcsere
Postaláda-zárnyitás
Postaládazár csere jó áron

Postaláda zárszelés
Levélszekrény zárcsere
Postaláda-zár csere garanciával
Szakszerű postaláda-zár csere

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest

hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, ajtónyitás, ajtónyitás Budapest, zárlakatos, zárlakatos Budapest

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Shares 0